PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα ψυγειο λαδιου PG 106 rallye 16v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑντώνηςGR (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 14 Δεκ 2016
Τόπος: Νάξος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Νοέ 2017, 19:20:41    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα ψυγειο λαδιου PG 106 rallye 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδες μετα απο υπερθερμανση και πεταγμα νερου και συνεργειο
βρηκαμε προβλημα στο ψυγειο λαδιου το οποιο θα αντικατασταθει οπως και το ψυγειο του ψυκτικου υγρου.

(το ψυγειο λαδιου βρισκεται μεταξη φιλτρου λαδιου και μπλοκ με αποτελεσμα το λαδι να αναμειχθει με το ψυκτικο υγρο)

Ο μαστορας προτεινε καταργηση του ψυγειου λαδιου μιας και λεει οτι πασχουνε σε αυτον το τομεα πια ειναι η γνωμη σας?Εγω πιστευω οτι ο κατασκευαστης ειχε λογο που το εβαλε.

Επισης η αντικατασταστη του ψυγιου του ψυκτικου υγρου να γινει με γνησιο η ημιτασιον ?
o μαστορας λεει με Valeo

Και μια τελευταια ερωτηση τη λαδι μηχανης χρησιμοποιειτε για το rallye σας?

ευχαριστω για το χρονο σας (peugeot 106 rallye 1.6 16v μοντελο 2000)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΑντώνηςGR στις Σαβ 11 Νοέ 2017, 20:19:30, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Νοέ 2017, 19:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον ανάμεσα σε φίλτρο λαδιού και μπλοκ βρίσκεται...
Προβληματικά θα τα έλεγες αν στο ζήταγε στην 5ετία όχι μετά από 15-20 χρόνια.
Επίσης υπάρχει λόγος που υπάρχει και δεν συμφωνώ με την κατάργησή του παρά μόνο αν θέλει να σιγουρευτεί για λίγο χρόνο χωρίς ιδιαίτερο σκίσιμο είναι και χειμώνας άρα μικρό το κακό...
Αμάξι γρήγορο και παλιό σχετικά είναι νομίζω δεν είναι έξυπνο να καταργείς τέτοια πράγματα...
Αν μετά από 2-3 χρόνια καταλάβεις γιατί υπάρχει παίζει να μην βρίσκεις...

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑντώνηςGR (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Νοέ 2017, 20:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις δικιο το διορθωσα Laughing εγινε και εγω αυτο πιστευω κατι ξερει η μαμα peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
ΑντώνηςGR (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2017, 00:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερωτηση θα χρειαστει αλλαγη λαδιων?Απο οτι λεει ο μαστορας :οχι το λαδι ειναι μια χαρα το ειδανε με τον δεικτη, ειναι δυνατον να πηγε λαδι στο ψυκτικο υγρο αλλα οχι ψυκτικο υγρο στο λαδι?
Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Νοέ 2017, 14:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι ομως γινετε αν μπερδευεις παραφλου με νερο βρυσης, η ψυκτρα ειναι απο αλουμινιο και σαπιζει εσωτερικα. Εχω κι εγω εχω στο μυαλο μου κατι τετοιο για το 206 που δεν εχει καθολου, θα γινει καποια στιγμη κι αυτο

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14851&postdays=0&postorder=asc&start=60

volvos έγραψε:
θαναση εγω το πηρα χαμπαρι γιατι βρηκα σε δειγμα λαδιου παραφλου. μετα ανοιξα και ταπα νερου και τιγκα στα λαδια
πρεσαρα τηψυκτρα και δε φαινοταν διαρροη αρα πρεπει να εχανε οταν ζεσταινοταν μονο και πετσικαριζε
ελυσα καπακι μεσα μοτερ οκ νομιζαμε ολοι οτι ιταν απο καπακι...

τελικα το ξαναδεσα και ευτυχως μηχανικος ξεχασε να βαλει ψυκτρα εκανα 1200χλμ και ολα οκ
πηγα σφιξαμε καπακι βαλαμε ψυκτρα και μετα απο 800 ξανα σκ**α...

τωρα εχω κανει αλλα 2000χωρις ψυκτρα και ειναι ολα οκ

περιμενω χοντροκολη να μου στειλει μια αλλη Evil

Το παραδειγμα ειναι για 206, ωστοσο η αρχη λειτουργιας της ψυκτρας ειναι ιδια. Μην την αφαιρεσεις τελειως, απλα αντικατεστησε την με καινουρια, και καλο ειναι να γινει καθαρισμος ολου του συστηματος ψυξης, αλλαγη θερμοστατη και αλλαγη λαδιων

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2017, 21:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ψυκτρα ΔΕΝ κανει να βγαινει,ασχετα με το τι λεει ο καθε εξυπνος μαστορας(γιατι και ο δικος μου,την ιδια μαλακiα υποστηριζει)...

Περι ψυγειου,Ordonez και ΜΟΝΟΝ Ordonez.
Valeo και λοιπες παπ***ές δεν δουλευουν καν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2017, 23:00:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kι εγώ ευτυχώς δεν έχω θέμα με το προαναφερθέν σύστημα ψύξης...
Η διαφορά εξ όσων γνωρίζω με ή χωρίς αυτό το σύστημα είναι μεγάλη..
+1 στην αντικατάσταση και όχι στην κατάργηση... Wink

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΑντώνηςGR (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2017, 19:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Η ψυκτρα ΔΕΝ κανει να βγαινει,ασχετα με το τι λεει ο καθε εξυπνος μαστορας(γιατι και ο δικος μου,την ιδια μαλακiα υποστηριζει)...

Περι ψυγειου,Ordonez και ΜΟΝΟΝ Ordonez.
Valeo και λοιπες παπ***ές δεν δουλευουν καν...

συμφωνω αλλα εισαι λιγο υπερβολικος για τα ψυγεια αμα δεν δουλευαν δεν θα τα πουλαγανε
Επιστροφή στην κορυφή
SAXO N2 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

CITROEN SAXO GROUP N2

Ένταξη: 15 Δεκ 2017
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Δεκ 2017, 09:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαδι χρησημοποιω 5/50 Mobil 1.

Δες και 5/40.
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Δεκ 2017, 20:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά εγώ με 10/40 λάδι είμαι... Confused

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης