PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φλάντζα κυλινδροκεφαλής 307 1.4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
voliminal 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16v) 2004 (3door)

Ένταξη: 17 Νοέ 2016
Τόπος: Δάφνη Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούν 2019, 15:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Φλάντζα κυλινδροκεφαλής 307 1.4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα 307 2004 1.4 16v και εδώ και καιρό είχα δει ότι έχει ξεκινήσει να δακρύζει το μοτέρ, μου είχαν πει για το θέμα με τη φλάντζα που βγάζει αυτός ο κινητήρας αλλά επειδή μου είπαν για μεγάλο κόστος είπα να το αποφύγω όσο γίνεται.

Όμως τώρα στο τελευταίο service που πήγα, στο δοχείο του παραφλού έχει μαζευτεί κρεμώδης γλίτσα που μου είπαν ότι είναι από τη φλάντζα διότι ανακατεύονται τα νερά με τα λάδια και βγαίνει αυτή η γλίτσα και πάει σε όλο το κύκλωμα ψύξης και ότι αυτό όταν πάει και κάτσει στα κολάρα τα φουσκώνει και σκάνε κλπ κλπ.

Επειδή ήδη έδωσα πολλά λεφτά για το service τώρα (άλλαξα και ιμάντα) και είμαι και άνεργος, ήθελα να ξέρω αν κάπως μπορώ να καθυστερήσω τη ζημιά να μη προχωρήσει σε κολάρα κλπ.

Έχετε κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούν 2019, 20:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mhn το κουνας καθολου μεχρι να εισαι σε θεση να το φτιαξεις....αλλιως θα πληρωσεις τα τριπλα αν το κυκλοφορησεις ετσι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
voliminal 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2019, 05:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως είναι τόσο σοβαρό το θέμα;
Έπρεπε να μου το πούνε και στο συνεργείο τότε.
Επιστροφή στην κορυφή
geo567pez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

Ένταξη: 12 Μάρ 2019

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2019, 08:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eίναι σοβαρό. Για την ακρίβεια μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα αν δεν διορθωθεί.
Έχω το ίδιο με το δικό σου .
Είχε τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και έκανα αλλαγή φλάτζας, καθάρισμα κυλινδροκεφαλής μαζί με την αλλαγή ιμάντων στο μεγάλο σέρβις.
Όπως σου είπαν και πιο πάνω τα παιδιά , μέχρι να είσαι σε θέση να το φτιάξεις μην το δουλεύεις.
Πάρε προσφορές από άλλα συνεργεία.Ρώτησε αν γίνεται διακανονισμός με δόσεις.
Το σέρβις σου το έκανες πολύ καιρό πρίν; Πως γίνεται να μην το είδαν;
Επιστροφή στην κορυφή
voliminal 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2019, 15:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σέρβις έγινε τώρα πριν 2 μέρες, και οι δύο ιμάντες, μπουζί, λάδια, φίλτρο

Το είδαν και μου είπαν ότι κάποια στιγμή πρέπει να φτιαχτεί, αλλά όχι να μη μετακινώ το αυτοκίνητο.

Αν θέλεις στείλε μου σε ένα ΠΜ τι πλήρωσες εσύ για την επισκευή αυτή.

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
geo567pez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2019, 17:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις pm
Επιστροφή στην κορυφή
geo567pez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2019, 08:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Οταν το πας για σέρβις, να βεβαιωθείς ότι θα βάλουν την καλή φλάντζα και όχι την ελαττωματική, αν και δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα.Μπορείς να την αγοράσεις εσύ.
Ο κωδικός της ''καλής'' είναι 00000209FL νομίζω.
Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ να το επιβεβαιώσεις.
Η ελαττωματική είχε κωδικό 00000209CH και αν σου βάλουν αυτή, θα στο ξαναπαρουσιάσει μετά από αρκετά χιλιόμετρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης