PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 DRL Fog Lights

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lagos911 (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα


207 Rallye

Ένταξη: 23 Μάρ 2018
Δημοσιεύσεις: 36

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Αύγ 2019, 11:31:31    Θέμα δημοσίευσης: 207 DRL Fog Lights Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Κυριακή που μας πέρασε ολοκλήρωσα την εγκατάσταση στα νέα προβολάκια (φώτα ομίχλης) όπου παραληλλα έχουν και φώτα ημέρας (angel eyes).

Αρχικά ήθελα να συνδέσω μόνο τα φώτα ημέρας. Κάτι που έγινε αλλα τελικά επειδη τα ledakia δεν ηταν can bus και αναβόσβηναν δεν μπορεσε να γίνει.

Οπότε θα έπρεπε να γινει η εγκατασταση σωστα. Κατι που θα χρεαζόταν νέα καλωδιαωση,για τα φωτα ημέρας, οπου ηθέλα να αποφυγω.

Αλλό ενα θέμα ηταν οτι τα νέα προβολάκια στα φωρα ομίχλης έβγαζε Η11 ενώ το 207 μου βγάζει PSX24W. Οποτε αρχισα την αναζήτηση για αντάπτορες. Κατι που στην ελληνικη αγορα ουτε υπήρχαν αλλα ουτε και που γνωριζαν καν τον τυπο της λαμπας. Οποτε εγινε παραγγελια απο Κινα και πέριμενα να ερθουν.

Ψαχνοντας μέτα για καλωδιωση με μόνωση πετυχα παλι σε eshop κινεζικο ενα DRL harness system το οποιο εκτος απο την συνδεση των angel eyes με την μπαταρία είχε και ενα κουτακι το οποιο προσφερε καποιες εξτρα λειτουργιες.
Συνδεοντας ενα καλωδια μετα φωρα πορειας και αναβοντας τα πέφτει η φωτεινοτητα των angel eyes στο 50 %
Επισης συνδεοντας τα φλας με αυτο το κουτακι, οταν αναβοσβηνουν ειτε σε αλαρμ ειτε οταν στρειβεις αναβοσβηνουν και τα angel eyes.

Στη συνέχεια χρειαστηκα και ενα κλεφτη ασφαλειας οπου τα επερνε και θα εδινε ρευμα στα angel eyes διοτι εαν τα συνδεσεις με την μπαταρια θα αναβουν μονιμα ακομα και οταν ειναι κλειστο.

Λοιπον όλα αυτα κοστισαν κοντα στα 50 ευρω.
29 τα προβολακια, 8 ευρω οι ανταπτορες, και 8 ευρω τα καλωδια με το drl.

Μετα πολλα εγινε η εγκατασταση. Χαθηκε αρκετος χρονος ωστε να βρεθει η σωστη ασφαλεια απο την ασφαλειοθηκη γιατι το manual που εχει το αυτοκινητο δειχνει ασφαλειοθηκη αλλου μοντελου που δεν εχει καμια σχεση με το δικο μου. (ενα μεγαλο μπραβο στην peugeot! δινει 17 χιλιαρικα και σου εχουν και λαθος manual).

Θα σας ανεβασω και καμια φωτογραφια ή βιντεο σε καποια φαση να το δειτε εαν ενδιαφερει καποιον.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,0744s (PHP: 70% - SQL: 30%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on