τρελακιας (μαρινος) Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)
Ένταξη: 07 Αύγ 2011 Δημοσιεύσεις: 51 Τόπος: Οπου ξημερωσει
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Σεπ 2019, 21:01:21 Θέμα δημοσίευσης: Προσοχη σε συνεργεια που δεν γνωριζουμε |
|
|
Θελω να μοιραστω την προσφατη εμπειρια μου απο υπερμαστορα γιατρο μηχανικο αυτοκινητων....
Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω την επωνυμια, βρισκεται παντως στην Δαφνη στην οδο Αγ. Βαρβαρας...
Γυρνωντας απ τη δουλεια μου 20 χλμ περιπου πριν το σπιτι ανεβαζει θερμοκρασια το υπερεργαλειο vivio που εχω.
Σταματαω κ βλεπω παραφλου να τρεχουν...
Αμαν λεω την κατσαμε....
Περιμενω λιγο να κρυωσει κανω 1 χλμ, σταματαω αγοραζω νερα κ σταματωντας οποτε αρχιζε να ανεβαζει θερμοκρασια φτανω σπιτι...
Λογω υπερβολικου φορτου εργασιας δεν ειχα χρονο να δω τι εχει τρυπησει και φευγω σφαιρα για το συνεργειο που πηγαινω.
Λογω διακοπων το συνεργειο κλειστο...
Σκεφτομαι λιγο κ λεω ο λακαμας:"δεν το παω στο συνεργειο που εχω δει κοντα μου να στηριξω κ την γειτονια;τι ζημια να χει πια, κολαρο η τρομπα νερου θα ναι.
Το παω λοιπον εκει κ μου λεει πολυ ομορφα θα το κοιταξω κ θα σε παρω.
Με παιρνει μετα απο κανα δυωρο κ μου λεει:
"Ελα απο εδω εχω κανει διαγνωση".
Αμαν σκεφτηκα τι διαγνωση κ μαλ***ες λεει, σε καρδιολογο το πηγα τ αμαξι;
Παω μου εξηγει ωραια οτι εχει τρυπησει μεταλλικη σωληνα με διακλαδωση κ δεν υπαρχει διαθεσιμη στη subaru.
Θα προσπαθουσε να ταιριαξει απο αλλο αμαξι η θα την κολλαγε μου λεει.
Οκ λεω εγω ποσο να κανει πια;
Παω την επομενη να το παρω, μου λεει ολα κομπλε την κολλησα 3 φορες εβαλα παραφλου, εκανα εξαερωση ολα μια χαρα.
"-τι χρωσταω μαστορα;(γιατρε επρεπε να πω)
-70 ευρω"
Καλα λεω εγω παρτα κ αν με ξαναδεις σφυρα μου...
Μετα απο 3 μερες που ειχα λιγο χρονο λεω δεν ανοιγω το ψυγειο να δω μηπως δεν εγινε καλα η εξαερωση κ θελει λιγο συμπληρωμα;
Ανοιγω το καπακι κ ζαλιστηκα...
Στο ψυγειο ωραιο ποιοτικο νερακι βρυσης.
Τρωω φρικη, παω να ετοιμαστω να παω απο εκει για μανουρα αλλα βλεπω η ωρα ηταν 7...
Το ξανασκεφτηκα αργοτερα κ λεω αν παω απο εκει θα εχουμε αλλα.
Την επομενη παω κ παιρνω 10 λιτρα απιονισμενο(5 €) κ αλλα 5 παραφλου(5€), κανω 3 κυκλους αλλαγων απιονισμενου για να καθαρισει το συστημα κ μετα βαζω το παραφλου...
Αν δεν το κοιταγα η αν δεν ειχα καποιες γνωσεις θα σκουριαζε το συμπαν.
Α ρε ποσο κοσμακη θα χει δαγκωσει...
Και μετα λενε και μερικοι δεν εχουν δουλεια....
"Μαρια να παρω τ αμαξι σου;"
"Οχι γιατι εισαι καφτης!" |
|