Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 19:10:20 Θέμα δημοσίευσης: Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ |
|
|
Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε το γερμανικό περιοδικό "Men’s Car". Στους άνδρες, την πρώτη θέση κατέχουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μάρκας BMW, οι οποίοι κάνουν σεξ 2,2 φορές την εβδομάδα, ενώ ακολουθούν αυτοί της Audi με 2,1 φορές την εβδομάδα.
Τρίτοι είναι οι κάτοχοι ιταλικών αυτοκινήτων, που κάνουν σεξ 2 φορές την εβδομάδα, με εκείνους των γαλλικών οχημάτων να βρίσκονται στην τέταρτη θέση, με διαφορά μόλις 0,1 φοράς. Ακολουθούν οι κάτοχοι ιαπωνικών αυτοκινήτων, με 1,8 φορές, των σουηδικών με 1,6 φορές και των κορεάτικων με 1,5 φορές. Μεταξύ των γερμανικών εταιρειών, οι κάτοχοι οχημάτων μάρκας BMW είναι πρώτοι, ενώ ακολουθούν αυτοί των Audi, με τρίτους αυτούς της Volkswagen και τέταρτους εκείνους της Mercedes.
Στις γυναίκες, την πρωτιά έχουν οι οδηγοί γαλλικών αυτοκινήτων, που έχουν σεξουαλικές επαφές 2,1 φορές την εβδομάδα. Οι ιδιοκτήτριες γερμανικών αυτοκινήτων βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 2 φορές την εβδομάδα, όπου την πρωτιά μεταξύ των κατασκευαστριών της χώρας έχει η Audi, με την BMW να ακολουθεί. Όσο για την πλέον κερδοφόρα γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων, που αποτελούν όνειρο πολλών, την Porsche, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της φαίνεται να απασχολούνται περισσότερο στην επίδειξη των οχημάτων τους, καθώς οι άνδρες κάνουν σεξ 1,4 φορές την εβδομάδα και οι γυναίκες όχι παραπάνω από 1,2 φορές.
Πηγή : autopress.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 19:11:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μας έφαγαν οι γυναίκες 
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 19:47:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα δώσω το 206 στην γυναίκα (όταν την βρώ ) και εγώ θα πάρω Γερμανικό
Α ξέχασα δεν είμαστε στην Γερμανία ... 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 21:01:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως ο τίτλος του topic, έπρεπε να είναι "Οι Γερμανοί κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ"...;;;
Γιατί στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν διακρίσεις, όλοι κάνουν σεξ.....
Μια ματιά στο topic "Σεξ στο αυτοκίνητο" και θα σας πείσει.... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 00:49:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Μια ματιά στο topic "Σεξ στο αυτοκίνητο" και θα σας πείσει....  |
Το έχουμε τιμήσει ιδιαίτερα το topic που ανέφερες! Πάντως όσοι κάνουν σεξ σε γερμανικό κάρο, δεν έχουνε σίγουρα την γαλλική φινέτσα. Οι γάλλοι βασικά κάνουνε έρωτα, όχι σεξ 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 01:11:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1. δηλαδη αν παρω bmw θα γ#@ω πιο πολυ??
2. 2,2 φορες την βδομάδα...?? δε ρωτησαν εδω για το γκαλοπ... εμεις το κανουμε 2,2 φορες την μερα...ακου την βδομαδα!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 01:16:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ |
|
|
chatasos έγραψε: | Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε το γερμανικό περιοδικό "Men’s Car". Στους άνδρες, την πρώτη θέση κατέχουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μάρκας BMW, οι οποίοι κάνουν σεξ 2,2 φορές την εβδομάδα, ενώ ακολουθούν αυτοί της Audi με 2,1 φορές την εβδομάδα.
Τρίτοι είναι οι κάτοχοι ιταλικών αυτοκινήτων, που κάνουν σεξ 2 φορές την εβδομάδα, με εκείνους των γαλλικών οχημάτων να βρίσκονται στην τέταρτη θέση, με διαφορά μόλις 0,1 φοράς. Ακολουθούν οι κάτοχοι ιαπωνικών αυτοκινήτων, με 1,8 φορές, των σουηδικών με 1,6 φορές και των κορεάτικων με 1,5 φορές. Μεταξύ των γερμανικών εταιρειών, οι κάτοχοι οχημάτων μάρκας BMW είναι πρώτοι, ενώ ακολουθούν αυτοί των Audi, με τρίτους αυτούς της Volkswagen και τέταρτους εκείνους της Mercedes.
Στις γυναίκες, την πρωτιά έχουν οι οδηγοί γαλλικών αυτοκινήτων, που έχουν σεξουαλικές επαφές 2,1 φορές την εβδομάδα. Οι ιδιοκτήτριες γερμανικών αυτοκινήτων βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 2 φορές την εβδομάδα, όπου την πρωτιά μεταξύ των κατασκευαστριών της χώρας έχει η Audi, με την BMW να ακολουθεί. Όσο για την πλέον κερδοφόρα γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων, που αποτελούν όνειρο πολλών, την Porsche, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της φαίνεται να απασχολούνται περισσότερο στην επίδειξη των οχημάτων τους, καθώς οι άνδρες κάνουν σεξ 1,4 φορές την εβδομάδα και οι γυναίκες όχι παραπάνω από 1,2 φορές.
Πηγή : autopress.gr |
Εγω νομιζω οτι οι κατοχοι Γερμανικων αυτοκινητων κανουν ποιο συχνα σεξ-ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩ8ΕΙ-ΚΑΙ ΑΜΑ....
Επισης σε σχετικα υψηλες θεσεις ειναι η audi λογο ΤΤ λεω εγω αφου ειναι αποδεδειγμενο επιστημονικα οτι οι κατοχοι ΤΤ το γλεντανε και απο πισω παραλληλα (πως λεγεται ναδεις....α ειναι bi)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:37:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ισως επειδη ειναι πιο ευρυχωρα....αλλα αυτο εμας δεν μας (206) πτωει ολοι οι καλοι χωρανε.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:58:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | ισως επειδη ειναι πιο ευρυχωρα....αλλα αυτο εμας δεν μας (206) πτωει ολοι οι καλοι χωρανε....  |
eδω που τα λεμε λιγος παραπανω χωρος δε θα ηταν ασχημος στα 206. παρα ειναι στεναχωρα εκει μεσα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 10:53:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | eδω που τα λεμε λιγος παραπανω χωρος δε θα ηταν ασχημος στα 206. παρα ειναι στεναχωρα εκει μεσα |
Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται...
Vaggelis έγραψε: | Μήπως ο τίτλος του topic, έπρεπε να είναι "Οι Γερμανοί κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ"...;;;
Γιατί στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν διακρίσεις, όλοι κάνουν σεξ..... |
Έχεις δίκιο, μάλλον είναι λίγο άτοπο το γκάλοπ για εμάς εδώ στην Ελλάδα.
Τι BMW και π@π@ριες; Δεν πάει να έχει και Yugo;
Κανένας Ελληνάρας δεν μένει στη στέγνα 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 15:12:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πΕτΡοS έγραψε: | ..... εμεις το κανουμε 2,2 φορες την μερα...ακου την βδομαδα!!  |
Kαι με μεγάλες διαφορές στην ποιότητα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 16:27:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | shark_zak έγραψε: | ισως επειδη ειναι πιο ευρυχωρα....αλλα αυτο εμας δεν μας (206) πτωει ολοι οι καλοι χωρανε....  |
eδω που τα λεμε λιγος παραπανω χωρος δε θα ηταν ασχημος στα 206. παρα ειναι στεναχωρα εκει μεσα |
Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά ...
αν δεν έχεις χρυσό όμως πως θα έρθεις πιο κοντά???
Και εδώ φαίνεται η μεγαλοφυής σχεδίαση του πίσω καθίσματος
Αν είσαι πάνω 1,85 -1,90 τραγουδάς και το <<Δεν το ξανακάνω σε Αutobianci>> σε γαλλική version ala 206 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 07:05:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gskarmou έγραψε: | DimiP έγραψε: | shark_zak έγραψε: | ισως επειδη ειναι πιο ευρυχωρα....αλλα αυτο εμας δεν μας (206) πτωει ολοι οι καλοι χωρανε....  |
eδω που τα λεμε λιγος παραπανω χωρος δε θα ηταν ασχημος στα 206. παρα ειναι στεναχωρα εκει μεσα |
Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά ...
αν δεν έχεις χρυσό όμως πως θα έρθεις πιο κοντά???
Και εδώ φαίνεται η μεγαλοφυής σχεδίαση του πίσω καθίσματος
Αν είσαι πάνω 1,85 -1,90 τραγουδάς και το <<Δεν το ξανακάνω σε Αutobianci>> σε γαλλική version ala 206  |
και αυτο το πορτμπαγκαζ ειναι απαραδεκτο ρε παιδι μου,,,μια σταλια! την κουτα του subwoofer, 2-3 καθαριστικα, ενα φαρμακειο να βαλεις παει εκλεισε ο χωρος! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 08:27:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: |
και αυτο το πορτμπαγκαζ ειναι απαραδεκτο ρε παιδι μου,,,μια σταλια! την κουτα του subwoofer, 2-3 καθαριστικα, ενα φαρμακειο να βαλεις παει εκλεισε ο χωρος!  |
Mη μου πεις.....
Μα καλά ρε Μήτσο, από το οτι οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν περισσότερο sex, εσύ κατέλειξες οτι δεν μπορείς να χωρέσεις το φαρμακείο σου στο πορτ μπαγκαζ;;;; 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 09:30:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | DimiP έγραψε: |
και αυτο το πορτμπαγκαζ ειναι απαραδεκτο ρε παιδι μου,,,μια σταλια! την κουτα του subwoofer, 2-3 καθαριστικα, ενα φαρμακειο να βαλεις παει εκλεισε ο χωρος!  |
Mη μου πεις.....
Μα καλά ρε Μήτσο, από το οτι οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν περισσότερο sex, εσύ κατέλειξες οτι δεν μπορείς να χωρέσεις το φαρμακείο σου στο πορτ μπαγκαζ;;;;  |
ειδες ποσο αναλυτικη σκεψη εχω ;;;; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 10:41:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ερωτήσεις επι της έρευνας :
Αυτο το επιπλέον 0.2 πως μεταφράζεται για τους κατόχους BMW????
Τις 2 φορές μπορουν να τις καταναλώσουν μονοκόματα ή εχει πλαφόν..???
Προφανώς η έρευνα έγινε στις Βορειες Ευρωπαικές χώρες όπου δεν γαμη και πολύ........!
Αντε πέστα αυτά σ'ενα Porschικο στην αθήνα....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 16:34:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomcat έγραψε: | Ερωτήσεις επι της έρευνας :
Προφανώς η έρευνα έγινε στις Βορειες Ευρωπαικές χώρες όπου δεν γαμη και πολύ........!
Στις βορειες χωρες μια ειναι το κρυο μια οτι η γκομενα μπορει να σκασει με αξυριστη μασχαλη,ποδι,μαπα ,που να αυτοσουν οι βορειοι,απο κατω τους μπαινει
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 19:00:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | Tomcat έγραψε: | Ερωτήσεις επι της έρευνας :
Στις βορειες χωρες μια ειναι το κρυο μια οτι η γκομενα μπορει να σκασει με αξυριστη μασχαλη,ποδι,μαπα ,που να αυτοσουν οι βορειοι,απο κατω τους μπαινει |
Και ξερεις τι γινετε οταν εχει κρυο ετσι Το ''μυδι'' γινετε στούμπος και μετα εχεις προβληματα λιπανσης...Οποτε αστο δεν λεει 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|