PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Radar Detector vs jammer

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 18:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Radar Detector vs jammer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις ΗΠΑ υπαρχουν 2 συσκευες:

1. Radar Detector
2. Jammer

Το Radar Detector ειναι η συσκευη η οποια θα προειδοποιησει τον οδηγο οτι υπαρχει ρανταρ ή lidar (laser radar) στην περιοχη (τα καλα σου λενε απο που ερχετε το σημα, π.χ. μπροστα, πισω, πλαγια).

Συγκεκριμενα υπαρχουν 3 διαφοερτικες μπανες ρανταρ εδω στις ΗΠΑ και ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια χρισημοποιουντε και στην Ελλαδα (ή καποια απο αυτα). Οι μπαντες ειναι:

10.525 GHz (X-band) (ο αστυνομος πρεπει να ειναι ακινητος για να δουλεψει - αυτη η μπαντα μειραζετε με ηλεκτρικες πορτες ή αλαρμ)

24.150 GHz (K-band) (ο αστυνομος μπορει να ειναι ακινητος ή εν κινησει)

33.4 GHz - 36.0 GHz (Ka-band) (ο αστυνομος μπορει να ειναι ακινητος ή εν κινησει)

Υπαρχει μια ακομη μπαντα η οποια δεν χρησιμοποιητε εδω στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιητε στο Βελγιο, στην Ολλανδια και μερικες φορες στην Μ.Β.

Λεγετε 13.45 GHz (Ku-band)
-αυτη χρησιμοποιειται και ελλαδα-

Η αλλος τροπος που μπορει η αστυνομια να βρει με ποια ταχυτητα κινησε ειναι το Λέιζερ:

820 - 950 nanometers (Laser) Ο αστυνομος πρεπει να ειναι ακινητος για να δουλεψει.

Μερικοι Radar Detectors (οπως ο Valentine One μου) εχουν την ικανοτητα να βρουν Λέιζερ.

Η αστυνομια παλια, εβαλε ενα τσιπακι μεσα στα ρανταρ τους το οποιο εψαχνε για radar detectors. Ονομαζετε V-chip νομιζω. Τοτε οι ετεριες radar detector, βαλανε ενα αλλο τσιπακι μεσα στα radar detectors τα οποια κρυβουν το σημα και ετσι δεν μπορει ο αστυνομος να ξερει εαν εχεις radar detectors στο αυτοκινητο ή οχι.

ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΑΝΤΑΡ οπως εννοηθηκε μερικες φορες σε αυτο το θρεντ.

Το αντιρανταρ ειναι τα Jammers που εγραψα παραπανω. Τα Jammers δουλευουν εντελως διαφορετικα. Οταν ο αστυνομος παταει το ρανταρ του στοχευοντας σε σενα, το Jammer αντιλαμβανετε κατι τετοιο, και στελνει ενα λανθεσμενο σημα πισω στο ρανταρ του αστυνομου. Π.χ 250 μιλια την ωρα, ή κατι τετοιο.

Το Jammer θα ηταν χρισημο στην περιπτωση "Instant On". Αυτο ειναι το μειονεκτημα των Radar Detectors:

Οταν δεν υπαρχει κινηση στον δρομο και ο αστυνομος περιμενει στην ακρη/γωνια, εχει το ρανταρ του κλειστο. Το radar detecror σου δεν εχει ιδεα για την παγιδα. Οταν ο αστυνομος σε βλεπει, τοτε παταει το ρανταρ και σε λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο ξερει την ταχυτητα σου. Πολυ αργα για αντιδραση του οδηγου ακομη και εαν εχει radar detecror.

Σε αυτη την περιπτωση το Jammer σε σωζει οπως καταλαβαινεται.

Τα Jammers ειναι παρανομα εδω στις ΗΠΑ, τα radar detectors ειναι νομιμα σε ολες τις πολητειες εκτος της Virginia. Στον Καναδα ειναι παρανομα επισης.

Ο λογος που τα radar detectors ειναι νομιμα σε ολη την χωρα σχεδον, ειναι επηδει ειναι υπο της κατηγοριας του ραδιοφωνου, το οποιο ως παθητικη συσκευη ειναι νομιμο να δεχθει ενα οποιοδηποτε σημα (μερος του νομου της ελευθεριας λογου!!). Τα Jammers ομως επηδει εκπεμπου σημα, ειναι παρανομα.

Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό ένα μοντέλο της BEL που ανιχνεύει όλες τις Ευρωπαικές Συχνότητες Radar. Από την μέχρι τώρα εμπειρία, το detector μπορεί να σε "σώσει" από τα ραντάρ-κάμερες (MiniGATSO, Ku band) που στήνονται συχνά στην Αττική. Πρόσφατα έτυχα σε τέτοιο μπλόκο στην περιοχή του Σχιστού και το detector ξεκίνησε να χτυπάει περίπου 200m μακριά.
Τα radar χειρός που χρησιμοποιούνται (τουλάχιστον στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και Κορίνθου-Πατρών) είναι όλα laser. Το detector τα ανιχνεύει
μεν αλλά πολύ αργά, τη στιγμή δηλαδή που σημαδεύουν το αυτοκίνητο, πράγμα αναμενόμενο λόγω της ιδιαίτερα μικρής διασποράς του σήματος.

Θα ήθελα να τονίσω κάτι όσον αφορά τις φωτογραφικές κάμερες τύπου Gatso, αν και το έχω διαβάσει στο site της εταιρείας τουλάχιστον 1 χρόνο νωρίτερα (www.gatso.nl) και πρέπει να εφιστήσω την προσοχή.
"Η εταιρεία Eurospec αντιπροσωπεύει την Gatso meter στην Ελλάδα απο το 1973.Οι πρώτες συσκευές αγοράστηκαν το 1973 στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλες παραγγελίες για φωτογραφικά ραντάρ και ραντάρ κόκκινου σηματοδότη λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων 2004"

Θα ήθελα να αναφέρω τις μπάντες στις οποίες λειτουργεί το Bel Euro 550:
- Ka Super Wide (συνήθως Αμερική & Αγγλία μερικές φορές)
- Ka Narrow (Ελλάδα) 34.00GHz,34.30GHz,34.70GHz
- K 24.150GHz (μερικές φορές εσφαλμένος συναγερμός από αυτόματες πόρτες)
- K 24.125GHz (μερικές φορές εσφαλμένος συναγερμός από αυτόματες πόρτες)
- Ku 13.45GHz (gatso & minigatso κάμερες)
- Χ 10.6GHz, 10.525GHz, 9.900GHz (μερικές φορές εσφαλμένος συναγερμός από αυτόματες πόρτες), X 9.410GHz

Οι ανωτέρω μπάντες είναι επιλεγόμενες. Η μπάντα λειτουργίας των Laser (LI.D.A.R) είναι στα 904Νm και είναι σε μόνιμη λειτουργία.

Το κόστος που αγόρασα το Bel είναι 450EUR και όποιος πάει να σας πιάσει τον κ... ελπίζω να μήν πιαστείτε!!

Συνεχίζω όμως να πιστεύω ότι υπάρχουν radar detectors-detectors.
Ρίξτε αν θέλετε και μια ματιά στα:
http://radar.757.org/VG2.htm
και
http://members.ozemail.com.au/~rossboss/raddetdt.htm
Δεν νομίζω να είναι όλα αυτά παραμύθια!

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ειχε θιχτει παλαιοτερα το θεμα αλλα πλεον η κατασταση εχει γινει επικινδυνη με τους μπατσους....
ακουω αποψεις απο οσους εχουν δοκιμασει
εγω προσωπικα επιβεβαιωνω οσα λεει ο τυπος απο προσωπικη ασχημη εμπειρια ....
απλα τοτε δεν μου πηγε ο νους οτι ο μπατσος ειχε κλειστο το πιστολι και το ανοιξε για να με στοχευσει.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2004, 15:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως στο εξωτερικο οσον αφορα τα jammers πολλοι φτιαχνουν ειδικες molded θηκες στον προφυλακτηρα και κρυβουν εκει τον πομπο του jammer.

η συσκευη που ειναι στο εσωτερικο του αυτοκινητου ειναι ευκολο να κρυφτει ή να καμουφλαριστει... εχω δει κατα καιρους τις απιστευτες πατεντες...

παντως ειναι δυσκολη επενδυση των συσκευων αυτων διοτι η τεχνολογια αλλαζει πολυ γρηγορα...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 23:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επί τη ευκαιρία σας γνωρίζω για όσους κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών και στο περιβόητο πέταλο του Μαλλιακού, ξεκίνησε πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης, με συμβατικά αυτοκίνητα ( Αθήνα - Πάτρα, 4 ανά ρεύμα επί 24ώρου βάσεως ) κινούμενα και σε χτυπάνε από πίσω. Υπάρχει αλήθεια αντιραντάρ γι΄αυτά Question Question Question Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 11:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Radar Detector vs jammer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Όλα τα κατάλαβα εκτός από αυτό... Μήπως πήρες φόρα και έγραψες κάτι λάθος? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 12:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: Radar Detector vs jammer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
volvos έγραψε:

Όλα τα κατάλαβα εκτός από αυτό... Μήπως πήρες φόρα και έγραψες κάτι λάθος? Rolling eyes

εννοεί προφανως οτι η αστυνομια εχει ρανταρ που ανιχνευουν τα αντιρανταρ των αυτοκινητων μας... Wink Παρολα αυτα δια νομου τα detectors ειναι καθόλα νομιμα!!! Τα jammers ειναι παρανομα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 14:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Radar Detector vs jammer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Steve έγραψε:
volvos έγραψε:

εννοεί προφανως οτι η αστυνομια εχει ρανταρ που ανιχνευουν τα αντιρανταρ των αυτοκινητων μας... Wink Παρολα αυτα δια νομου τα detectors ειναι καθόλα νομιμα!!! Τα jammers ειναι παρανομα.

Mine cant be detected ! Cool

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 15:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά απ΄ οτι μαθαίνω θα κυκλοφορούν μέσα στις πόλεις συμβατικά Ι.Χ. της αστυνομίας κατασχεμένα (διάφορες μάρκες) καθώς και μηχανές, θα έρχονται δίπλα σου θα σε ''χτυπάνε' και................................
οπότε τα συμβατικά αντιραντάρ δεν θα κάνουν δουλειά.

Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 22:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο... για κινουμενα radar εδω ηρακλειο δεν εχω δει τιποτα... ουτε εχω ακουσει κατι... οπως επισης δεν υπαρχουν (ακομα) οι καμερες που λενε... (τουλαχιστον δεν εχω δει τπτ)
το μονο που εχω δει και με εχει βγαλει και 3 φωτογραφιες (βραδι) ειναι αμαξι της ασφαλειας... τωρα η εγω ειμαι υπερβολικα τυχερος και την εχω γλυτωσει... η απλα περιμενουν να πιασω ολους τους ποντους για να παρουν μια και καλη το διπλομα Razz θα το χρειαζομουν ενα τετοιο detector
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
the_kangur (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 23:14:58    Θέμα δημοσίευσης: - Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά θυμάστε κάτι που λέγανε παλιά για τα κινιτά NOKIA οτι γράφεις έναν κωδικό καπου και οταν υπάρχει ρανταρ σε καποια απόσταση χτυπαει το κινητο και όταν το σηκώνεις δεν κάνει τιποτα?(τουλάχιστον έτσι είχα ακούσει)

Τι συμβαίνει με αυτό? Ισχύει? Και αν ναι, πώς γίνεται?
Question Question Question Question Rolling eyes

Ακόμα και με πατίνι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 01:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι το θυμαμαι και εγω αυτο... αλλα απο δυο ατομα και μαλιστα το ενα εκανε κοντρα μου ειχαν πει οτι δεν δουλεψε... αλλα εχω ακουσει και πολλες αλλες γωμες... του τυπου οτι δουλευει αν πλησιαζεις με καποιο αργο τροπο το radar... τωρα τι να το κανεις οταν υποτιθεται οτι το χρειαζεσαι οταν τρεχεις για να κοψεις...
Επιστροφή στην κορυφή
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 07:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: - Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

the_kangur έγραψε:
Ρε παιδιά θυμάστε κάτι που λέγανε παλιά για τα κινιτά NOKIA οτι γράφεις έναν κωδικό καπου και οταν υπάρχει ρανταρ σε καποια απόσταση χτυπαει το κινητο και όταν το σηκώνεις δεν κάνει τιποτα?(τουλάχιστον έτσι είχα ακούσει)

Τι συμβαίνει με αυτό? Ισχύει? Και αν ναι, πώς γίνεται?
Question Question Question Question Rolling eyes

Ίσχυε για κάποιον συγκεκριμένο παλαιό τύπο κινητού της ΝΟΚΙΑ. Με τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα, δεν γίνεται κάτι. Άλλωστε και τα ραντάρ έχουν κατά πολύ εξελιχθεί. Οπότε..........................

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια επειδη το εχω ψαξει λιγουλακι το θεμα, δεν αξιζει να πληρωσεις λεφτα για καποια τετοια συσκευη εκτος αν εισαι μαγκας και σκασεις τα τρελα φραγκα για συνδυασμο jammer+antiradar.

Οσο για το κολπο με τα Nokia ειναι η τρελη μουφα.
(Για οτι λεω εχω και σχετικα αρθρα που το υποστηριζουν).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 12:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Παιδια επειδη το εχω ψαξει λιγουλακι το θεμα, δεν αξιζει να πληρωσεις λεφτα για καποια τετοια συσκευη εκτος αν εισαι μαγκας και σκασεις τα τρελα φραγκα για συνδυασμο jammer+antiradar.

Ωραία όλα αυτά........ το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Τα πράγματα αγριεύουν και θέλουν να μαζέψουν λεφτά. Πως θα βγει ο προϋπολογισμός Question

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 14:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:

Eγω που το χω ψαξει ΠΟΛΥ αξιζει γιατι ηδη εχω σωθει 3 φορες απο ρανταρ !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 19:52:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Μιας και εχεις ψαχτει με το θεμα αυτο, που κατεληξες; Very happy
Εσυ τι πηρες; (αν θες στειλε μου ενα πμ για να μη θεωρηθει και διαφημιση Wink )
Επιστροφή στην κορυφή
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 07:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα

βάλτε και μας στο παιχνίδι Smile Smile Smile Smile Smile

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 20:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:

Προσδιορισε το ρανταρ....
Γιατι απο laser-gun που ενδιαφερει τους περισσοτερους το αποκλειω, γιατι πρεπει να εισαι πολυ τυχερος (να σημαδευει αλλον και να σου βαρεσει εσενα και να προλαβεις να κοψεις).Τωρα για τα gatso, ειναι αλλη φαση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 21:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη ειδα οτι υπαρχει και αλλου παρομοιο τοπικ ενεργο μηπως θα επρεπε καποιος να τα ενωσει....

φιλλιπε πιανεις και αστροπλοια??????? Laughing
και εγω το θεωρω απιθανο να πιανει ο φιλλιπος πιστολια.μαλλον για καμερες μιλαει....
δηλ. αυτες που στηνουν σε τριποδο εμπρος απο το περιπολικο για να μη βλεπεις και σε φωτογραφιζουν με το φλασ...
επισημαινω για λογους διευκρινισης οτι το συγκεκριμενο αρθρο το αντεγραψα απο αλλου. το σχολιο μου ηταν στο τελος...
επισης τα ρανταρ λειτουργουν σαν δεκτες σηματος οχι σαν πομποι οπως τα jammer. δηλ πιανουν το σημα απο τους μπατσους και σφυρανε...αρα εχουν περιορισμενο ευρος γωνιας ο δεκτης τους καποιες μοιρες πανωκατω και δεξιααριστερα για αυτο και στα πιστολια ακομα και ανοιχτα να ειναι πρεπει να κοιτανε προς τα σενα καθως εχουν πολυ μικρο ευρος στην ακτινα τους.
τα δε πιστολια οπως αναφερθηκε ορθως σε τσεκαρουν 2 φορες....
ΔΕΝ εχουν δε πιστοποιηση απο ευρωπαικη ενωση αλλα αμα τολμησεις να το πεις σε μπατσο αυτο οπως εκανα εγω θα παρετε και την αναλογη ισως απαντηση που πηρα --- κυριε μηπως θελετε να ψαξουμε το αυτοκινητο σας και για αλλα πραγματα?????---
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2004, 14:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
επειδη ειδα οτι υπαρχει και αλλου παρομοιο τοπικ ενεργο μηπως θα επρεπε καποιος να τα ενωσει....

Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης