PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΓΟΡΑ PEUGEOT 308 - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dolxanthi (dol)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 20:19:50    Θέμα δημοσίευσης: ΑΓΟΡΑ PEUGEOT 308 - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα και απο'μένα....!!! Καλώς σας βρήκα στην παρέα!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αξιοπιστία του Peugeot 308. Ψάχνω για αυτοκίνητο (μεταχειρησμένο) και έχω βρει ένα 308 μοντέλο 2009 με 20.000 χιλιόμετρα. Το αμάξι πραγματικά μοιάζει με καινούργιο, είναι από ιδιώτη και όχι από μάντρα και η τίμή του μου φαίνεται αρκετά καλή (9.500-10.000 θα μου το δώσει). Επείδη είχα πριν Toyota Yaris (ήταν πραγματικά σκυλί για 8 χρόνια που το είχα) και επειδή (καλώς ή κακώς) κυκλοφορούν κάτι φήμες περι αναξιοπιστίας των peugeot θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας (κυρίως από αυτούς που έχουν τέτοιο αμάξι) και να μου πείτε εάν το αμάξι είναι "επιρεπής" σε βλάβες.... Έκανα μία συζήτηση με ένα φίλο μου που δουλεύει σε συνεργείο και που είπε ότι τα συγκεκριμένα βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά και στην κεφαλή! είναι όντως έτσι...? Και εάν όντως είναι αλήθεια πόσο κοστίζει δηλαδή μία επισκευή π.χ. της κεφαλής (sorry είμαι και λίγο άσχετος από μηχανολογικα και δεν ξέρω καν τι είναι η κεφαλη...) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dolxanthi (dol)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 20:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΟΡΑ PEUGEOT 308 - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dolxanthi έγραψε:
καλησπέρα και απο'μένα....!!! Καλώς σας βρήκα στην παρέα!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αξιοπιστία του Peugeot 308. Ψάχνω για αυτοκίνητο (μεταχειρησμένο) και έχω βρει ένα 308 μοντέλο 2009 με 20.000 χιλιόμετρα. Το αμάξι πραγματικά μοιάζει με καινούργιο, είναι από ιδιώτη και όχι από μάντρα και η τίμή του μου φαίνεται αρκετά καλή (9.500-10.000 θα μου το δώσει). Επείδη είχα πριν Toyota Yaris (ήταν πραγματικά σκυλί για 8 χρόνια που το είχα) και επειδή (καλώς ή κακώς) κυκλοφορούν κάτι φήμες περι αναξιοπιστίας των peugeot θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας (κυρίως από αυτούς που έχουν τέτοιο αμάξι) και να μου πείτε εάν το αμάξι είναι "επιρεπής" σε βλάβες.... Έκανα μία συζήτηση με ένα φίλο μου που δουλεύει σε συνεργείο και που είπε ότι τα συγκεκριμένα βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά και στην κεφαλή! είναι όντως έτσι...? Και εάν όντως είναι αλήθεια πόσο κοστίζει δηλαδή μία επισκευή π.χ. της κεφαλής (sorry είμαι και λίγο άσχετος από μηχανολογικα και δεν ξέρω καν τι είναι η κεφαλη...) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Ξέχασα να πω ότι το peugeot είναι 1.4 με 95 ίππους....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 21:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειχες γιαρις ειδικα 1.3 σκεψου το εξης
εισαι σε ανηφορα φορτωμενος με 4 ατομα και ανοιχτο το αιρκοντισιον και πατας γκαζι...

ε το ιδιο θα ζεις με το 308 το 1.4....στο ισιωμα μονος

αν ειχες γιαρις 1.0 απλα βγαλε τα 4 ατομα απο μεσα.

και σορυ αλλα 10 ειναι πολλα για αυτο το αμαξι λογω μοτερ...
θα σου προτεινα να βαλεις κατι ακομα και να παρεις ενα 207 καινουργιο με τα εξτρα λεφτα δοσεις...με γυρω στα 15 βρισκεις πολυ μεγαλες ευκαιριες σε καινουργιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για 5 χρονια (π.χ φοκους 1.6τοθρμπο εχει 16)
Επιστροφή στην κορυφή
dolxanthi (dol)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 21:31:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν ειχες γιαρις ειδικα 1.3 σκεψου το εξης
εισαι σε ανηφορα φορτωμενος με 4 ατομα και ανοιχτο το αιρκοντισιον και πατας γκαζι...

ε το ιδιο θα ζεις με το 308 το 1.4....στο ισιωμα μονος

αν ειχες γιαρις 1.0 απλα βγαλε τα 4 ατομα απο μεσα.

και σορυ αλλα 10 ειναι πολλα για αυτο το αμαξι λογω μοτερ...
θα σου προτεινα να βαλεις κατι ακομα και να παρεις ενα 207 καινουργιο με τα εξτρα λεφτα δοσεις...με γυρω στα 15 βρισκεις πολυ μεγαλες ευκαιριες σε καινουργιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για 5 χρονια (π.χ φοκους 1.6τοθρμπο εχει 16)

το yaris μου ήταν 1.3....
το 207 το αποριπτω γιατι ειχε η γυναικα μου και το δωσαμε (μαζι με το yaris) για να παρουμε ενα μεγαλυτερο (περιμενουμε παιδι). οποτε κοιταω κατι σε αυτήν την κατηγορία, 308, focus, auris.....παντα σε 1.4 εκτός και αν βρω κατι σε diesel που εκει μας παίρνει μέχρι 1.6 (για μεταχειρισμένο μιλάω πάντα)...
αυτό που ρωτάω εγώ εάν γενικά το 308 αποδείχθηκε αξιόπιστο αυτοκίνητο...δεν θέλω να ειμαι συνέχεια στα συνεργεία...υπ'οψην ότι το αμαξι έχει μόνο 20.000 χιλιομετρα, είναι απο ιδιώτη (πολύ σημαντικό, και όχι από μαντρα)/ Γιαυτο και τα λεφτά του μου φαινονται λογικα...
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιαν 2012, 19:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα φιλε
για το 308 που ρωτας δεν ξερω να σου πω ποσο απροβληματιστο αυτοκινητο ειναι... αλλά σιγουρα το auris ή καποιο αλλο γιαπωνέζικο ή κορεατικο ειναι σιγουρα καλυτερο σε αυτον τον τομεα(αν βαζεις πρωταρχικο προσόν αυτο)
επισης τα χρηματα που λες οτι στο δεινει το πεζω, δεν ειναι και τοσο μεγαλη ευκαιρια οπως πιστευεις δυστυχώς

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
predator 7 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2012, 00:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως που το πηρα καινουριο κ το εχω δυο χρονια με περιπου 20.000 χλμ ειμαι ευχαριστημενος. συγκεκριμενα εχω την εκδοση των 1600 με τα 120 κ εκδοση premium.
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2012, 19:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω έχω το 1.6 175thp και μου έχει βγάλει μια βλάβη κόστους 100 ευρώ,
και πάλι θα το αγόραζα αυτό το αυτοκίνητο.
Δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις άκρη έτσι,δλδ αν βγάζουν ζημιές κτλ μέσα απο 5-6 απαντήσεις.
Αν σου αρέσει πάρτο,σίγουρα για οικογενειακό θα σε καλύψει εγώ έχω 2 παιδιά και είμαστε οκ
Είναι θέμα τύχης πλέον τι θα σου βγεί....

Με το καλό να ρθεί το παιδί σας Smile

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
andriani (andriani)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 308 1.6 (2009)

Ένταξη: 18 Φεβ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 16:10:12    Θέμα δημοσίευσης: 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θα το προτεινα!εχω ενα καινουργιο 308 1,6 του 2009 με 32.000 χιλιομετρα και μολις πριν 5 μερες εσπασε ξαφνικα ο καταλυτης!!ζημια με κοστος 1000 ευρω και φυσικα η εταιρεια δεν τον δεχεται στην εγγυηση!αλλα θα τον πληρωσουμε μισο μισο!!τρομερο!!!εχει βγαλει αρκετα προβληματα αυτα τα 2.5 χρονια που το εχω και ειναι πολυ ασχημο οταν ξερεις οτι το εχεις χρυσοπληρωσει και οτι η εταιρεια δεν αναλαμβανει τις ευθυνες της!!γιατι τελικα η εγγυηση ειναι κοροιδια!και οτι εχει αλλαχθει μεχρι τωρα εχει γινει με πολυ φασαρια και τσακωμους ακομα και στα κεντρικα της lion!!!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 19:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andriani έγραψε:
δεν θα το προτεινα!εχω ενα καινουργιο 308 1,6 του 2009 με 32.000 χιλιομετρα και μολις πριν 5 μερες εσπασε ξαφνικα ο καταλυτης!!ζημια με κοστος 1000 ευρω και φυσικα η εταιρεια δεν τον δεχεται στην εγγυηση!αλλα θα τον πληρωσουμε μισο μισο!!τρομερο!!!εχει βγαλει αρκετα προβληματα αυτα τα 2.5 χρονια που το εχω και ειναι πολυ ασχημο οταν ξερεις οτι το εχεις χρυσοπληρωσει και οτι η εταιρεια δεν αναλαμβανει τις ευθυνες της!!γιατι τελικα η εγγυηση ειναι κοροιδια!και οτι εχει αλλαχθει μεχρι τωρα εχει γινει με πολυ φασαρια και τσακωμους ακομα και στα κεντρικα της lion!!!

βαλε εξω καταλυτη,θα πηγαινει και καλυτερα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kast1727 (Στέλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Νοέ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2017, 01:21:49    Θέμα δημοσίευσης: αγορά peugeot 308 του 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι νεο μελος δεν ξερω πως ακριβως λειτουργείτε εδώ, απλά θέλω να ρωτήσω τους φίλους που έχουν ή είχαν το 308 να μας πουν αν πρόκειται για καλή αγορά η απόκτηση της έκδοσης βενζίνης με το αυτοματο κιβώτιο στα 1.6 κυβ. του 2008, το έχω βρει σε έμπορο γύρω στα 7500 με κάτω από 100000 χιλ., είδα όμως έναν ολλανδό τύπο, δοκιμαστή και καλά στο youtube, να το θάβει ετσι με τρόπο που λένε και με ψιλοπροβλημάτισε, είναι όντως ελαφρώς προβληματικά ή τα παραλένε για δικούς τους λόγους?
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

Ένταξη: 26 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2018, 08:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας! Σήμερα -λογικά- θα παραλάβω το οικογενειακό μας -πια- αμάξι: ένα 308 GT 5θυρο μοντέλο του 2008. Ευτυχως, γιατί με ένα παιδάκι 2.5 ετών και το 206cc της συζύγου δεν παλευόταν...! Το τσέκαρα το αμάξι, το οδήγησε και φίλος που γνωρίζει τους 1.6 THP, σε γενικές γραμμές είναι άψογο. Εχει 140.000 χλμ, αλλαγμένη καδένα, θα θέλει μόνο δισκο πλατό στο -σχετικά- άμεσο μέλλον. Μου άρεσε πολύ ο εξοπλισμός του, αν και λεω να του βάλω μια aftermarket οθόνη με android (navi, gps, bluetooth κλπ.). Ελαστικά 1,5 έτους, αλλαγμένους δίσκους εμπρός και τακάκια, ένα χρόνο εγγύηση μοτερ κλπ.

Αν και η αλήθεια είναι ότι πήγαινα για skoda octavia 1.4 tsi του 2009 (μην βαράτε νταξει Laughing ) και με πούλησε ο τύπος που το πούλαγε μολις προχθες που ειχαμε κανονισει ραντεβού (οι παντελονάτοι αρχίζουν και εκλείπουν δυστυχώς), πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή, συνδυάζοντας άλογα, χώρους και εξοπλισμό. Όντας κάτοχος (βασικά η σύζυγος) ενός 206CC 1.6 και αυτό μεταχειρισμένο από το 2011 αν δεν κάνω λάθος, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ παράπονο από το αμαξάκι! Ας ελπίσω ότι και με το 308 θα είμαστε οκ...σε νορμαλ πράγματα... Αυτά Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2018, 08:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδο!

περιμενουμε εντυπωσεις

Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

Ένταξη: 26 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2018, 09:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
καλοταξιδο!

περιμενουμε εντυπωσεις

Ευχαριστώ πολύ! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Απρ 2018, 11:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PREDATOR_GR έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:
καλοταξιδο!

περιμενουμε εντυπωσεις

Ευχαριστώ πολύ! Very happy

από μαντρά? τιμη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης