PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 RC - Μαύρο ντουμάνι απο την εξάτμιση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
JimRC (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 15 Σεπ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2017, 11:57:26    Θέμα δημοσίευσης: 207 RC - Μαύρο ντουμάνι απο την εξάτμιση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους, έχω ενα 207 rc και αρκετά συχνά όταν πατάω απο χαμηλά κυρίως με 1η-2α-3η πίσω φίλος μου είπε οτι βγάζει πολλή μαυρίλα. Επίσης υπάρχει και αρκετή κατανάλωση λαδιού και δεν έχει γίνει ακόμα καθαρισμός σε βαλβίδες αν και 72.000χλμ. Το αμάξι έχει εξάτμιση απο dp και δεν έχει πρόγραμμα. Όποιος ξερει ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
turbomaniac (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

wv golf 1.6 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2017, 17:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνηθως βγαζει μαυριλα όταν ειναι αρκετα πλούσιο το μειγμα. Το γεγονος οτι καιει και λάδια ισως το επιβαρύνει. Απο τη στιγμή που δεν εχεις πρόγραμμα, το πιο πιθανό είναι απλα να έχεις πενταβρώμικο φίλτρο αέρα. Εγω απο εκεί θα ξεκίναγα.

δεν έχεις άμεσα σοβαρό πρόβλημα πιστευω.

να ελέγχεις τακτικά τη στάθμη λάδιού και στο επόμενο service πάρε και μια kompression (μέτρηση συμπίεσης των κυλίνδρων). Αν σε κάποιο κύλινδρο έχεις αρκετά κάτω απο 140-150psi, τοτε να ανησυχήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2017, 19:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα ξεκινούσα απο αλλαγή βενζινά..

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
JimRC (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2017, 09:26:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turbomaniac έγραψε:
συνηθως βγαζει μαυριλα όταν ειναι αρκετα πλούσιο το μειγμα. Το γεγονος οτι καιει και λάδια ισως το επιβαρύνει. Απο τη στιγμή που δεν εχεις πρόγραμμα, το πιο πιθανό είναι απλα να έχεις πενταβρώμικο φίλτρο αέρα. Εγω απο εκεί θα ξεκίναγα.

δεν έχεις άμεσα σοβαρό πρόβλημα πιστευω.

να ελέγχεις τακτικά τη στάθμη λάδιού και στο επόμενο service πάρε και μια kompression (μέτρηση συμπίεσης των κυλίνδρων). Αν σε κάποιο κύλινδρο έχεις αρκετά κάτω απο 140-150psi, τοτε να ανησυχήσεις.

ευχαριστω πολυ φιλε μου.. θα το προσεξω και βλεπουμε
Επιστροφή στην κορυφή
JimRC (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2017, 09:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Εγώ θα ξεκινούσα απο αλλαγή βενζινά..

βενζινη βαζω παντα shell97 απο διαφορετικα πρατηρια shell αλλα παντα εταιρικα.. και αυτο δεν μου το εκανε πχ την τελευταια φορα μου το κανει συνεχεια
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2017, 10:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από χρονισμα πως πας?
Επιστροφή στην κορυφή
JimRC (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2017, 10:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Από χρονισμα πως πας?

απο χρονισμα δεν το εχω κοιταξει καθολου αρχικα γιατι ειμαι ψιλοασχετος και δευτερον γιατι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε βαλει την λεγομενη σφηνα και μου χει πει οτι ειναι πολυ δυσκολο να χασει χρονισμα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης