Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
leonidas95 (Leonidas) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95ps VTi (2008)
Ένταξη: 01 Σεπ 2021 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2021, 19:59:13 Θέμα δημοσίευσης: Σφαλμα P0011 |
|
|
Καλησπερα παιδια, μια βοηθεια.. ως 1ο μου αυτοκινητο το Peugeot 207 VTi (2008) 150.000km βρηκε να με βαλει σε μπελαδες, οταν βαζω μπρος το αυτοκινητο μου βγαζει σφαλμα antipollution fault και αναβει η ενδειξη της μηχανης για 2-3 εβδομαδες μετα φευγει η ενδειξη και μετα απο καποιον καιρο επανερχεται.. το εψαξα με obd2 και μου εβγαλε το εξης μηνυμα: P0011 - Powertrain "A" Camshaft Position - Timing Over-Advanced or System Performance (Bank 1). σε ενα βιντεακι στο YouTube ενας τυπος με παρομοιο προβλημα το ελυνε καθως καθαριζε τον αισθητηρα εκκεντροφορου το δοκιμασα εσβησα το fault code ομως το προβλημα μετα απο εβδομαδες επανηλθε, εχει συμβει σε καποιον απο εσας; μπορει καποιος να βοηθησει; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2021, 11:21:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με τα χρόνια ο αισθητήρας αυτός "καίγεται" και δεν "μετράει" σωστά, άρα και που σβήνεις την βλάβη αυτή θα επανέλθει...
Αν είναι όντως σωστή η διάγνωση, τότε τον αλλάζεις και όλα καλά...
Δεν είναι συνήθως ακριβός σε τιμή...
Καλό θα ήταν παρόλα αυτά να το πας σε "καλό" διαγνωστικό για να μην πειραματίζεσαι...
(ΥΣ Επίσης, όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση))
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Soultanos THP Νέος χρήστης

207 THP
Ένταξη: 21 Οκτ 2018 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2021, 18:08:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να γίνει έλεγχος στις ηλεκτροβανες μεταβλητού χρονισμου και στο χρονισμα εκεί πάσχεις !
image hosting free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|