PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εβαπορέτα κομπρεσερ ac για 308

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

Ένταξη: 04 Ιούλ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούλ 2018, 16:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Εβαπορέτα κομπρεσερ ac για 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα έχει αρχίσει εδώ και 2 μήνες.Όταν έβαζα το ac δούλευε όποτε ήθελε.Το πάω σε εξουσιοδοτημένο και με τη μια λένε κομπρεσερ.Λέω να πάω να πάρω δεύτερη γνώμη και πηγαίνω σε δεύτερο εξουσιοδοτημένο.Εκεί μου λένε δεν έχει φρέον πρώτα απ'ολα.Βάζουν φρέον και μετράνε πιέσεις.Τους είπα ότι το πρώτο μου είχε πει για κομπρεσερ και η απάντηση ήταν με,βάση τις πιέσεις δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη να αλλάξω κομπρεσέρ.Αν παίρνει άλλος την ευθύνη ας το κάνει.Μου το δίνει με απλή συμπλήρωση φρέον και δούλευε με ιδιαίτερο τρόπο.Όταν άναβες την μηχανή και πατούσες το κουμπί ανέβαζε τις στροφές αλλά κρύο δεν έφερνε.Πάταγες λίγο γκάζι και όλα καλά μετά ακόμα και στο ρελαντί.Βέβαια σε απότομες αλλαγές ταχυτήτων έβγαινε εκτός και έμπαινε πάλι όταν οι στροφές ήταν πάνω από το ρελαντί.
Αυτή την εβδομάδα σταμάτησε να βγάζει κρύο αέρα από τους αεραγωγούς του συνοδηγού.Το πάω στο δεύτερο εξουσιοδοτημένο που είχα πάει και τώρα η διάγνωση είναι: διαρροή ψυκτικού υγρού από την εβαπορέτα (δεν έχει ανοιχτεί το ταμπό,απλά έτρεξε φώσφορος από το σωλήνα που βγάζει την υγρασία) και ταυτόχρονα κομπρεσέρ.
Το κόστος για την εβαπορέτα είναι 1000€ ΜΟΝΟ το ανταλλακτικό.
Ρωτάω αν επισκευάζεται μου λένε όχι.
Και αρχίζω τα τηλέφωνα και άλλοι λένε μπορεί να είναι από τις ενώσεις και να επισκευάζεται και άλλοι όχι.
Ξέρει κανείς κανένα καλό συνεργείο για ac να μου το στείλει με pm μπας και βγάλω άκρη;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης