Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ) Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 72
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2018, 17:46:42 Θέμα δημοσίευσης: ψυγείο καλοριφέρ |
|
|
Να σας πω την ιστορία μου:
peugeot 307 μοντέλο 2007. Παραφλού στη μοκέτα του συνοδηγού. Αντικατάσταση σωληνώσεων και ψυγείου καλοριφέρ. Νέο παραφλού (πορτοκαλί) και βιολογικός καθαρισμός συστήματος θέρμανσης και μοκέτας. Μετά από όλα αυτά, κάθε φορά που ξεκινάει στο ζεστό το καλοριφέρ τότε φέρνει μία περίεργη μυρωδιά η οποία κρατά μερικά δευτερόλεπτα και αμέσως μετά φεύγει. Αυτό γίνεται είτε σταματήσει η μηχανή για 1 λεπτό είτε για περισσότερα. Κάθε φορά που ξεκινά το καλοριφέρ φέρνει αυτή τη μυρωδιά !!! Το πήγα ξανά σε επίσημο συνεργείο, το λύσανε και μου είπανε ότι δεν έχει διαρροή. Μήπως έχει; Και αν όχι τι μπορεί να φταίει; Η μοκέτα είναι στεγνή |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimpeugeot1 (Dimitris) Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.1 1999
Ένταξη: 11 Ιαν 2017 Δημοσιεύσεις: 80 Τόπος: Athina
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2018, 11:48:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορει να φταιει η μυρωδια απτο παραφλου. για λιγο καιρο θα μυριζει οπως σε μενα οταν αλλαξα ψυγειο. το ιδιο προβλημα εχω και γω στο peugeot 106 σταζει παραφλου στην μοκετα του συνοδηγου και μου ειπαν οτι ειναι το ψυγειο του καλοριφερ και θα το παω να μου το φτιαξουν. θα ξανα γραψω να σου πω αν εχει παλι μυρωδια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2018, 16:52:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντα το. Καινούριο ψυγείο έχει λίγο μυρωδιά για μερικούς κύκλους θέρμανσης... Ειναι νορμαλ και θα πρέπει να φεύγει και σιγά σιγά..... Αν παραμείνει ίσως είναι άλλη η μυρωδιά όπου εκεί θέλει ξανά κοθταγμα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|