Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ivang (Βαγγέλης) Δραστήριο μέλος
206 1.6 16V
Ένταξη: 15 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 230 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάρ 2019, 09:57:54 Θέμα δημοσίευσης: Τεπόζιτο - Φλοτέρ πρόβλημα σε Peugeot 206 |
|
|
Καλημέρα, μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας στο παρακάτω πρόβλημα που έχω;
Την πρώτη φορά ήμουν με αναμμένο λαμπάκι βενζίνης (είχα κάνει καμιά 10αριά χλμ) σε ανηφόρα στον περιφερειακό και μου έσβησε και δεν έπαιρνε με τίποτα, προσπαθούσα να καταλάβω γιατί, τελικά βενζίνη μόλις έβαλα ένα πεντόλιτρο πήρε κατευθείαν.
Δεύτερη φορά χτες, παρκαρισμένο σε ελαφριά ανηφορίτσα στην δουλειά, το μεσημέρι που πάω να φύγω δεν παίρνει με τίποτα. Να πω την αλήθεια από τον δείκτη που είναι χαμηλά περίμενα να μου ανάψει το λαμπάκι αλλά δεν άναψε. Το ίδιο, έβαλα ένα πεντόλιτρο πάλι και πήρε κατευθείαν.
Άρα τι μπορεί να φταίει; Το φλοτέρ μου - δείκτης βενζίνης να δείχνει πιο πολύ και να μένω από βενζίνη; Κάποιο θέμα με τεπόζιτο που να χρειάζεται να έχει παραπάνω βενζίνη;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος
Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάρ 2019, 16:54:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ότι σου δείχνει ότι έχει λίγο μέσα, δεν σημαίνει ότι η αντλία είναι σε σημείο που μπορεί να ρουφήξει...
Καλό θα ήταν για λόγους χρόνου ζωής της αντλίας να μην αφήνεις να αδειάζει το ρεζερβουάρ σου...
Για διάφορους λόγους, κάποιοι από αυτούς είναι η ψύξη της αντλίας που γίνεται όταν είναι όσο το περισσότερο βουτηγμένη στο καύσιμο, πόσο εύκολα μπορεί να τραβήξει καύσιμο να το στείλει μπροστά κλπ...
Τώρα όσον αφορά το φλοτέρ, υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει, αλλά με 2-3 κραδασμούς επανέρχεται...
Αν γενικά έχει χαλάσει το φλοτέρ σου, κάνε υπολογισμό του ρεζερβουάρ σου σε χλμ...
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Ivang (Βαγγέλης) Δραστήριο μέλος
206 1.6 16V
Ένταξη: 15 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 230 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάρ 2019, 10:19:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το κόβω να κολλάει προς το τέλος γιατί παρόλο που έβαλα 5 λίτρα στο δρόμο για το βενζινάδικο κι ενώ το λαμπάκι δεν είχε ανάψει ξαφνικά άναψε και δε θα 'πρεπε, άρα ξεκόλλησε!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|