PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Για την απορία σχετικά με το ρουλεμάν-συμπλέκτη.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ria_1925 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 21:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Για την απορία σχετικά με το ρουλεμάν-συμπλέκτη. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΑΥΤΟ/ΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΑΝΟ ΜΕ 40000ΧΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 25000.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600,000 ΔΡΧ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ.ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟ/ΤΟ.ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝΕ 2500,000 ΔΡΧ.
Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 23:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ το πήρα καινούργιο, έχω κάνει μέσα σε 1,5 χρόνο 39.000 χλμ, το έχω σκίσει πάρα πολλά βράδια και το μόνο πρόβλημα που έβγαλε ήταν ο πολλαπλασιαστής, λόγω βενζίνης, ο οποίος άλλαξε μέσα στην εγγύηση.

το 206 μιας γνωστής μου, έχει τα μισά χιλιόμετρα και έχει βγάλει τα τρελά προβλήματα (αλλαγή δίσκων, ψαλίδια, σπασμένα φλας, αλάρμ που ανάβουν μόνα τους κ.λπ).

τελικά τι γίνεται;;; είναι να πέσεις σε καλό κομμάτι;; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2003, 20:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον αυτο! Smile Το δικο μου εχει ηλικια περιπου 18 μηνων και 77,000 χιλιομετρα! Και περα απο το σερβις δεν εχει ζητησει το παραμικρο!!! Εκτος απο μια τσιμουχα στο σαζμαν...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 08:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόβλημα; Τί είναι αυτό;
.....
Φτου-φτου να μην με ματιάσω!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 14:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως και σε 'μένα ακούγεται το σαζμάν (ή το ρουλεμάν του συμπλέκτη) μόλις αφήνω τον συμπλέκτη...Μόλις τον πατάω ο ήχος εξαφανίζεται. Αυτό το κάνει όχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά...
Οι Βασίληδες (συνεργείο στην Θεσσαλονίκη, μη εξουσιοδοτημένο) μου είπαν ότι σε μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα θα θέλω καινούργιο σαζμάν!!! Shocked Shocked
Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο πάντως...

Όταν έτρεχα στις αντιπροσωπείες για το θέμα, υπήρξα υπερβολικά γκαντέμης. Κατά την διάρκεια των αναρίθμητων επισκέψεών μου δεν ακουγόταν ούτε τσικ (ούτε από το ζουάν, ούτε από το σαζμάν!! Evil ), με αποτέλεσμα να μην πείθω κανέναν!!!. Μόλις έκανα να φύγω... τσικ-τσικ, κρακ-κρακ, χρίτσι-χρίτσι και δεν συμμαζεύτεται... Evil Evil

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 18:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως είναι θέμα οδηγού; Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 15:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ πιστεύω πως εξαρτάται απο τον οδηγό! Εγω ας πούμε που είμαι κάφρος άχρηστος ατζαμής νέος το ξέρω πως θα δημιουργήσω 1002 προβλήματα στο αμάξι... Δυστυχώς ισχύει το "αν δεν χαλάσεις δεν μαθαίνεις"!
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 19:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Και εγώ πιστεύω πως εξαρτάται απο τον οδηγό! Εγω ας πούμε που είμαι κάφρος άχρηστος ατζαμής νέος το ξέρω πως θα δημιουργήσω 1002 προβλήματα στο αμάξι... Δυστυχώς ισχύει το "αν δεν χαλάσεις δεν μαθαίνεις"!

Αν σου πω πως μεταχειρίζομαι το αυτοκίνητο, θα πεις ότι η αξία του μεγαλώνει αντί να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Το φροντίζω όπως μόνο ένας καλός (και ψιλοπορωμένος) μηχανολόγος μηχανικός ξέρει... Razz

(ΟΥΑΑ! ΟΥΑΑ! Μωρό μου μην κλαίς! πάρε λίγο λαδάκι να ηρεμήσεις... Laughing Laughing )

Αυτό δεν σημαίνει πως το αυτοκίνητο δεν το χαίρομαι στο έπακρο... Άλλωστε το ένα δεν αποκλείει το άλλο...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 20:09:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:

Μιλάς και εσύ!!!Θα το χαλάσεις!!ου!!!
χα χα χα!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 20:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντος τώρα που θα είμαι χωρίς μουσική θα ακούω όλους τους θορύβους και δεν θα ξέρω από που να αρχίσω!
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 16:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Πάντως και σε 'μένα ακούγεται το σαζμάν (ή το ρουλεμάν του συμπλέκτη) μόλις αφήνω τον συμπλέκτη...Μόλις τον πατάω ο ήχος εξαφανίζεται. Αυτό το κάνει όχι πάντα....

Πριν κάνα μήνα όταν ήταν κρύο το αυτοκίνητο άκουγα θόρυβο από τον συμπλέκτη με νεκρά. Οταν πατούσα τον συμπλέκτη ο θόρυβος εξαφανιζόταν και όταν τον άφηνα τον άκουγα ξανά. Όταν ανέβαινε η θερμοκρασία του αυτοκινήτου δεν ακουγόταν καθόλου θόρυβος. Στην Peugeot που το πήγα μου είπαν για ρουλεμάν συμπλέκτη και μαζί μ'αυτό θα γίνει αλλαγή και σε δίσκο-πλατώ. Λόγω δουλειάς το άφησα για μετά το πάσχα. Τώρα που θέλω να τα αλλάξω δεν ακούω κανένα θόρυβο είτε πατάω είτε όχι τον συμπλέκτη. Το αυτοκίνητο έχει 82000 km.
1) Πρέπει να κάνω την αλλαγή ή να το αφήσω για αργότερα?
2) Ο θόρυβος έχει να κάνει με την εξωτερική θερμοκρασία? Πριν ο καιρός ήταν κρύος και τώρα πιο ζεστός. (Με ζεστό το αυτοκίνητο δεν ακουγόταν ούτε πριν, ούτε τώρα).
3) Ρουλεμάν-δίσκο-πλατώ πάνε μαζί? Μόνο ρουλεμάν δεν μπορώ να αλλάξω?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 22:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Δημήτρη καλό είναι να το αλλάξεις γιατί αν το ρουλεμάν χαλάσει τελείως μπορεί και να μήνης !! Μόνο ρουλεμάν δεν σε συμφέρει από τη στιγμή που έχεις και κάποια χλμ και αφού θα κατεβεί το σαμάν αλλάζεις σετ αμπραγιάζ και πληρώνεις μια φορά την εργασία του ανέβα κατέβα !!
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 14:01:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ'ευχαριστώ πολύ Αργύρη. Ηδη έχω κανονίσει να κάνω την αλλαγή αύριο. Θα τ' αλλάξω όλα όπως είπες και εσύ. Για να δουμε πόσο θα κοστίσει και αυτό!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης