PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τεχνική Οδηγία 206 για έλεγχο στο σύστημα μπέκ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
johnfromhaidari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 110HP

Ένταξη: 03 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 21:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Τεχνική Οδηγία 206 για έλεγχο στο σύστημα μπέκ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ SERVICE ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΠΕΚ ΣΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ! ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΑΛΛΟΝ Η LION ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 22:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ημερομηνία αγοράς;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 22:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο για τα 1,6 ειναι αυτο η και για τα 1,4...απο πιο ετος και μετα... Question Question Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

Ένταξη: 05 Απρ 2004
Τόπος: Γαστουνη Ηλειας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 23:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2,0L? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΚΕΥΗΣ?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,
ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΓΩ ΕΧΩ PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 09:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή είχα πρόβλημα με τα μπεκ, με ενδιαφέρει πολύ....
Για πείτε λεπτομέρειες...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
johnfromhaidari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 110HP

Ένταξη: 03 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 08:13:59    Θέμα δημοσίευσης: gia ta mpek Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2003 ΕΙΝΑΙ 1600 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ OSCAR ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΕΚ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!(ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ...)ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΟΝΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 10:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H επίσημη θέση της Lion Hellas είναι ότι δεν αφορά ανάκληση οχημάτων αλλά Τεχνική Οδηγία για ένα πολύ μικρό αριθμό αυτοκινήτων (περίπου 25) μιας συγκεκριμένης παρτίδας πρόσφατων 206 1,6.

Οι κάτοχοι θα ειδοποιηθούν με επιστολή.

Η Τεχνική οδηγία σημαίνει ότι δεν χρειάζεται αλλαγή ή αντικατάσταση αλλά απλός τεχνικός έλεγχος.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης