PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Rockwave Festival
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 10:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Rockwave Festival Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ DIDI MUSIC

To Rockwave Festival, γεννήθηκε το 1996 εγκαινιάζοντας -και στην πορεία καθιερώνοντας- το θεσμό των φεστιβάλ στην χώρα μας. Η ιδέα του βασιζόταν στο όραμα των ανθρώπων της Didi Music για την συνύπαρξη πολλών διαφορετικών ονομάτων της μουσικής σκηνής αλλά και ακροατηρίων κάτω από μία και μοναδική αξία: την αξία που ονομάζεται μουσική και αγκαλιάζει όλους εκείνους που αναζητούν το διαφορετικό, την ποιότητα. Στα 8 χρόνια πορείας του, το φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως: Rem, Sting, Cure, Nick Cave, Pattie Smith, Iggy Pop, Oasis, Moby, Blur, Prodigy, Portishead, Pulp, Placebo, Pj Harvey, Megadeth, Motorhead, Manowar, Slayer, Dream Theatre κ.α. καθώς έπισης έχει αποτελέσει διέξοδο επιτυχίας και αναγνώρισης για τα περισσότερα των Ελλήνικών σχημάτων.

To Rockwave Festival 2004 είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Didi Music που γιορτάζει είκοσι χρόνια πορείας (1984 -2004). Είκοσι ολόκληρα χρόνια συνεχούς δραστηριοποίησης με μετακλήσεις συγκροτημάτων και καλλιτεχνών που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μουσικής του σήμερα. Το Rockwave Festival φέτος είναι ακόμη πιο σημαντικό για άλλον ένα λόγο: Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας αλλά και σκληρής προετοιμασίας !

Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια περίπλοκη, ρευστή και άτακτη πραγματικότητα, που μας επέβαλλε την ανάγκη δημιουργίας ενός μόνιμου χώρου διεξαγωγής -όχι μόνο του φεστιβάλ αλλά και πλήθους πολιτιστικών γεγονότων. Ενός χώρου που θα «συμβαίνει» και θα αναδύεται το διαφορετικό, το πολλαπλό.

Το Rockwave festival αποκτά επιτέλους την δική του μόνιμη στέγη, το Terra Vibe. Το Rockwave Festival 2004 είναι μια πολυήμερη και πολύχρωμη μουσική γιορτή. Aπό την σκηνή του Terra Vibe αναμένεται να παρελάσουν φέτος το καλοκαίρι ηχηρά ονόματα. Και ξεκινάμε!

Peter Gabriel, Judas Priest, Placebo, HIM, Queensryche, Nightwish... Μείνετε συντονισμένοι, more to follow!

Terra Vibe
The recreation Getaway

Στην Αθήνα του σήμερα, μια πόλη που υστερεί σε υποδομές πολιτισμού, αλλά προσπαθεί όμως ταυτόχρονα να μεταμορφωθεί από πρωτεύουσα σε μητρόπολη, όλοι εμείς που απαρτίζουμε την Didi Music υποκινούμενοι από την αγάπη μας για την μουσική, την δημιουργική μας διάθεση αλλά και την υποχρέωση να ανταπεξέλθουμε με τα υψηλότερα στάνταρ στις απαιτήσεις των φίλων των συναυλιών μας και του Rockwave Festival, δημιουργήσαμε το Terra Vibe.

Όταν κατά πλειοψηφία τα διεθνή φεστιβαλικά γεγονότα πραγματοποιούνται σε φυσικό περιβάλλον -κατά κανόνα εκτός πόλεων- η εμμονή στην αστική προσαρμογή ηχεί παρωχημένη.

Σε απόσταση αναπνοής, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική και Εθνική οδό, το νέο σκηνικό του 21ου αιώνα, το Terra Vibe είναι οι «νοητές πύλες» της πόλης μας. Σηματοδοτώντας την είσοδο και την έξοδο από την πολύβοη Αθήνα, το Terra Vibe είναι το σταθερό σημείο όπου η ενέργεια, οι ήχοι και οι εικόνες εκφράζουν το ανθρώπινο συναίσθημα ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας το ταξίδι του επισκέπτη σε μια mini απόδραση από το συνηθισμένο και τετριμμένο...

Το Terra Vibe, με έκταση 30 στρεμμάτων, βρίσκεται στο 37ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, και συγκεκριμένα στον κόμβο της Μαλακάσας, στην Β.Α. Αττική. Ικανό να φιλοξενήσει άνετα 15.000 επισκέπτες, διαθέτει αξιοζήλευτη υλικοτεχνική υποδομή, σταθερές και μόνιμες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής σε τέλεια αρμονία με το φυσικό τοπίο.

Το Terra Vibe καλύπτει ένα μεγάλο κενό στον «χάρτη» των χώρων πολιτισμού και μπορεί να εγγυηθεί υψηλότερα standards διοργάνωσης και μεγαλύτερη ασφάλεια διεξαγωγής πολιτιστικών γεγονότων που ελκύουν το ενδιαφέρον πολυάριθμου κοινού. Η πρόσβαση είναι δυνατή με ποικίλους τρόπους:

Οδικώς

• Με το αυτοκίνητο (δικό σας ή του φίλου σας ), το μηχανάκι σας, το ποδήλατο σας ή ...ωτο στοπ στο 37ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στον κόμβο της Μαλακάσας.
• Με δρομολόγια του ΚΤΕΛ που αναχωρούν σχεδόν ανά μία ώρα από την πλατεία Αιγύπτου στο κέντρο της Αθήνας.
• Με ειδική ναύλωση ιδιωτικών λεωφορείων από την εταιρεία μας για την μεταφορά του κοινού.

Σιδηροδρομικώς

• Ο σταθμός απέχει περίπου 2,3 χλμ. και ο Ο.Σ.Ε. παρέχει πυκνά δρομολόγια προς και από την περιοχή.

To Terra Vibe αποτελεί ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, ένα έντονο ενεργειακό πεδίο που δημιουργήσαμε με περίσσευμα ψυχής, ατομικό και ομαδικό μόχθο αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των αρχών της κοινότητας Μαλακάσας.

Σας περιμένουμε !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 10:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως θα πάω 3μερη κατασκηνωση, δε το συζητω!!!! εν αναμονη της ανακοινωσης και των υπολοιπων ονοματων φυσικα...
ακούγονται ACDC!!!!!!!! και πολλά άλλα μεγαλα ονόματα...
΄΄Εχουν κλεισει και οι in flames απο οτι ξερω... Twisted evil Twisted evil

Όσοι πιστοι προσέρθετε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 10:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξει το ενα απο τα 2 καλυτερα το εγραψες.....(μην ρωτησετε ποιο Laughing )
ξεχασες αλλο ενα........SCORPIONS Exclamation Exclamation Exclamation
Aπ'οσο ξερω για τους ΗΙΜ τα εισητηρια εχουν ηδη αρχισει και προπολουνται και ειναι 38e

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 11:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
ενταξει το ενα απο τα 2 καλυτερα το εγραψες.....(μην ρωτησετε ποιο Laughing )
ξεχασες αλλο ενα........SCORPIONS Exclamation Exclamation Exclamation
Aπ'οσο ξερω για τους ΗΙΜ τα εισητηρια εχουν ηδη αρχισει και προπολουνται και ειναι 38e

Τους JUDAS PRIEST εννοεις φυσικα! Και το δευτερο καλύτερο οι QUEENSRYCHE...!!!και δε θελω αντιρρησεις ε? tate tate tate

Οι scorpions δεν εχουν ανακοινωθει ακομα επίσημα οπότε τίποτα δεν ειναι στανταρ.

Εισητήρια δεν εχουν εκδοθει καθώς δεν εχει συμπληρωθει το Line up. Το εισητήριο θα ειναι ημερησιο (όχι για ενα συγκροτημα μονο). Λογικά θα υπάρχουν και εισιτηρια για όλες τις μερες.4μερο!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 11:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HIM και Placebo προκειται να εμφανιστουν την τελευταια ημερα του Rockwave. Τα εισιτηρια αρχιζουν να προπωλουνται απο αυτη την Πεμπτη 18/3 και οι τιμες τους ειναι: 38 ευρω για καθε μερα στην προπωληση (45 ομως στο ταμειο του Festival) και 150 ευρω για ολες τις μερες. Για τους fans του rapcore/nu-metal η 3η μερα του festival αναμενεται (εαν υπαρξουν οι επιθυμητες επικυρωσεις) να φιλοξενησει ενα γνωστο hip-hop/ nu-metal διδυμο Smile

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 11:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
HIM και Placebo προκειται να εμφανιστουν την τελευταια ημερα του Rockwave. Τα εισιτηρια αρχιζουν να προπωλουνται απο αυτη την Πεμπτη 18/3 και οι τιμες τους ειναι: 38 ευρω για καθε μερα στην προπωληση (45 ομως στο ταμειο του Festival) και 150 ευρω για ολες τις μερες. Για τους fans του rapcore/nu-metal η 3η μερα του festival αναμενεται (εαν υπαρξουν οι επιθυμητες επικυρωσεις) να φιλοξενησει ενα γνωστο hip-hop/ nu-metal διδυμο Smile

Που τα ειδες αυτα ρε??? 150 ευρω? θα υπαρχει δυνατοτητα camping? hiphop-numetal διδυμο?? system of a down ευχομαι...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 17:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
kanelj έγραψε:

Που τα ειδες αυτα ρε??? 150 ευρω? θα υπαρχει δυνατοτητα camping? hiphop-numetal διδυμο?? system of a down ευχομαι...

τι σε νοιαζει εσενα που τα εμαθα.... Rolling eyes
παντως οι πηγες ειναι εγκυρες Wink Wink Wink Wink
(μεχρι στιγμης τουλαχιστον... Confused )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 20:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω θελω να παω...

Την τελευταια φορα μειναμε με τα εισητηρια στο χερι γιατι ειχε ακυρωθει! Crying or Very sad

HIM standar! Wink
Αν και δεν μου πολυαρεσει το live τους γιατι κραταει οσο το τελευταιο τους album γιατι λενε μονο τα σουξε!

Κατι ακουσα για linkin Park,system of a down και KORN!!

Αν ειναι ετσι και εγω για τριημερο το κοβω... Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 21:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Και εγω θελω να παω...

Την τελευταια φορα μειναμε με τα εισητηρια στο χερι γιατι ειχε ακυρωθει! Crying or Very sad

HIM standar! Wink
Αν και δεν μου πολυαρεσει το live τους γιατι κραταει οσο το τελευταιο τους album γιατι λενε μονο τα σουξε!

αυτο το ακουσες ή το ευχεσαι????
SOAD RULZZZZZZZZ
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 16:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
Skull έγραψε:
Και εγω θελω να παω...

HIM standar! Wink

αυτο το ακουσες ή το ευχεσαι????
SOAD RULZZZZZZZZ

Αυτα ειναι τα πρωτα ονοματα που ακουσα οτι θα ερθουν αλλα....δεν το εχουν πει στον Rock Radio που συνεργαζετε με την DiDi music,δεν ξερω και αν ειναι χορηγος!!! Confused

Εσεις εκει κατω πιανετε Rock Radio??? Confused

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 16:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:

Θα στησω το αντισκηνο απο τωρα ετσι και ερθουν ολοι αυτοι!!!! Shocked Very happy Shocked Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 16:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
Skull έγραψε:

Θα στησω το αντισκηνο απο τωρα ετσι και ερθουν ολοι αυτοι!!!! Shocked Very happy Shocked Very happy

Εμενα δεν με πειραζει και με ενα sliping bag ειμαι ευχαρηστημενος....

Το Βουνο μου εχει μαθει πολλα κολπα! Wink

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 12:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά Ιούνιο μήνα εγώ κοιμάμαι κι έτσι... ενα φούτερ και στου χαντακ!! Αρκεί να αξίζει το θέαμα την επομένη.... Α, ρε... OZZFEST γιναμε!!! χααχαχα!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 08:31:39    Θέμα δημοσίευσης: WASP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

THE L.O.V.E. MACHINE @ THE ROCKWAVE FESTIVAL 2004

Οι βασιλείς της shock rock μουσικής των 80'ς έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας για μία και μόνο εμφάνιση στο Rockwave Festival 2004. Οι Αμερικανοί W.A.S.P. συστάθηκαν το 1982, από τον frontman Βlackie Lawless, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν ότι αρκετά χρόνια αργότερα, θα θεωρούνταν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα σχήματα όλων των εποχών.

Πολύ πριν τους Marilyn Manson, oι W.A.S.P. κατάφεραν να σοκάρουν το μουσικό κοινό με το εξεζητημένο μακιγιάζ και τους προκλητικούς στίχους που αναφέρονται στην υποκρισία που μαστίζει την κοινωνία, την θρησκεία και το χώρο της πολιτικής. Με απίστευτο θράσος-θάρρος προκαλούν το ακροατήριό τους χαράζοντας την προσωπική τους σελίδα στην ιστορία του METAL.

H αμείλικτη και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της μπάντας σε συνδυασμό με τα εκρηκτικά φωνητικά του Blackie Lawless αναμένεται να αφήσουν άφωνο το ελληνικό κοινό και να δικαιώσουν τη φήμη των W.A.S.P. ως καινοτόμων της shock rock μουσικής σκηνής.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 08:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης ανακοινώθηκε η συμμετοχή των NIGHTWISH και των δικών μας NIGHTFALL...

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Beer
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Απρ 2004, 21:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν ανακοινωθει καθολου οι μερες και τα συκροτηματα ποτε θα παιξουν??

Επεισις ακουσα οτι θα υπαρχει και camping για αυτους που θα διανυκτρευσουν εκεινες τις μερες!

ΠΑΡΑ πολυ καλο! Shocked

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2004, 07:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

18/6 PETER GABRIEL
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ + SPECIAL GUESTS

19/6 W.A.S.P.
RUNNING WILD - DARK TRANQUILLITY - FIREWIND

20/6 JUDAS PRIEST
NIGHTWISH - QUEENSRYCHE - NIGHTFALL

21/6 PIXIES
MUSE - BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB - ILL NINO - RAINING PLEASURE

22/6 PLACEBO
HIM - STARSAILOR- THE SOUNDTRACK
OF OUR LIVES (T.S.O.O.L.) - FILM

alles leptomereies...syntoma
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2004, 09:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:

20/6 JUDAS PRIEST

Εκεί θα είμαι σίγουρα!!! Για τις άλλες μέρες εξαρτάται από τα εισιτήρια.
Αλήθεια ξέρει κανείς πόσο θα κοστίζουν και αν θα υπάρχουν διήμερα ή τριήμερα;

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2004, 21:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
18/6 PETER GABRIEL

19/6 W.A.S.P.

20/6 JUDAS PRIEST

21/6 PIXIES

22/6 PLACEBO
HIM - STARSAILOR- THE SOUNDTRACK

Εισαι σιγουρος???

Αυτο αποκλειετε που λες γιατι αν λαβουμε υποψιν τα τελευταια rockwave festival ήταν τριημερα,το εισητηριο ηταν γυρο στο 50αρι ευρο και τριημερο 130(αν θυμαμε καλα) και δεν υπαρχουν placebo??? Confused

Aν ειναι τετραημερο και το εισητηριο της μερας ειναι καπου στα 60-70 ευρο θες 300αρα ευρο για 4 μερες! Shocked

Εμαθε κανεις για camping τιποτα???

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2004, 22:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:
18/6 PETER GABRIEL

19/6 W.A.S.P.

20/6 JUDAS PRIEST

21/6 PIXIES

22/6 PLACEBOHIM - STARSAILOR- THE SOUNDTRACK

Εισαι σιγουρος???

Αυτο αποκλειετε που λες γιατι αν λαβουμε υποψιν τα τελευταια rockwave festival ήταν τριημερα,το εισητηριο ηταν γυρο στο 50αρι ευρο και τριημερο 130(αν θυμαμε καλα) και δεν υπαρχουν placebo??? Confused

Aν ειναι τετραημερο και το εισητηριο της μερας ειναι καπου στα 60-70 ευρο θες 300αρα ευρο για 4 μερες! Shocked

Εμαθε κανεις για camping τιποτα???

1. 5 μερες ειναι ρε αρχηγε...που ειδες 4 εσυ?
2. δε το λεω εγω, το λεει το επισημο site www.didimusic.gr
3. οι placebo ειναι headliners την τελευταια μερα! που κοιτας??
4. το εισιτηριο περυσι κοστιζε 90 ευρω για τις 3 μερες
5. τιμες και camping δεν εχει ανακοινωθει ακομα, οποτε υπομονη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης