Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nebo (ΝΙΚΟΛΑΟΣ) Μόλις έγραψα

peugeot 308 cc
Ένταξη: 29 Σεπ 2018 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2018, 19:26:05 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με βεντιλατερ σε peugeot 308 cc |
|
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Εχω το εξής πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου και προς το παρόν κανείς δεν μπορει να μου δώσει λύση.Θα ήθελα να ξέρω αν καποιος αντιμετωπίζει το ίδιο ή έχει ακούσει για αυτό. Ανεξάρτητα με την θερμοκρασία του αυτοκινήτου ξεκινάει να δουλεύει το βεντιλατερ και εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα antipolution system faulty. Ο κινητήρας κάποιες φορές δουλευει φυσιολογικά και καποιες άλλες φορές κομπιάζει. Το πρόβλημα επιδορθώνεται μόνο του και μετά από δύο μέρες το λαμπάκι του κινητήρα σβήνει μόνο του. Αλλάξαμε μπουζί, πολλαπλάσιαστές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Σίγουρα είναι κάτι ηλεκτρολογικό και όχι μηχανολογικό. Να σημειώσω ότι στο αυτοκίνητο έχει γίνει μετατροπή σε αέριο.
Επίσης όταν δουλεύει στην βενζίνη κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται το γκάζι. Δηλαδή πατάς και ανεβάζει ελάχιστα στροφές και δεν πάει το αυτοκίνητο και αν το γυρίσω στο αέριο δουλεύει κανονικά. Με έχει απογοητεύει λίγο ο κινητήρας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikosydneyman (Nikosydneyman) Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6. (2007)
Ένταξη: 28 Σεπ 2018 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Sydney Australia
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2018, 02:44:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mmmm αυτο με το αεριο με προβληματιζει λιγο !!
εγω στο 307cc μου ειχα βγαλει αυτη τη βλαβη και αυτο που εκανα ηταν να αδεισω την βενζινα και να βαλω 100αρα το προβλημα μου εφυγε και δεν το ξαναειδα!!
εβαζα 100αρα μια φορα τον μηνα μετα κανενα προβλημα για τ επομενα 3 χροννια που το ειχα το αμαξι
Down Under |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nebo (ΝΙΚΟΛΑΟΣ) Μόλις έγραψα

peugeot 308 cc
Ένταξη: 29 Σεπ 2018 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2018, 08:35:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikosydneyman έγραψε: | mmmm αυτο με το αεριο με προβληματιζει λιγο !!
εγω στο 307cc μου ειχα βγαλει αυτη τη βλαβη και αυτο που εκανα ηταν να αδεισω την βενζινα και να βαλω 100αρα το προβλημα μου εφυγε και δεν το ξαναειδα!!
εβαζα 100αρα μια φορα τον μηνα μετα κανενα προβλημα για τ επομενα 3 χροννια που το ειχα το αμαξι |
σε ποια από τις δύο βλάβες λύθηκε το προβλημα με την κατοστάρα, στην απόκριση του γκαζιού ή στο πρόβλημα με το βεντιλατερ και το μήνυμα που βγάζει; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikosydneyman (Nikosydneyman) Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6. (2007)
Ένταξη: 28 Σεπ 2018 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Sydney Australia
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2018, 09:51:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Anti pollutions φτιάχτηκε ))