PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σκέψει για αλλαγή του 3008 σε 3008

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2018, 09:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Σκέψει για αλλαγή του 3008 σε 3008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι κάποιες μέρες που σκέφτομαι να δώσω το 3008 Allure 1.6T που έχω και να πάρω το 3008 Hybrid 4WD μεταχειρισμένο ,έχει κανείς εντυπώσεις απο το υβριδικό ,με τις μπαταρίες τι παίζει ,υπάρχει πιθανότητα να το πάρω και να είναι χαλασμένες ή οτιδήποτε τέτοιο, έχει κάποιο θέμα που πρέπει να δώσω περισσότερη προσοχή?

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2018, 19:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σκέψει για αλλαγή του 3008 σε 3008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Είναι κάποιες μέρες που σκέφτομαι να δώσω το 3008 Allure 1.6T που έχω και να πάρω το 3008 Hybrid 4WD μεταχειρισμένο ,έχει κανείς εντυπώσεις απο το υβριδικό ,με τις μπαταρίες τι παίζει ,υπάρχει πιθανότητα να το πάρω και να είναι χαλασμένες ή οτιδήποτε τέτοιο, έχει κάποιο θέμα που πρέπει να δώσω περισσότερη προσοχή?

Χρήστο, εννοείς το πρώτης γενιάς 3008 hybrid4, σωστά;
Έχω την εντύπωση πως ό,τι βρεις στην ελληνική αγορά έχει εισαχθεί από το εξωτερικό, λόγω του ότι με μερικά (περιβαλλοντικής χάρης) τρικ, περνούσε με μηδενικό φόρο και τεκμήριο.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2018, 22:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σκέψει για αλλαγή του 3008 σε 3008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Χρήστο, εννοείς το πρώτης γενιάς 3008 hybrid4, σωστά;
Έχω την εντύπωση πως ό,τι βρεις στην ελληνική αγορά έχει εισαχθεί από το εξωτερικό, λόγω του ότι με μερικά (περιβαλλοντικής χάρης) τρικ, περνούσε με μηδενικό φόρο και τεκμήριο.

Ναι Στέλιο μοντέλο 2013-14 ,πρέπει να είναι πολύ λίγα στην Ελλάδα και στις μάντρες όπως ανέφερες παραπάνω είναι ολα εισαγωγής .Ξέρει κανείς τί παίζει με τις μπαταρίες ,τι ζωή έχουν κλπ?
Το επεξεργάζομαι ακόμα στο μυαλό μου,απλά σκεφτόμουν ότι όσα peugeot είχα δεν μου έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα ,σε εμφάνιση δεν με χαλάει ,σε χώρους είναι μια χαρά για την οικογένεια ,μήπως να πάρω το πιο ολοκληρωμένο πακέτο που είναι οικονομικό και γρήγορο για κάνα οδικό ταξίδι στο εξωτερικό,είναι τετρακίνητο οποτε μπορεί να με πάει σχεδόν παντού(Βουνό,θάλασσα,χιόνι) ,συν οτι σκέφτομουν να αγοράσω και ένα τροχόσπιτο για καμιά εξόρμηση και κάπως έτσι μου ήρθε η ιδέα . Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2018, 01:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφερον μοντελο,
καλο στη θεωρια αλλα στην πραξη αντιμετωπισε πολλα θεματα (software κυριως) το υβριδικο του συστημα.
Στην θεση σου δεν θα το επελεγα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2018, 21:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
Ενδιαφερον μοντελο,
καλο στη θεωρια αλλα στην πραξη αντιμετωπισε πολλα θεματα (software κυριως) το υβριδικο του συστημα.
Στην θεση σου δεν θα το επελεγα...

Όταν λές στο software ???

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2018, 15:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τετρακίνηση του golum Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2018, 18:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τετρακίνηση του golum Laughing

Έλα, πέστο: ΓΤΠ τετρακίνηση!

Χρήστο, καλύτερα 2 και σίγουρος παρά 4 και περίμενε. Αυτές οι τετρακινήσεις φτιάχτηκαν για Ευρωπαικούς δρόμους ψιλοχιονισμένους.
Όχι ελληνικούς κατσικόδρομους και παραλίες που και στα καλά τους γλυστράνε.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2018, 14:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+ η έλλειψη τεχνογνωσίας στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2018, 08:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με €15.000 παίρνεις το καινούριο ignis (σίγουρα πιο μικρό σε χώρους) και αληθινή τετρακίνηση Love

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2018, 09:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Με €15.000 παίρνεις το καινούριο ignis (σίγουρα πιο μικρό σε χώρους) και αληθινή τετρακίνηση Love

Σοβαρά τώρα και μένα μου αρέσει το νέο Ignis ,έλεγα στη γυναίκα να δώσουμε το Fordάκι που έχει και να το πάρουμε ,αλλά δεν το αλλάζει το ΚΑ Razz .
Όσο για το 3008 με βάση των παραπάνω ,κρατάω αυτό που έχω και παίρνω ένα καλύτερο ζευγάρι αλυσίδες για τα χιόνια Very happy Very happy Very happy
Και τι 15000 Στέλιο ,δεν υπάρχει τόσο φτοινό 3008 υβριδικό στο ίντερνετ και αν το αλλάζα/ξω θα ήταν μόνο για την full έκδοση με πανόραμα κλπ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης