Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
billo206 Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) (2004)
Ένταξη: 18 Φεβ 2013 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2018, 05:55:52 Θέμα δημοσίευσης: Σβήνει μονο του!! |
|
|
Γειά σας παιδιά έχω ενα 206 1.4 8v και το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και λίγες μέρες κάποιες φορές όταν για παράδειγμα φτάνω σε στοπ και πατάω συμπλέκτη και φρένο το αμάξι σβήνει με το που φτασουν οι στροφες στο ρελαντι. Δεν σβήνει όταν το βαζω μπρος και είναι στο ρελαντί μόνο οταν κινούμαι και θέλω να σταματήσω και πατάω συμπλέκτη στο σταμάτημα. Επίσης χθές μου το κανε 20 φορες συνεχόμενα και τη τελευταία για λιγο αναβόσβησαν όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό και σβήσαν και τα φώτα μου. Θεωρώ ότι είναι κάτι εγκεφαλικό εσείς τι λέτε?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2018, 13:18:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σβήνει μονο του!! |
|
|
billo206 έγραψε: | Γειά σας παιδιά έχω ενα 206 1.4 8v και το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και λίγες μέρες κάποιες φορές όταν για παράδειγμα φτάνω σε στοπ και πατάω συμπλέκτη και φρένο το αμάξι σβήνει με το που φτασουν οι στροφες στο ρελαντι. Δεν σβήνει όταν το βαζω μπρος και είναι στο ρελαντί μόνο οταν κινούμαι και θέλω να σταματήσω και πατάω συμπλέκτη στο σταμάτημα. Επίσης χθές μου το κανε 20 φορες συνεχόμενα και τη τελευταία για λιγο αναβόσβησαν όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό και σβήσαν και τα φώτα μου. Θεωρώ ότι είναι κάτι εγκεφαλικό εσείς τι λέτε?? |
Μοτέρ ρελαντί πιθανώς.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2018, 14:40:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο παραπάνω, αλλά θα προσθέσω και μοτέρ πεταλούδας...
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|