PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν ανοίγει το πόρτ μπαγκάζ(2)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 20:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Δεν ανοίγει το πόρτ μπαγκάζ(2) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δευτερη φορα κλειδωνετε το πορτ παγκαζ μου χωρις καμια κακη χρηση και χωρις καμια προιδοποιηση...

Την πρωτη φορα δεν μου κλειδωνε και ημουν και 3ημερο στην Καλλιθεα και ειχα πραγματα πισω και για να μην το καταλαβει κανεις και το ανοιξει κολλουσα σε αλλα αμαξια ωστε να μην ανοιγει το πορτ παγκαζ λογο υψους! Laughing
Μετα απο ψαξημο σε συνεργεια πηγα σε αντιπροσωπια peugeot και παραγγηλε ενα μηχανηματακι και το αλλαξε...
Δεν θυμαμε καθολου το κοστος αλλα δεν νομιζω να ξεπερνουσε τα 40 ευρο!! Confused

Τι γκαντεμια ειναι αυτη ρ????Σε εμενα μονο!!!!!! Mad

Εχει κανεις τετοιου ειδους εμπειρια εις διπλουν??? Very happy

Τι μπορω να κανω???Δεν περασανε ουτε 8μηνες!!!!! Mad

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 22:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα δεν ηταν τιποτα σημαντικο...πηγα σε καποιον συγγενη με συνεργειο και ανοιξαμε απο μεσα το ποστ παγκαζ καθως και ολο τον μηχανησμο και ειχε κολλησει ενα περτσιμι απο παλια πισω απο το χερουλι που ανοιγει το πορτ παγκαζ!! Embarassed

Αλλα να μην κλειδωνει το πορτ παγκαζ κανενας δεν το εχει παθει???? Confused

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2004, 12:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To έχω πάθει εγώ .... μια φορά όπως πήγα να βγάλω το σακ βουαγιάζ μου το τράβηξα με δύναμη με αποτέλεσμα να φύγει το καλωδιάκι που δίνει ρεύμα στο να κλειδώνει ....
Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που το είδα Shocked
ήμουν κάνα 2 εβδομάδες με το πορτ μπαγκάζ ανοιχτό Shocked

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2004, 14:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο με το χαλασμενο βαρελακι της κλειδαριας ειχα παθει εγω περυσι με το 106 αλλα επειδη το βαρελακι κοστιζει 50 ευρο και επειδη μενοχλουσε που το πορτμπαγκαζ μενει ανοιχτο εν κινησει αν δεν κλειδωνεσαι μεσα, απλα ανοιξα το πλαστικο καπακι και το αφαιρεσα τελιως(εβγαλα το βαρελακι που τραβαει το συρμα ωστε νανοιξει η κλειδαρια ηλεκτρομαγνητικα) ετσι τωρα το ανοιγω και το κλειδωνω με το κλειδι.
Βεβαια οταν το πρωτο επαθα εμενα κολησε στο ανοιγμα και δεν πατιοταν νανοιξει,και εκανα τον λοκατζη απο τα πισω κα8ισματα για να ξεφρακαρω την κλειδαρια Very happy .Το καλο στην υποθεση ειναι οτι υπαρχει μια κλειδαρια πλεον εστω πισω που δεν δουλευει με ηλεκτρισμο γιατι στραβες και κουφα γινονται (π.χ να φρακαρουν ολες και να πρεπει να σπασεις κανα τζαμι αφου αν κολησουν τα βαρελακια με το κλειδι δεν γυρνανε οι κλειδαριες)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης