Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Μουστακαλής (Βαγγέλης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) 2000
Ένταξη: 25 Δεκ 2017 Δημοσιεύσεις: 35 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2018, 03:18:55 Θέμα δημοσίευσης: Απότομη επιτάχυνση στροφών χωρίς το πάτημα πεντάλ γκαζιού |
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑ
ΉΜΟΥΝ ΜΕ 3Η,ΠΆΤΗΣΑ ΤΈΡΜΑ ΤΟ ΠΕΝΤΆΛ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΎ ΚΑΙ ΜΌΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΠΆΤΗΣΕ ΚΟΦΤΉ ΧΩΡΊΣ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΆΛ ΓΚΑΖΙΟΥ.
ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ;
Αυτοκινητιστικός Αιμοδότης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2018, 10:56:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απότομη επιτάχυνση στροφών χωρίς το πάτημα πεντάλ γκαζιο |
|
|
Μουστακαλής έγραψε: | ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑ
ΉΜΟΥΝ ΜΕ 3Η,ΠΆΤΗΣΑ ΤΈΡΜΑ ΤΟ ΠΕΝΤΆΛ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΎ ΚΑΙ ΜΌΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΠΆΤΗΣΕ ΚΟΦΤΉ ΧΩΡΊΣ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΆΛ ΓΚΑΖΙΟΥ.
ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ; |
Αν δεν είναι βηματικό ρελαντί, μπορεί να είναι και βαλβίδα ψυχρής.
Μπορεί και οτιδήποτε άλλο, ίσως και αισθητήρας στροφών.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούν 2018, 18:51:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όπως ανέφερα και σε άλλο ποστ, σαν 2ο ρυθμιστής πεταλούδας... Wink
Σπάνια περίπτωση, αλλά συμβαίνει, να έχει κάψει εγκέφαλο... Όλα τα 106. 206, 306 από 1998-2001 είχαν "θέμα" με πολλαπλασιαστή. Συγκεκριμένα ήταν της electrolight ο οποίος μετά από χιλιόμετρα και χρόνια βραχυκύκλωνε και έστελνε ρεύμα πίσω στον εγκέφαλο, όπου και τον έκαιγε... Επίσης μια που έχεις 206, να συμπληρώσω ότι υπήρξε μια περίοδο ανάκληση αυτών των πολλαπλασιαστών, και τους άλλαζαν χωρίς να το γνωρίζει ο πελάτης στις αντιπροσωπίες...
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Μουστακαλής (Βαγγέλης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) 2000
Ένταξη: 25 Δεκ 2017 Δημοσιεύσεις: 35 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούν 2018, 01:19:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="Hellas4x4"]Όπως ανέφερα και σε άλλο ποστ, σαν 2ο ρυθμιστής πεταλούδας... Wink
Σπάνια περίπτωση, αλλά συμβαίνει, να έχει κάψει εγκέφαλο... Όλα τα 106. 206, 306 από 1998-2001 είχαν "θέμα" με πολλαπλασιαστή. Συγκεκριμένα ήταν της electrolight ο οποίος μετά από χιλιόμετρα και χρόνια βραχυκύκλωνε και έστελνε ρεύμα πίσω στον εγκέφαλο, όπου και τον έκαιγε... Επίσης μια που έχεις 206, να συμπληρώσω ότι υπήρξε μια περίοδο ανάκληση αυτών των πολλαπλασιαστών, και τους άλλαζαν χωρίς να το γνωρίζει ο πελάτης στις αντιπροσωπίες...[/quote
Καλησπέρα φίλε μου.Κατ'αρχήν να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά σου.
Έχω προγραμματίσει τον εγκέφαλο στον Microchip Tuning .
Καμία φορά μόλις ζεσταθεί το μοτέρ και πατήσω συμπλέκτη για να βάλω νεκρά μου σβήνει
Αυτοκινητιστικός Αιμοδότης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|