Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
chrisklad (xristos) Μόλις έγραψα

peageοt 308
Ένταξη: 26 Ιούν 2017 Δημοσιεύσεις: 16
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάϊ 2018, 14:33:56 Θέμα δημοσίευσης: θερμοκρασια σε 308 και οχι μονο. |
|
|
Καλημερα.
εχω ενα 308 1,4 και μου παρουσιασε το εξης προβλημα.Ξαφνικα μου ανεβασε θερμοκρασια και το γνωστο σε ολους μας STOP ενω ειχα κανει μολις 2 χιλιομετρα.Μολις το χα βγαλει απο το συνεργειο για ασχετο λογο(αλλαγη top mount)Το κλεινω το βαζω μπρος ολα καλα λεω μαλλον θα κολλησε κανενας αισθητηρας.Μετα απο 2 μερες παω να παρω το αμαξι απο το σπιτι μου βαζω μπρος μου βγαλε STOP και το γνστο σε ολους μας στο peugeot depolution faulty kai kai check engine oil.....(οτι ενδειξη υπαρχει δηλ.)Ελεγχω τα λαδια οκ ελεγχω το νερο οκ αλλα το αντιψυκτικο ηταν πολυ χαμηλα.περνω απιονισμενο νερο εβαλα ελαχιστο ισως και 30ml οχι παραπανω και ειδα οτι ηταν στο μαχ γιατι δεν ημουν απολυτα βεβαιος οτι ειχε τη σωστη σταθμη δεν εφτανε το δαχτυλο μου το νερο.Και ενω το ατιψυκτικο ηταν ελαχιστο......μετα απο λιγο και αφου ειχα βαλει το νερο φαινοταν το αντιψυκτικο κανονικα.(το αντιψυκτικο ειναι πιο βαρυ απο το νερο και αρχικα ηταν στο πατο σαν να μην ηταν διαλυμενο στο νερο.Περιμενοντας την οδικη γιατι φοβηθηκα λεω μετα απο κανενα 15λεπτο δε βαζω μπρος....και ως δια μαγειας εφτιαξε..........τι μπορει να φταιει νερο του χα βαλει το μαρτιο γιατι εκανα service.Συγνωμη αν σας τα γραφω καπως περιεργα αλλα ειμαι λιγο τρομοκρτατημενος γιατι εχω πληρωσει αρκετα μεχρι τωρα στις βλαβες του Peugeot |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάϊ 2018, 09:04:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορει να ειναι πολλα
αισθητηρας θερμοκρασιας (νερου;)
ψυγειο
αντιψυκτικο
εγω θα τα ελεγχα με αυτη τη σειρα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούν 2018, 19:40:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρέπει για αρχή να ελέγξεις αν κάπου χάνεις νερά.
Μετά έλεγχος με διαγνωστικό για το θερμοστάτη.
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasil80 (Βασιλης) Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)
Ένταξη: 01 Φεβ 2013 Δημοσιεύσεις: 104
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούν 2018, 22:49:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η θερμοκρασια εκει που ειναι κανονικα ξαφνικα παει τερμα και λεει στοπ?
αν ναι, καποτε εμενα ειχε γινει,ηταν αισθητηρας πιεσης λαδιου,το ειχα παρει απο ebay φτηνα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|