PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πώς να κάνετε το αυτοκίνητό σας αόρατο στα ραντάρ και τα las

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 14:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Πώς να κάνετε το αυτοκίνητό σας αόρατο στα ραντάρ και τα las Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια εταιρία ηλεκτρονικών, η Rocky Mountain Radar κυκλοφόρησε μια συσκευή την οποία εγγυάται ότι κάνει τα αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό τρόπο αόρατα στις παγίδες ταχύτητας σε απόσταση πάνω από 60m από από αυτές. Αν πάρετε κλήση ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή της εταιρίας, η εταιρία εγγυάται ότι θα πληρώσει εκείνη το πρόστιμο!

Η λειτουργία του μέρους εκείνου της συσκευής που αφορά το ραντάρ, στηρίζεται στην εκπομπή ενός ηλεκτρομαγνητικού σήματος με κατάλληλη κεραία - κυματοδηγό το οποίο προσπίπτει επάνω στο περιπολικό της αστυνομίας απ' όπου γίνεται η εκπομπή του σήματος, κι έτσι προκαλείται σύγχυση στον υπολογιστή που έχει το περιπολικό που καταγράφει το σήμα.
Η λειτουργία του μέρους εκείνου της συσκευής που αφορά το laser στηρίζεται στην εκπομπή μιας δέσμης υπερύθρου φωτός προς το περιπολικό εκπομπής που επίσης προκαλεί σύγχυση στη μονάδα laser του περιπολικού καταγραφής.

Η συσκευή της Rocky Mountain Radar που έχει το εμπορικό όνομα Phazer, με τα σήματα αυτά που εκπέμπει κάνει τα ραντάρ και τα laser των περιπολικών να δείχνουν ψευδείς τιμές για την ταχύτητα του αυτοκινήτου σας.

Στις ΗΠΑ που κυκλοφόρησε η συσκευή αυτή, και στις πολιτείες που η χρήση της δεν παραβιάζει τον υπάρχοντα νόμο, η εταιρία δεν ενθαρρύνει την υπερβολική ταχύτητα εκ μέρους των οδηγών. Έτσι δέχεται να πληρώσει το πρόστιμο αν τυχόν δεν δουλέψει σωστά το Phazer μόνο στην περίπτωση που η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας ήταν κάτω από το 30% του νομίμου ή κάτω από 25km/h.

Πηγη: http://www.geocities.com/grphysics

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 14:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To θέλω!!!!! Bluegrab

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 14:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο πράγμα κάνουν και τα Radar Jammers νομίζω... Άσε που είναι και παράνομα. Οι μπάτσοι το καταλαβαίνουν κατευθείαν αν έχεις Radar Jammer και μπερδεύεις τα δικά τους όργανα ( Shocked ). Αν σε πιάσουν μπορεί να σου κατασχέσουν μέχρι και το αυτοκίνητο (για Radar Jammer όχι για απλό αντι-ρανταρ)

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 14:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πώς να κάνετε το αυτοκίνητό σας αόρατο στα ραντάρ και τα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
...Αν πάρετε κλήση ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή της εταιρίας, η εταιρία εγγυάται ότι θα πληρώσει εκείνη το πρόστιμο!...

Και όταν μου κατασχέσουν το αμάξι? Θα πληρώσει και πάλι? Laughing Laughing Laughing

Άλλο αντι-ραντάρ και άλλο radar-jammer, όπως σωστά λέει και ο DRAKE. Very happy
Και τα 2 παράνομα, αλλά αν σε πιάσουν με το 2ο, οι κυρώσεις είναι πιο τσουχτερές! Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 15:41:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερουμε τιμη και αν ναι ποσο? απο που μπορουμε να το παρουμε?

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 15:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George4 έγραψε:
ξερουμε τιμη και αν ναι ποσο? απο που μπορουμε να το παρουμε?

ΘΑ ειναι σιγουρα πανακριβο.....εδω για τα απλα αντι-radar μου φαινοντε πολλα τα λεφτα!!! Crying or Very sad

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 17:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πώς να κάνετε το αυτοκίνητό σας αόρατο στα ραντάρ και τα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Skull έγραψε:
...Αν πάρετε κλήση ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή της εταιρίας, η εταιρία εγγυάται ότι θα πληρώσει εκείνη το πρόστιμο!...

Και όταν μου κατασχέσουν το αμάξι? Θα πληρώσει και πάλι? Laughing Laughing Laughing

Και τα 2 παράνομα, αλλά αν σε πιάσουν με το 2ο, οι κυρώσεις είναι πιο τσουχτερές! Wink

Δεν υπαρχει σχετικος νομος περι αντι-ρανταρ.Η αστυνομια αν σε πιασει μπορει να κανει του κεφαλιου (αθανατη Ελλαδα)της αλλα αν πας δικαστικα τους παιρνεις τα σωβρακα.Τα ρανταρ εχουν περιεργες νομοθεσιες.Το ιδιο και οι καμερες αφου η ταμπελα που σε προειδοποιει πρεπει να βρισκεται ελαχιστα μακρυα απο την καμερα.Και στα ρανταρ το ιδιο ισχυει αλλα κανεις δεν το παει δικαστικα να δικαιωθει

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 22:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πώς να κάνετε το αυτοκίνητό σας αόρατο στα ραντάρ και τα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
kovac έγραψε:
Skull έγραψε:

Δεν υπαρχει σχετικος νομος περι αντι-ρανταρ.Η αστυνομια αν σε πιασει μπορει να κανει του κεφαλιου (αθανατη Ελλαδα)της αλλα αν πας δικαστικα τους παιρνεις τα σωβρακα.Τα ρανταρ εχουν περιεργες νομοθεσιες.Το ιδιο και οι καμερες αφου η ταμπελα που σε προειδοποιει πρεπει να βρισκεται ελαχιστα μακρυα απο την καμερα.Και στα ρανταρ το ιδιο ισχυει αλλα κανεις δεν το παει δικαστικα να δικαιωθει

Ποιος ρ Ντινο να διαθεσει λεφτα για δικηγορους και τετοια....

Ξερεις ποσο παει μια ταρυφα τετοιου ειδους για δικιγορο??? Shocked

Και στην τελικη τι μπορεις να κερδισεις????Μηπως θα σε αποζημιωσουν ποτε??? Confused
Για αυτο πληρωσε εκει τα 30ευρα αντε 50 και φυγε χωρις αγχος,χωρις να μαλωνεις με αστυνομικους....

Καπου ειχα ακουσει υπαρχει κατι σαν ομαδα απο πονεμενους οδηγους που ψαχνουν ακομα το δικιο τους με αυτες τις κλησεις...
Ξερει κανεις τιποτα??? Confused

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 19:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θυμαμαι περσυ-προπερσυ νομιζω που ειχαν βγαλει παρανομες τις καμερες που βγαζουν φωτογραφιες οταν το ειχε παει δικαστικα ενας δικηγορος στην ΞΑΝΘΗ και ειχε κερδισει. Τις ειχαν απαγορεψει για λιγο, τωρα μετα δεν ξερω τι εγινε... Παντως εγω Καβαλα - Θεσσαλονικη που τον κανω πολυ συχνα τον δρομο ακομα φλας δεν εχω δει και οπως βλεπετε και απο το signature μου κατω, το ξε***ιαζω το γαλλακι μου... Wink

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 02:27:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kavaliotis έγραψε:
το ξε***ιαζω το γαλλακι μου...

Μάκη πιστεύω πως είναι καιρός να ξε***ιάσεις και καμιά Γαλλίδα... Shocked Twisted evil Laughing Laughing Laughing Εξάλλου δεν νομίζω πως τα παιδιά σου φταίνε και σε τίποτα... Rolling eyes Μη σε κατηγορήσουν και για παιδεραστία... Laughing Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 03:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πώς να κάνετε το αυτοκίνητό σας αόρατο στα ραντάρ και τα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
kovac έγραψε:
Skull έγραψε:

Ντίνο ό,τι είπα το έχω διαβάσει εδώ. Very happy Wink
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2501
Απλά πιστεύω πως αν θέλουν να σε γράψουν και δεν μπορούν επειδή έχεις radar-jammer, είτε είναι παράνομο, είτε όχι...τη στρουμφογά**σες!!!! Laughing Laughing Laughing Wink

Το αν είναι έτσι ή όχι, θα φανεί (όχι στο χειροκρότημα Laughing Laughing ) στην πράξη αν βάλω ποτέ αντι-ραντάρ! Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 08:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Kavaliotis έγραψε:
το ξε***ιαζω το γαλλακι μου...

Μάκη πιστεύω πως είναι καιρός να ξε***ιάσεις και καμιά Γαλλίδα... Shocked Twisted evil Laughing Laughing Laughing Εξάλλου δεν νομίζω πως τα παιδιά σου φταίνε και σε τίποτα... Rolling eyes Μη σε κατηγορήσουν και για παιδεραστία... Laughing Wink

Ελα μωρε, εγω μπορει να πηγαινω τερμα στον δρομο και να με περασει καμμια Mercedes με 3η, λεμε οτι τρεχουμε αλλα λεμε τωρα... Wink Wink 1400 εχουμε... Crying or Very sad

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης