Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 18:17:12 Θέμα δημοσίευσης: Επιλογή εξατμισης για 206 1.400 |
|
|
Παιδια θα μπω για service το Σαββατο και αλλαζω και εξατμιση και τελευταια στιγμη σκεφτηκα να ψαξω! Ειδα στο φορουμ αλλα ολοι μιλατε για Devil, οι οποιες απο οτι διαβασα κανουν περισσοτερο θορυβο, κατι που δεν θελω... Ψαχνω μια που να κανει λιγο θορυβο (οχι ενοχλητικο) αλλα να ακουγεται οτι φορας εξατμιση...(ελπιζω να με καταλαβαινετε τι θελω).. Πηγα σε ενα μαγαζι εδω Θεσσαλονικη και ειχε Powerfull και ειδα μια ωραια universal στρογγυλη γυρω στα 150 ευρω και αλλη μια με διπλη μπουκα γυρω στα 170 ευρω (τελικη τιμη χωρις τοποθετηση) + 20-30 ευρω η εργασια για την τοποθετηση... Τι λετε? Του εξηγησα του παιδιου και μου ειπε οτι κανουν λιγο θορυβο και οτι ειναι αρκετα καλες.
Διαβασα και για L&W εδωμεσα, Θεσσαλονικη που να ψαξω????? Λεφτα δεν θελω να δωσω πανω απο 200 ευρω γιατι εκτος του service θα αλλαξω και αμορτισερ (Monroe Reflex θα βαλω οπως ειχατε προτεινει παλιοτερα)... Λοιπον παιδια λιγη βοηθεια για να την κανω την δουλεια γρηγορα...
StreetRacing is NOT a crime! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 20:17:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε Μακη το τελικο ειναι για ομορφια και μονο!
Πανε σε ενα μαγαζι και διαλεξε την ομορφοτερη και παρε!
Να σου υπενθυμισω οτι οσο πιο μεγαλη μπουκα εχει η εξατμιση τοσο λιγοτερο ηχο βγαζει!Για αυτο βουρ στα 101χιλιοστα,μελετημενο χωραει οπως-οπως και αφηνει και λιγο κενο!
Να προσεξεις τις μαιμουδες και να ζητησεις εγγυηση!
Εγω εχω remus και ειμαι ευχαρηστημενος!
Τωρα μαγαζι δεν ξερω!ΑΥΤΑ!
καλοφορετη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 21:25:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Skull έγραψε: |
Να σου υπενθυμισω οτι οσο πιο μεγαλη μπουκα εχει η εξατμιση τοσο λιγοτερο ηχο βγαζει!Για αυτο βουρ στα 101χιλιοστα,μελετημενο χωραει οπως-οπως και αφηνει και λιγο κενο! |
Τότε γιατί η Devil μου που είναι 102mm μετά τις 3000 και μέχρι τις 4000 στροφές χαλάει κόσμο; Δεν παίζει ρόλο η μπούκα στο θόρυβο μιας εξάτμισης αλλά το καζανάκι, δηλαδή το πόσο ελεύθερο είναι αυτό ή όχι.
Πάντως ταιριάζει κουτί αν και η οβάλ μπούκα ταιριάζει ακόμα καλύτερα. Τώρα για το αν είναι μόνο για μούρη, θα διαφωνήσω γιατί με τη δικιά μου είδα διαφορά (όχι μεγάλη αλλά αντιληπτή).
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 22:45:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια αυτην εδω ελεγα : http://www.maxdrive.gr/Powerful/page_01.htm .. Τελικα σε αυτο το μαγαζι πηγα, Max Drive στην Θεσσαλονικη... Ξερετε κανενα αλλο? Ο pughell νομιζω εχει ενα αλλα δεν ξερω που ειναι.. Αν πατε σε αυτο το σιτε, εχουνε την εξατμιση με την διπλη μπουκα απλα ειναι universal, δηλαδη δεν εχει τα σιδερακια για να κατσει κουτι στο 206... Εκεινη που ειανι για 206 εχει διπλα λεφτα...
Και τελος, το σιτε της powerful ποιο ειναι?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 22:53:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kavaliotis έγραψε: | Παιδια αυτην εδω ελεγα : http://www.maxdrive.gr/Powerful/page_01.htm .. Τελικα σε αυτο το μαγαζι πηγα, Max Drive στην Θεσσαλονικη... Ξερετε κανενα αλλο? Ο pughell νομιζω εχει ενα αλλα δεν ξερω που ειναι.. Αν πατε σε αυτο το σιτε, εχουνε την εξατμιση με την διπλη μπουκα απλα ειναι universal, δηλαδη δεν εχει τα σιδερακια για να κατσει κουτι στο 206... Εκεινη που ειανι για 206 εχει διπλα λεφτα...
Και τελος, το σιτε της powerful ποιο ειναι? |
1/ αμα βαλεις με διπλή μπουκα δε θα χωραει στο κενο και θα θελει κοψιμο ο προφυλακτηρας.θα δειχνε ωραίο αλλα θα πρεπει να εχεις την διμπουκη παντα αλλιώς θα πρεπει να αλλαξεις προφυλακτηρα
2/ αμα ψηνεσαι για διμπουκη, εχω μια Universal Sebring προς πώληση. Φορεμένη 2-3 μερες. Θα στην αφησω καλα λεφτα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 22:58:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eχω κ εγω το μαμα του 1.4 ! Αν θες πε με ! 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 23:16:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ξερω οτι θελει κοψιμο, το κανουν αυτοι με λαζερ νομιζω, κατι τετοια, ενα ειδικο εργαλειο μου ειπε εχουν...Τεσπα το θεμα ειναι οτι η εξατμιση θα μεινει τουλαχιστον 2-3 χρονια πανω... Αρα δεν με νοιαζει... Ασε που το πισω μερος ειχε φαει και μια πανω σε ενα βαρελι (thanx to my brother) και εχει μπει λιγο μεσα (δεν φαινεται αν το δεις, πρεπει να το εχεις διπλα διπλα με 206 για να δεις οτι η δικια μου πισω ποδια ειναι λιγο πιο μεσα στο κατω μερος της...)...Αρα σε 2-3 χρονια βαζω καινουργια αν αλλαξω τοτε εξατμιση... Site της Powerful ομως παιδια...?????????
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 23:21:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kavaliotis έγραψε: | Το ξερω οτι θελει κοψιμο, το κανουν αυτοι με λαζερ νομιζω, κατι τετοια, ενα ειδικο εργαλειο μου ειπε εχουν...Τεσπα το θεμα ειναι οτι η εξατμιση θα μεινει τουλαχιστον 2-3 χρονια πανω... Αρα δεν με νοιαζει... Ασε που το πισω μερος ειχε φαει και μια πανω σε ενα βαρελι (thanx to my brother) και εχει μπει λιγο μεσα (δεν φαινεται αν το δεις, πρεπει να το εχεις διπλα διπλα με 206 για να δεις οτι η δικια μου πισω ποδια ειναι λιγο πιο μεσα στο κατω μερος της...)...Αρα σε 2-3 χρονια βαζω καινουργια αν αλλαξω τοτε εξατμιση... Site της Powerful ομως παιδια...????????? |
Ok τοτε...την θες την sebring??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 05:38:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειμαι Θεσσαλονικη ρε man, κι ετσι κι αλλιως δεν ειναι μεγαλη η τιμη για να παρω κατι μεταχειρισμενο! Ειναι και η τοποθετηση στην μεση, οποτε... Μεταχειρισμενα δυσκολα θα βαλω... Τεσπα thanx παντως... Εγω σιτε της Powerful ψαχνω...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STAMOS (STAMOS) Νέος χρήστης

1.4 XS SR
Ένταξη: 28 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 56 Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 08:43:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
remus και ησυχη? η δικια μου 3000-4000 φωναζει πολυ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotamax (Σωτήρης) Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)
Ένταξη: 03 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 56 Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 09:46:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνε και προς Θέρμη μεριά είναι ενα καλό κατάστημα μπαίνωντας μετά το φαναρι...
Έχει παρα πολλά πράγματα για το 206 και από εξατμίσεις έχει και Ποπάι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 17:37:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Skull έγραψε: |
Να σου υπενθυμισω οτι οσο πιο μεγαλη μπουκα εχει η εξατμιση τοσο λιγοτερο ηχο βγαζει!Για αυτο βουρ στα 101χιλιοστα,μελετημενο χωραει οπως-οπως και αφηνει και λιγο κενο! |
Τότε γιατί η Devil μου που είναι 102mm μετά τις 3000 και μέχρι τις 4000 στροφές χαλάει κόσμο; Δεν παίζει ρόλο η μπούκα στο θόρυβο μιας εξάτμισης αλλά το καζανάκι, δηλαδή το πόσο ελεύθερο είναι αυτό ή όχι.
Πάντως ταιριάζει κουτί αν και η οβάλ μπούκα ταιριάζει ακόμα καλύτερα. Τώρα για το αν είναι μόνο για μούρη, θα διαφωνήσω γιατί με τη δικιά μου είδα διαφορά (όχι μεγάλη αλλά αντιληπτή). |
Και εγω σου λεω πως δεν ειναι 102 γιατι η τρυπα την ειχαμε μετρισει με εκεινο το μικρο μετρο για χιλιοστα και ηταν 103 αν θυμαμε καλα ή 102!
Την εχεις μετρησει???
Βαζω και στοιχημα ειναι μικροτερη...
Και για την τρυπα εγω θα βαλω μια εξατμιση ελευθερας 10 χιλιοστα και ελα να δουμε ποιανου θα χαλαει κοσμο! 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 17:48:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε kavaliotis οσο και να εψαξα site της Powerful δεν βρηκα... Γιατι κολλησες στις Powerful ομως??? Δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...Στις απαιτησεις που εχεις θα σου προτεινα L&W!!! Ο θορυβος της εξατμισης εξαρταται απτο καζανακι, οσο πιο μεγαλο ειναι (=περισσοτερο μονωτικο) τοσο πιο αθορυβο!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την netblaster στις Πεμ 18 Μάρ 2004, 18:08:09, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 18:06:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρε παρε εκει τον βασιλια της εξατμισης====>REMUS και μην το σκεφτεσε λεπτο!
Δεινει και την περισσοτερη εγγυηση απο ολες τις αλλες!
Αυτο δεν σουλεει κατι! 
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 18:14:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Φιλε kavaliotis οσο και να εψαξα site της Powerful δεν βρηκα... Γιατι κολλησες στις Powerful ομως??? Δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...Στις απαιτησεις που εχεις θα σου προτεινα L&W!!! Ο θορυβος της εξατμισης εξαρταται απτο καζανακι, οσο πιο μεγαλο ειναι (=περισσοτερο μονωτικο) τοσο πιο αθορυβο!!!  |
Φιλε μου αν ηξερα που να ψαξω για L&W θα το ειχα κανει... Στο μαγαζι που πηγα ειχε μονο Powerful και Sebring...Θα παω αν ειναι μια βολτα και στην Θερμη που ειπε ο φιλος να δω τι παιζει...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 20:05:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Skull έγραψε: | zzzleepy έγραψε: | Skull έγραψε: |
Πάντως ταιριάζει κουτί αν και η οβάλ μπούκα ταιριάζει ακόμα καλύτερα. Τώρα για το αν είναι μόνο για μούρη, θα διαφωνήσω γιατί με τη δικιά μου είδα διαφορά (όχι μεγάλη αλλά αντιληπτή). |
Και εγω σου λεω πως δεν ειναι 102 γιατι η τρυπα την ειχαμε μετρισει με εκεινο το μικρο μετρο για χιλιοστα και ηταν 103 αν θυμαμε καλα ή 102!
Την εχεις μετρησει???
Και για την τρυπα εγω θα βαλω μια εξατμιση ελευθερας 10 χιλιοστα και ελα να δουμε ποιανου θα χαλαει κοσμο!  |
Ρε συ, το είπες και μόνος σου: ελευθέρας. Εκεί είναι το ζουμί. Μπορεί να έχεις ελευθέρας με μπούκα 10mm και να κάνει περισσότερο θόρυβο από μια μη ελεύθερη με 200mm
Όσο για τη διάμετρο δεν τη μέτρησα ποτέ. Απλώς λέω 102mm γιατί τόσο λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εξάτμισης...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 23:53:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια μπορει στο 1.4 16v να μπει εξατμιση RC!Ξερεται τιμη?
Κατι ασχετο: υπαρχει καπιο cd με αξεσουαρ για 206? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 09:34:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Skull έγραψε: | zzzleepy έγραψε: | Skull έγραψε: |
Την εχεις μετρησει???
Και για την τρυπα εγω θα βαλω μια εξατμιση ελευθερας 10 χιλιοστα και ελα να δουμε ποιανου θα χαλαει κοσμο!  |
Ρε συ, το είπες και μόνος σου: ελευθέρας. Εκεί είναι το ζουμί. Μπορεί να έχεις ελευθέρας με μπούκα 10mm και να κάνει περισσότερο θόρυβο από μια μη ελεύθερη με 200mm
Όσο για τη διάμετρο δεν τη μέτρησα ποτέ. Απλώς λέω 102mm γιατί τόσο λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εξάτμισης... |
Ρε σεις...ελεος...
Δηλαδη όσο πιο μικρη τρύπα εχει το τελικο τόσο μεγαλυτερος ο θόρυβος??!! Τότε μάγκες το μαμα θα εκανε διαολεμενο ήχο!!!!! Μη λέτε ότι σας κατεβαίνει. Ο θόρυβος εξαρτάται από τα υλικά της επένδυσης που εχει το καζανακι και απο το κατα πόσο ειναι ελευθερο. Όχι από το αν ειναι μεγαλη ή μικρή η μπούκα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 09:43:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πες τα ρε Πέτρο! Αυτός ο Skull μονίμως αντιδραστικό στοιχείο 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 12:44:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον πολυ μου την μπαινετε εσεις οι δυο και θα σας απαντησω για να ηρεμισετε!
Για το μαμα τελικο:προτου βγουνε τα ρυποι απο την εξατμιση περνανε απο εναν λαβυρινθο,ας το πουμε ετσι,οπου φιλτραρετε και τελος παντων γινετε "κατι" ετσι ωστε να μην ακουγετε...
Φια τις αλλες εξατμισης οπως REMUS:το καζανακι(=λαβυρινθος) αυτο δεν υπαρχει αλλα,τουλαχιστον στην δικια μου,ειναι ενας μεγαλος σωληνας οπου γυρο-γυρο υπαρχουν κατι πραγματακια σαν φιλτρκια!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ!!!!
Στο μηχανακι μου παλια που ειχα sebring επειδη ειχε τοιχοματα,για να γινετε ο λαβυρινθος,αναβαμε μια κροτιδα και την ριχναμε μεσα οταν ακομα ηταν καινουργεια ετσι ωστε να τα σπασουμε και να ακουγετε πιο πολυ!
Ε ρε τι μαγκακι ημουν παλια....τσου ρε!
Καταλαβατε παιδια????
ΠΟλυ μπακαλικα το εξηγησα αλλα ετσι μονο μπορω!
Και για να το καταλαβετε πιο καλα στην θεση του τελικου βαλτε ενα σωληνα σκετο 10χιλ. και εναν 100χιλ.(οι εξατμισης μας)!
Τα ξερω αυτα απο το μηχανακι που συνεχεια πειραματιζομουν και εφτιαχνα διαφορες εξατμισης ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ!Ποτε εβαζα λεπτο σωληνα ποτε εβαζα κουτι απο σπρευ(καταλαβενετε τις extreme καταστασεις!)!
Και μην επυμενετε πολυ γιατι θα ξεθαψω παλια συζητηση μου μεσα στο forum και θα το βουλωσετε εντελως! 
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|