PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 20:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός; Razz

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 20:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντωνη μαλλον θα μας πει ο μιστερ κρυος (seridim) τι κανουν στα μερη του που ειναι συνηθες φαινομενο αυτη η θερμοκρασια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 20:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός; Razz

Απο την αρχη επρεπε να βαλεις καθαρο οινοπνευμα!Στου μπαμπα μου που βαζει οινοπνευμα και το εχω τωρα δεν παγωσε καθολου!
Να φανταστεις οταν εριξε το χιονι για να ξεπαγωσει το παμπριζ εριχνα νερο απο τα πιτσιλακια... Very happy
Δοκιμασε δεν θα χασεις... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Απο την αρχη επρεπε να βαλεις καθαρο οινοπνευμα!Στου μπαμπα μου που βαζει οινοπνευμα και το εχω τωρα δεν παγωσε καθολου!
Να φανταστεις οταν εριξε το χιονι για να ξεπαγωσει το παμπριζ εριχνα νερο απο τα πιτσιλακια... Very happy

μηπως, λεω μηπως η συχνη χρηση οινοπνευματος φθειρει τα σωληνακια αλλα και τα μακτρα ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό ξέρω κι εγώ, γι'αυτό δεν έχω βάλει οινόπνευμα μέχρι τώρα... Πίστευα ότι με αυτό της Guard (βασικά για καθαρισμό των τζαμιών είναι αλλά έχει και αντιψυκτικές ιδιότητες) θα ήμουν καλυμένος. Να όμως που...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια 10 χρονια στο αμαξι βαζει οινοπνευμα... Laughing Laughing
Δεν εχει φθαρει τιποτα και το χειμωνα μπορει και χρησημοποιηει τους υαλοκαθαριστηρες! Very happy
Εσεις να βαζετε μονο τον χειμωνα καθαρο οινοπνευμα! Razz
Ουτε βουλωνει ουτε παγωνει!Μονο που μυριζει μετα την χρηση οινοπνευματιλα Mad !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

Είχα ακούσει/διαβάσει (χωρίς να παίρνω και όρκο) πως αν δουλεύεις το μοτέρ αυτό ενώ δεν υπάρχει νερό (άρα και τώρα που έχει παγώσει) γ**μάς κυριολεκτικά το μοτεράκι!
Οπότε ό,τι και να κάνεις, μέχρι να το ξεπαγώσεις, μην το βάζεις να δουλεύει άσκοπα γιατί θα τα παίξει το μοτεράκι.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Σταμάτα πια Αντωνάκη! Θα το χαλάσεις!!!"

Laughing Laughing Laughing

Δεν έχω σκοπό Χρήστο μου να το ξεπατώσω, απλώς έκανα μια-δυο δοκιμές σήμερα και είδα ότι δεν! Άνοιξα το καπώ, είδα ότι το δοχείο είναι γεμάτο αλλά μετά είδα και τα σωληνάκια που πάνε στα πιτσιλιστήρια ότι μέσα είναι άσπρα, δηλαδή έχουν πάγο. Κι άμα τα κουνήσεις κάνουν και χρατς χρουτς. Αλήθεια, αυτά δε θερμαίνονται από τη ζέστη που βγάζει η μηχανή όταν δουλεύει; Μήπως να κάνω καμιά 100αριά χλμ να λιώσει ο πάγος στα σωληνάκια; (Ευκαιρία ψάχνω μου φαίνεται Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε αμαν με αυτο το topic οταν βγαινω στην Αρχικη παντα εχει ενα καινουργειο post!Σταματηστε επιτελους Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη βγαίνεις κι εσύ στην Αρχική... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μη βγαίνεις κι εσύ στην Αρχική... Razz

Αααα,συνεχιζεις ε??? Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing

Άντε καλά σταματάω...

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

Οταν λες νερο ενοεις νερο βρισης? Αν βαζεις νερο βρισης, μεγα λαθος για δυο λογους. 1) το ανακαληψες και μονος σου, παγωνει και 2) με το χρονο αφηνει αλατα τα οποια βουλωνουν τα σωληνακια και τα μπεκ. Η καλητερη λυση ειναι τα υγρα τζαμιων (τα εχουν και στα βενζιναδικα) τα οποια δεν χρειαζονται αντιψυκτικο. Πιστεψε με, κι εγω που ειμαι στα βορεια προαστεια και τα παντα ειχαν παγωσει (ακομα και οι πορτες του 206-δεν ανοιγαν) τα πιτσιλιστηρια δουλευαν !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποτέ μα ποτέ νερό βρύσης! Μέχρι τώρα έβαζα απεσταγμένο στο οποίο έριχνα και από αυτό το αντιψυκτικό. Απ'ότι βλέπω όμως δεν κάνει τίποτα στα δύσκολα... Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου...

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 22:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
"Σταμάτα πια Αντωνάκη! Θα το χαλάσεις!!!"

Lol Lol Lol

Αντί να κάνεις 100χλμ. για να λιώσει από τη ζέστη της μηχανής, δεν παίρνεις καλύτερα μια μπαλατέζα κι ένα πιστολάκι για τα μαλλιά (να του κάνεις μια περμανάντ)!!!!! Wink

Skull μη μας βρίσεις...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 22:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να βγω έξω με τέτοιο ψόφο; Δε θα'σαι καλά! Smile

Ενώ με τη βολτίτσα, θα είμαι μέσα, με τη μουσικούλα μου και τη ζεστούλα μου κι ας ξεπαγώσει όποτε θέλει Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 13:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Σωστος ο "κρανιος'' Very happy Για να ξεπαγωσουν ριξε οινοπνευμα....Ερε πως φαινοντε οι βοριοι Razz

Βασικα ενα καλο αντιπαγοτικο ειναι της Βιρτ.Εχει απο πισω τις αναλογιες για ποσο κρυο το θες.Για τα μακτρα που λες...δεν παθαινουν τιποτα...αλλα στο κατω κατω σιγα..ποσο καιρο θα τα κρατησεις Question Στο εξαμηνο και λιγο παραπανο πεταμα και καινουργια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 18:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Ρε παιδια 10 χρονια στο αμαξι βαζει οινοπνευμα... Laughing Laughing
Δεν εχει φθαρει τιποτα και το χειμωνα μπορει και χρησημοποιηει τους υαλοκαθαριστηρες! Very happy
Εσεις να βαζετε μονο τον χειμωνα καθαρο οινοπνευμα! Razz
Ουτε βουλωνει ουτε παγωνει!Μονο που μυριζει μετα την χρηση οινοπνευματιλα Mad !

ναι ριχνε εσυ οινοπνευμα και αμα σου πεταξω κανα σπιρτο θα γινεις φλαμπε Onfire Onfire
Laughing Laughing

μια αλλη λυση για να μην βαζετε νερο βρυσης ειναι να βαζετε νερο απο αυτο που τρεχει απο το κλιματιστικο (aircondition στα ελληνικα) οσοι εχετε απο αυτο. κανει επισης και για σιδερα ατμου!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:

Skull μη μας βρίσεις...

Το ειδα αυτο..... Twisted evil

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Σωστος ο "κρανιος'' Very happy Για να ξεπαγωσουν ριξε οινοπνευμα....Ερε πως φαινοντε οι βοριοι Razz

Ετσι,ετσι!
Τοσα χρονια στο βουνο....εχω αποκτεισει μια εμπειρια... Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Skull στις Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:05:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
μια αλλη λυση για να μην βαζετε νερο βρυσης ειναι να βαζετε νερο απο αυτο που τρεχει απο το κλιματιστικο (aircondition στα ελληνικα) οσοι εχετε απο αυτο. κανει επισης και για σιδερα ατμου!! Wink

Μια ακομα καλη λυση ειναι να ριχνετε πετρελαιο! Shocked
Οχι μονο μεσα αλλα και απεξω απο το αμαξι! Laughing Laughing Laughing

Και μετα...βρεχει φωτια στην στρατα μου.... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης