Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
George69 (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTI (16V) (1998)
Ένταξη: 08 Μάρ 2020 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Οκτ 2020, 23:32:38 Θέμα δημοσίευσης: Θεμα Ηλεκτρολογικο Peugeot 106 GTI |
|
|
Παιδια καλησπερα μου κανει κατι παλαβα το αυτοκινητο εκει που πηγαινω μια χαρα ξαφνικα αναβει το λαμπακι του ABS και ταυτοχρονα εκεινη την στιγμη σβηνει και ξανα αναβει το ραδιο. Σαν να χανει την γειωση. Σας εχει τυχει κατι τετοιο; Ενας φιλος μου που ρωτησα μου λεει οτι φταιει ή το καντραν ή η ασφαλειοθηκη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Νοέ 2020, 16:09:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το abs συνήθως παίρνει ρεύμα απευθείας από την μπαταρία...
Επίσης υπάρχει περίπτωση το ράδιο να είναι συνδεδεμένο αντίστροφα στα ρεύματά του, να έχουν βάλει την μνήμη στο ρεύμα εκκίνησης και την τροφοδοσία στο συνεχές ρεύμα της μνήμης...
Πιθανολογώ ότι κάτι παίζει με την μπαταρία, ίσως με κάποιο πόλο της ή κάποιο καλώδιό της δεν κάνει καλή επαφή.
Μετά μάλλον είναι θέμα καλωδίωσης...
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
George69 (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTI (16V) (1998)
Ένταξη: 08 Μάρ 2020 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Νοέ 2020, 07:18:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα αντωνη ευχαριστω για την απαντηση σου. Πριν καμια εβδομαδα εφτιαξα γειωσεις εξτρα (4) και εστρωσε για 3 μερες.Σημερα το πρωι μου το ξαναεκανε μια φορα.Υπαρχει καμια περιπτωση να τα κλανει σιγα σιγα ο κεντρικος διακοπτης; Μπαταρια και πολους αλλαξα οταν εφτιαξα τις γειωσεις.Το εκανε παλι προτου αλλαξω ολα αυτα.Επισης οταν κανει αυτο το πραγμα παρατηρω οτι οταν παταω φρενο ψιλοαναβει το λαμπακι της μπαταριας και γενικα το αμαξι εχει αρρυθμιες υπολειτουργει στις χαμηλες στροφες εννοω μολις εφτιαξα τις γειωσεις για 2-3 μερες δουλευε ρολοι και δεν αναβε καθολου το λαμπακι της μπαταριας!
Υ.Γ. Το ραδιο απλα σβηνει και ξαναναβει δεν κανει RESET! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2020, 14:33:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|