PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αισθητήρας υποπίεσης εισαγωγής;;;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

Ένταξη: 05 Απρ 2004
Τόπος: Γαστουνη Ηλειας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 12:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Αισθητήρας υποπίεσης εισαγωγής;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ.
ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ "ΚΟΒΕΙ" ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΤΟΦΕΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ.
ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,
ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΓΩ ΕΧΩ PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 12:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει τύχει και σε μένα και σε άλλους.

Διάβασε το τόπικ για τα κοψίματα σε 206cc 1,6. Νομίζω ότι θα σου δώσει κάποιες πληροφορίες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 12:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο πρόβλημα,φίλε Αντώνη.
Αραιά και που,το στροφόμετρο κάνει τα δικά του.

Έχω παρατηρήσει οτι το πρόβλημα είναι αρκετά εντονότερο,οταν το αυτοκίνητο δουλεύει για αρκετή ώρα με full throtle (π.χ. κάποιο ταξίδι ),οπου και ανάβει απο ένα σημείο και μετα η λυχνία αυτοδιάγνωσης κινητήρα.
Το αυτοκίνητο έχει μπεί και σε διαγνωστικό μηχάνημα,οπου η ένδειξη ήταν απλά ''Σφάλμα Τροφοδοσιάς''.

Λύση δεν έχω βρει ακόμα.
Το ψαχνω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 13:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:

Έχω παρατηρήσει οτι το πρόβλημα είναι αρκετά εντονότερο,οταν το αυτοκίνητο δουλεύει για αρκετή ώρα με full throtle (π.χ. κάποιο ταξίδι ),οπου και ανάβει απο ένα σημείο και μετα η λυχνία αυτοδιάγνωσης κινητήρα.
Το αυτοκίνητο έχει μπεί και σε διαγνωστικό μηχάνημα,οπου η ένδειξη ήταν απλά ''Σφάλμα Τροφοδοσιάς''.

Λύση δεν έχω βρει ακόμα.
Το ψαχνω...

τα ιδια συμπτωματα ειχα και εχω στο 106.Το ποιο πιθανο ειναι αντλια βενζινης που ειναι ελλατωματικες στα Πεζο.Επισης η ποιοτητα της βενζινης παιζει ρολο ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ το να μενει τακτικα το ντεποζιτο σε λαμπακι-αδειο οποτε η αντλια να ζοριζεται.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 13:33:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
Judger έγραψε:

Λύση δεν έχω βρει ακόμα.
Το ψαχνω...

τα ιδια συμπτωματα ειχα και εχω στο 106.Το ποιο πιθανο ειναι αντλια βενζινης που ειναι ελλατωματικες στα Πεζο.Επισης η ποιοτητα της βενζινης παιζει ρολο ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ το να μενει τακτικα το ντεποζιτο σε λαμπακι-αδειο οποτε η αντλια να ζοριζεται.

Ντίνο,αυτο το συμπέρασμα είχαμε βγάλει και σε μια κουβέντα που είχαμε και με τον Μάκη (Pugsang).

Για την ποιότητα της βενζίνης,τα έχουμε πει.
Παρ όλα αυτά,έχω πειραματιστεί με αρκετές βενζίνες,χωρίς όμως
αποτέλεσμα.

Αυτο που με προβληματίζει είναι το ότι το πρόβλημα παρατηρείται και σε καινούργια 206 (π.χ του Σταύρου, που είναι μοντέλο 2002).Να φταίει και σε αυτό η τρόμπα??

Εσύ Ντίνο στο δικό σου την άλλαξες, και αν ναι τι παρατήρησες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 19:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΑ JETOIL,ELINOIL ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@Ρ!ΕΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ TO MHXANHMA ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

Επιστροφή στην κορυφή
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 19:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΑΕΡΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΤΙΜΗ 35 ΕΥΡΑΙΟΥΣ.
Arrow ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.ΓΙΑ ΔΥΛΙΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 20:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ...Το πηγες στον Λουμιδη( Laughing Laughing )?!?!? Shocked Εισαι στην εγγυηση η οχι??? Αν δεν εισαι εκανες λαθος κινηση...Εγω μια φορα το πηγα για service εκει και το μετανιωσα!!! Δεν κανουν καλη δουλεια...Χιλιες φορες στο Μαντζαβινο Αντωνη!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 22:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΩ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΥΣΙΜΟ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΡΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΩ ΠΑΤΡΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Απρ 2004, 10:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α τοχεις πιασει κιεσυ το νοημα βλεπω...Αυτος ο φιλος σου που εχει το συνεργειο??? Πυργο μερια??? Για στειλε κανα πμ...Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει στις διακοπες!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Απρ 2004, 17:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Antonis78 έγραψε:
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΑΕΡΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΤΙΜΗ 35 ΕΥΡΑΙΟΥΣ.
Arrow ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.ΓΙΑ ΔΥΛΙΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Αντώνη ,μόλις έρθει ο αισθητήρας και τον τοποθετήσεις,ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα.

Εντύπωση μου προκαλεί το οτι ενω και το δικό μου παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα,το διαγνωστικό της Condor έδειξε ''Σφάλμα Τροφοδοσίας''.
Επιστροφή στην κορυφή
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 00:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Ο αισθητηρας αλλαχτηκε αλλα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Πανο ηρθε ο αισθητηρας,τον βαλαμε αλλα το διαγνωστικο μας εβγαλε το ιδιο σφαλμα"Βλαβη αισθητηρα υποπιεσης εισαγωγης".Τελικα δεν ηταν αυτο το προβλημα.Το προβλημα εντοπιστικε στην φισσα του αισθητηρα.Εγινε η αντικατασταση της και διορθωθηκε αμεσως.Τον αιθητηρα τον κρατησα για καλο και για κακο.Δεν ξερεις ποτε τι συμβαινει.
Μηπως εχει μπει κανενα σκουπιδακι και σου κανει ολη την δουλεια?

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο αισθητηρας αλλαχτηκε αλλα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Antonis78 έγραψε:
Φιλε Πανο ηρθε ο αισθητηρας,τον βαλαμε αλλα το διαγνωστικο μας εβγαλε το ιδιο σφαλμα"Βλαβη αισθητηρα υποπιεσης εισαγωγης".Τελικα δεν ηταν αυτο το προβλημα.Το προβλημα εντοπιστικε στην φισσα του αισθητηρα.Εγινε η αντικατασταση της και διορθωθηκε αμεσως.Τον αιθητηρα τον κρατησα για καλο και για κακο.Δεν ξερεις ποτε τι συμβαινει.
Μηπως εχει μπει κανενα σκουπιδακι και σου κανει ολη την δουλεια?

Δεν νομιζω να οφειλετε σε σκουπιδάκι Αντώνη.
Η πλάκα είναι οτι εδω και 1 εβδομάδα περίπου,δεν έχει εμφανίσει την παραμικρή αστάθεια το ρελαντί.Το αυτοκίνητο δουλεύει υποδειγματικά (λαθος-δουλεύει σωστά).
Πάντος παρακολούθησε το,μιας και άλλαξες το φυσάκι και ενημέρωσε μας.
Δοκίμασε το και σε κάποιο ταξίδι,με full throtle ρυθμό.

Αυτό που δεν μου κάθετε καλα,είναι το οτι το αυτοκίνητο δουλεύει σωστά (με μια μικρή αστάθεια στο ρελαντί αραια και που),με BP Ultimate 100.Είναι κάτι το οποίο είχε θίξει και ο Ntinos σε κάποιο άλλο topic,και το έχω παρατηρήσει κι εγω.
Οπότε,μιας και με αυτη τη βενζίνη αποδεδειγμένα το πρόβλημα μειώνετε αισθητά,πού κολάει η αλλαγή της φύσας του αισθητήρα??

Περιέργα πράγματα...Όπως και να έχει Αντώνη,ενημέρωσε μας Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 10:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις Διαβιβάσεις το πρώτο πράγμα που μας μάθαν ήταν το εξής:

Αν κάποιος έρθει και σας βάλει αγκαρία να λέτε "εγώ διαβιβαστής είμαι δεν ξέρω τίποτα"...

κάπως έτσι φαντάζομαι τους τύπους στα σεμινάρια της peugeot...

Αν κάποιος με GT έρθει και σας πει " μου κάνει διακοπές" πείτε του " τα κάνουν αυτά τα GT".......

Επί του θέματος.

1. Πες μας σε παρακαλώ ποιά είναι η βαλβίδα υποπίεσης και ποιος ο αισθητήρας της?( που βρίσκεται?)
2. έχω καθαρίσει όλες τις φίσες επάνω και γύρω από την πεταλούδα.Μόλις το έκανα σταμάτησε και μετά από 3 εβδομάδες πάλι τα ίδια.
3. χθες καθάρισα την βαλβίδα και την φίσα που βρίσκεται στο καπάκι των βαλβίδων εξαγωγής(βαλβίδα AGP αν δεν κάνω λάθος) τίποτα
4. Μου κάνει εντύπωση φίλε μου που το διαγνωστικό έδειξε συγκεκριμένη βαλβίδα και όχι γενική βλάβη. Σε μένα πάντα "πρόβλημα στην τροφοδοσία " δείχνει και τρέχα γύρευε μετά.
5 κάποτε που το έκανε πάλι μου είχαν αναφέρει την βαλβίδα υποπίεσης αλλά μείναμε εκεί.

Για να δούμε μπας και το λύσουμε το πρόβλημα

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 02:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελατός έγραψε:

Αν κάποιος έρθει και σας βάλει αγκαρία να λέτε "εγώ διαβιβαστής είμαι δεν ξέρω τίποτα"...

Αν κάποιος με GT έρθει και σας πει " μου κάνει διακοπές" πείτε του " τα κάνουν αυτά τα GT".......

Επί του θέματος.

1. Πες μας σε παρακαλώ ποιά είναι η βαλβίδα υποπίεσης και ποιος ο αισθητήρας της?( που βρίσκεται?)
2. έχω καθαρίσει όλες τις φίσες επάνω και γύρω από την πεταλούδα.Μόλις το έκανα σταμάτησε και μετά από 3 εβδομάδες πάλι τα ίδια.
3. χθες καθάρισα την βαλβίδα και την φίσα που βρίσκεται στο καπάκι των βαλβίδων εξαγωγής(βαλβίδα AGP αν δεν κάνω λάθος) τίποτα
4. Μου κάνει εντύπωση φίλε μου που το διαγνωστικό έδειξε συγκεκριμένη βαλβίδα και όχι γενική βλάβη. Σε μένα πάντα "πρόβλημα στην τροφοδοσία " δείχνει και τρέχα γύρευε μετά.
5 κάποτε που το έκανε πάλι μου είχαν αναφέρει την βαλβίδα υποπίεσης αλλά μείναμε εκεί.

Ισως να εβγαλε συγκεκριμενη βλαβη γιατι το προβλημα ηταν μονο στο φισακι και πουθενα αλλου.Ο αισθητηρας αυτος βρισκεται στην πολλαπλη εισαγωγη κατω απο την πεταλουδα.Στερεωνεται με μια βιδουλα Νο 8.Ειναι της Bosch.Παντως το αμαξι εδω και μια εβδομαδα που το εφτιαξα του εχω "αλλαξει τα φωτα" για να δω αν οντως ειναι ενταξει και δουλευει τζαμι.

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 12:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Antonis78 έγραψε:
Ελατός έγραψε:

Επί του θέματος.

Ισως να εβγαλε συγκεκριμενη βλαβη γιατι το προβλημα ηταν μονο στο φισακι και πουθενα αλλου.Ο αισθητηρας αυτος βρισκεται στην πολλαπλη εισαγωγη κατω απο την πεταλουδα.Στερεωνεται με μια βιδουλα Νο 8.Ειναι της Bosch.Παντως το αμαξι εδω και μια εβδομαδα που το εφτιαξα του εχω "αλλαξει τα φωτα" για να δω αν οντως ειναι ενταξει και δουλευει τζαμι.

Αντώνη,έχουμε κανένα νεότερο ή όλα είναι under control??

Επίσης ερώτηση:Τι βενζίνη χρησιμοποιείς?
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 12:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επιτρεψτε μου για αλλη μια φορα να βριζω και να καταραστω τον αγραφο... ποτε δεν δουλευει τιποτα σωστα...και απο οτι βλεπω δεν εχω προβλημα εγω που ειμαι μπουνια φτιεγμενος αλλα και νορμαλ...

η λυση ειναι ο αγραφος...ασε τον μαμα εγκεφαλο να διαβαστει a/c αεροσακους και αντε και τις κλειδαριες... οτιδηποτε αισθητηρας υπαρχει θα κουμπωθει στον αγραφο οπου αυτες τις βλακειες δεν θα τις κανει...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάϊ 2004, 10:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ημέρα που έγραψα τα παραπάνω καθάρισα με contact cleaner της Philips την φίσσα της βαλβίδας υποπίεσης( ή όπως αλλιώς τη λένε) και οι διακοπές σταμάτησαν(για 2η φορά) μαχάιρι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Οπότε καλά μου παιδιά εγω το πήρα το μάθημά μου για ακόμα μία φορά. Όπως κουβαλάω πάντα 10ράκι για να σφίγγω την αεροτομή, αστεράκι για να σφίγγω οτιδήποτε τρίζει ξαφνικά μέσα ή έξω, καθαριστικό για την πόρτα του συνοδηγού για να λαδώνω τον παπαγάλο, ε με το ίδιο καθαριστικό και με την πρώτη διακοπή, αλάρμ- καπώ- ψέκασμα- γεια σας!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 12:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:

Φιλε Πανο,το αυτοκινητο δουλειει ρολοι.Εδω και σχεδον ενα μηνα εχω κανει 2 ταξιδακια και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Βενζινη βαζω 98αρα
Χθες κουβεντιαζα με εναν ο οποιος εχει δικο του συνεργειο και μου ειπε οτι ειχε παει ενα gti με παρομοια συμπτωματα.Τους παιδεψε πολυ αλλα τελικα το βρηκαν.Ηταν ο αισθητηρας θερμοκρασιας εισαγωγης που βρισκετε πανω απο την πεταλουδα.Ειναι παμφθηνο απ οτι μου ειπε.Αν δεν το εχεις κοιταξει ρηξε μια ματια,ισως να ειναι εκει το προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 08:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Antonis78 έγραψε:
Judger έγραψε:

Φιλε Πανο,το αυτοκινητο δουλειει ρολοι.Εδω και σχεδον ενα μηνα εχω κανει 2 ταξιδακια και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Βενζινη βαζω 98αρα
Χθες κουβεντιαζα με εναν ο οποιος εχει δικο του συνεργειο και μου ειπε οτι ειχε παει ενα gti με παρομοια συμπτωματα.Τους παιδεψε πολυ αλλα τελικα το βρηκαν.Ηταν ο αισθητηρας θερμοκρασιας εισαγωγης που βρισκετε πανω απο την πεταλουδα.Ειναι παμφθηνο απ οτι μου ειπε.Αν δεν το εχεις κοιταξει ρηξε μια ματια,ισως να ειναι εκει το προβλημα.

Αντώνη σε ευχαριστώ,αλλα μάλλον το πρόβλημα είναι (ήταν) στο φυσάκι του αισθητήρα.Δοκίμασα την λύση του καθαρισμού με Contact Cleaner της
Wurth ,και το πρόβλημα εξαφανίστηκε...
Οπότε κατα 99,9 % πάμε για αλλαγή στο εν λόγο φυσάκι.

Κάτι τελευταίο...Όταν στο άλλαξαν,μήπως στο τιμολόγιο έχει κανένα κωδικό για το συγκεκριμένο φυσάκι?
Να το ζητήσω έτσι,μπάς και μου δώσουν το σωστό γιατί αμα το περιγράψω μπορεί και να μου φέρουν ολόκληρη την πεταλούδα...
Επίσης,αν μπορείς να μας πείς πως το άλλαξαν.Απ ότι είδα,μάλλον θα πρέπει να κόψεις τα 3 καλωδιάκια που έχει και να κολλήσεις τα καινούργια
που (υποθέτω οτι ) συνοδεύουν το καινούργιο.
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης