PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εμείς και τα γρήγορα αυτοκίνητα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 19:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Εμείς και τα γρήγορα αυτοκίνητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια,ποιό είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο που έχουμε οδηγήσει?

Κάνω την αρχή.

Lancia Delta Integralle Evo 2 –Dealers Collection (’95).
Το αυτοκίνητο το βρήκε στην Ελβετία ένας παλιόφιλος,και η παθολογική του τρέλλα για τα Ιταλικά σπορ αυτοκίνητα,τον έκανε να το φέρει στην Ελλάδα.Όταν το έμαθα,ένιωσα απίστευτη χαρά,καθώς η σειρά των Integralle ήταν και είναι απο τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα.

Μερικά στοιχεία για το αυτοκίνητο και περνάμε στο ψητό.
Το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε απο τις γραμμές παραγωγής τον 12/95.Είναι δηλαδή απο τις τελευταίες Integralle που κυκλοφόρησαν.Το διακριτικό ‘’Dealers Collection’’ υποδηλώνει το σπάνιο του χαρακτήρα,καθώς η Lancia ,έβγαλε 180 αυτοκίνητα με σκοπό να τα παραχωρήσει στους κύριους αντιπροσώπους της ανα τον κόσμο.Ένα απο αυτα τα 180 λοιπών (αν θυμάμε καλα είναι το 146),έπεσε μετά απο αρκετή ταλαιπωρία (πολλές ώρες ομιλίας με εξωτερικό,επιστροφή οδικώς απο Ελβετία κλπ) στα χέρια του φιλαράκου μου.

Είχαμε κανονίσει απο καιρό μια εκδρομή.Κυριακή πρωί λοιπών φτάνω στο σπίτι του στην Αγία Μαρίνα.Πρωινός καφές,κουβέντα και αναχώρηση για Κάλαμο.

-Να σου πώ ρε συ,θέλεις να οδηγήσεις τη ‘’γριά’’ ?
-Εεε...Ναι αμε,αλλα πώς κι έτσι?
-Ε να,βασικά θέλω να κατεβάσω και το φορτηγό στον Κάλαμο,ε και δέν μπορουμε να πάμε με το δικό σου(το 206 μου),γιατί σε μερικά σημεία έχει τρελλό χωματόδρομο.
-Οκ, λέω...
-Ωραία,ξεκινάω εγώ,και ελάτε με την Κάτια (η γυναίκα του )απο πίσω...

Μου δίνει τα κλειδιά,και φεύγει.

‘’Κρατάω στα χέρια μου τα κλειδιά μιας Integralle,και μπορώ να την οδηγήσω ελεύθερα’’ σκέφτηκα καθώς πλησίαζα πρός το γκαράζ.
Φτάνω,και την βλέπω.Φρεσκοπλυμένη και αγέρωχη.Στέκομαι...Την είχα ξαναδεί,αλλα δεν μου είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση.Κόσμημα με όλη την σημασιά της λέξης.

‘’Θα φύγουμε,Πάνο?’’ η φωνή της Κάτιας με επανέφερε στην πραγματικότητα.

Ανοίγω την πόρτα και κάθομαι στο μπάκετ.Την περιεργάζομαι,σαν το παιδί που του έκαναν δώρο ,το πρώτο του αυτοκινητάκι.Παρατηρώ οτι στη θέση του συνοδηγού υπάρχει ένα ευμεγέθες διάτρυτο foot rest,και στην κονσόλα το starter button ,πλαισιωμένο απο ένα αλουμινένιο panel.Πίσω απο το λεβιέ,δέσποζε το αλουμινένιο ταμπελάκι ΄΄Dealers Collectio’’Κλειδί στην πρώτη σκάλα,και μίζα απο το κουμπί στην κονσόλα.

Στο δρόμο το αυτοκίνητο,θυμίζει tank,ή τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν εμένα σε σχέση με το 206.
Η τετρακίνηση κάνει το αυτοκίνητο να κολάει στο δρόμο και να σε προκαλεί να πατήσεις το γκάζι στο τέρμα.
Η ώθηση απο το turbo,απερίγραπτη.215 άλογα είναι αυτά,και περίπου 30 kgm ροπή.Η απώλεια πρόσφυσης,ανύπαρκτη.Η αίσθηση στο τιμόνι,απο αλλο πλανήτη.
Αυτο το αυτοκίνητο φτιάχτηκε για να προσφέρει μοναδικές στιγμές οδήγησης ,και το δείχνει απο την πρώτη στιγμή.
Καταπίνει με χαρακτηριστική ευκολιά κάθε είδους στροφή.Νιώθεις το τιμόνι να σπαρταράει στα χέρια σου,σαν να σου λέει ‘’μόνο αυτό είχεις να δώσεις?΄΄.Προσπαθείς να πιέσεις (ή μάλλον νομίζεις οτι πιέζεις),αλλα το κράτημα είναι εκνευριστικό.
Ένα φανταστικό αυτοκίνητο...
-Πως σου φάνηκε??(ο κολλητος,όταν φτάσαμε στον Κάλαμο)
-Απίστευτη...Την πουλάς??

Ακόμα θα πρέπει να γελάει ο Γιάννης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 20:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να θυμηθω μερικα αυτοκινητα που περασανε λιγο απο τα χερια μου...χμμμμμ.......

Golf 2 gti 150hp με μπλοκε.....Πυροβολο για τοτε αλλα και για τωρα ακομα.

Alfa romeo Gtv TB.Απο εναν φιλο.......Με ειχε κανει τοτε εντυπωση το τιμονι.Κρεμαγιερα 2.4 στροφες απο ακρη σε ακρη.Απο γκαζι καλο αλλα μουρωνε σαν τρελο.

BMW 325 ''καρχαριας''.Μπλοκε 45% και τα ντριφταρισματα ειναι γεγονος..

RENAULT 5 GT Race.Για μενα ΤΟ ΑΜΑΞΙ.Γκαζι φοβερο και στριψημο απο τα λιγα.Απλα ηθελε να το ξερεις γιατι γυρναει ποιο αποτομα απο τα RALLYE.Εκεινο ειχε κρεμαγιερα 2 στροφες απο ακρη σε ακρη της RENAULTSPORT και αξονα αλουμινενιο.

RENAULT 11 TURBO ''RACE'' EX-RAGNOTTI.Το αμαξι ειχε ερθει στην Ελλαδα απο το εξωτερικο και το ειχε αγορασει ο Πανουργιας που το κρατησε μερικα χρονια και το εδωσε μετα στην RENAULT Διαφας.Τοτε...Εργοστασιακο σασμαν με μπλοκε και ισια δοντια CLOSE-RATIO κτλ.Απλα δεν παιζοτανε.

RENAULT CLIO WILLIAWS.Το αμαξι αυτο ακομα και τωρα ειναι αλλου.Αποτομο σε γκαζι και απο κρατημα....ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

SUBARU IMPREZA STI PRODRIVE.Καλο με φοβερη αισθηση αλλα δεν παυει ΝΑΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΙΣΙΟ.

MITSU EVO 7 του γνωστου CO-DRIVER.Μοτερ που ανεβαζει ηλεκτρικα.Αυτο και το STI απο τα γρηγοροτερα αυτοκινητα για μενα απο σημειο σε σημειο.

RENAULT CLIO WILLIAMS N/3 FULL EX-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.Μετα απο μια ψιλογρηγορη βολτα πηγαινοντας για Βεροια να περασουμε τεχνικο ελενχο καταλαβα τι εννοουνε οταν λενε οτι αλλο τα ''βολτισια'' και αλλο τα ''αγωνιστηκα''.Εκει που ενα πολυ καλο γρηγορο βολτισιο αμαξι πχ ΝΑΙ STI κτλ θα αρχισει να τα φτηνει..εκει θα αρχισει το αγωνιστηκο να ''δουλευει'' την αναρτηση του και το πλαισιο του.Δεν συγκρινοντε με τιποτα.

Το καλυτερο το αφησα για το τελος.Οσοι παλιοι θα θυμαστε τις πρωτες εντυπωσεις που ειχα γραψει στο τοπικ ''Και η RENAULTSPORT επλασε τα KITCAR και MAXI''.

RENAULT CLIO MAXI εργοστασιακο.Καροτσα RENAULTSPORT MATTER τετραπεταλουδες εισαγωγες-15 συμπιεση κτλ κτλ.Αυτο το αμαξι ειναι Μηχανακι.Τι και αν απο σταση ενα STI πχ θα φυγει μεχρι τα 100χιλμ.Τι και αν η τελικη του ειναι μονο 200 χιλμ.Αυτος ο διαβολος θα βγει απο μια φουρκετα με 1 ταχυτητα και 90 χιλμ (τοσο βγαζει η πρωτη) και στα 100 μετρα μεχρι την αλλη στροφη θα εχει αλλαξει και τις 6 ταχυτητες και μετα θα πατησει μια το φρενο και θα στριψει ξανα με 1 οταν ενα βολτισιο πολυ γρηγορο θα κουμπωνει ακομα την δευτερα απο την προηγουμενη στροφη.Απο αισθηση δεν μιλαμε....Αλλο πραγμα.Σε ξεκολαει το κεφαλι και στο στελνει να κανει παρεα με την σωληνα πισω.Θες φρενα Question Ορεξη να εχεις και να εισαι δεμενος σφιχτα αλλιως εφυγες και περασες απο το μπαμπριζ.Τετοια αμαξια τα λες ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.Ακαριαια αποκριση στο γκαζι και ο δρομος στενευει παρα πολυ γρηγορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 11:13:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνο ωραίο topic (με έκανες και έγραψα!! Wink )

Λοιπόν το πιο γρήγορο αυτοκίνητο είναι το RX-7 III του ξαδερφού μου.

Καλά απίστευτη επιτάχυνση με οποιαδήποτε σχέση!!!! Την 1η και 2α δεν αξίζει να την σκίσεις γιατί απλά το αμάξι ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ στο δρόμο!!!!! Άσε που σκάβει την άσφαλτο. Από 3η και μετά παιρνάει την δύναμη κάτω και εκεί χάνεις την μπάλα!!!! τα 200+++ τα έχει στην παραμικρή ευθεία που θα βρείς, βέβαια κάπου εκεί έρχετε και η πρώτη στροφή και εμένα (με μηδενική αμπειρία από πισωκίνητο) με τρόμαζαν τα 240+ άλογα στους πίσω τροχούς.

Πάντως το αμάξι αυτό κάνει μια απλή διαδρομήα γραφείο - σπίτι να μυρίζει ΜΠΑΡΟΥΤΙ !!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 12:35:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι τ'ανοίγεις αυτά τα θεμάτα ρε Πάνο?????
Και αυτό γιατί είμαι μικρός ακόμα-19,5-!!!
Εγώ έχω οδηγήσει εκτός του 206 μου άλλα 5 από τα οποία τα 2 όπως-περίπου-θα ήθελα!!!

Λοιπόν,το πρώτο μου αμάξι,ένα Suzuki Vitara 1,6 cabrio! Το αυτοκίνητο το οδηγούσα από τα 15 μου με το πατέρα μαζί! Για 6 μήνες-χειμωνιάτικους ρε γα**το-πέρασε τα πανδεινα!!! Επειδή ήταν το πρώτο μου νόμιμος έκανε μέσα σε αυτό το εξάμηνο 25.000χλμ! Το τέλος της συμβίωσής μας ήταν λίγο άδοξο!!! Μετά από κάτι σβουρίδια σε άμμο,χώματα,λάσπες και γενικά όπου γλίστραγε και μετά από άπειρα κατεβάσματα από 3η σε 2α, ε τι να κάνει το μοτερ,ράγισε!!! Είπα για δίλιτρο στο μηχανικό αλλά δεν είχαν τις ίδιες βάσεις,οπότε bye bye vitarούλη μου!!!

Tο δεύτερο αμάξι που έχω πάει όπως σχεδόν θα ήθελα είναι το τωρινό του πατέρα! Μια Merc Sportscoupe C200 AMG αυτόματη!!! Χαρακτηριστικά δεν ξέρουμε-από το Λαινόπουλο λένε ότι είναι πειραγμένη-αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα!!! Το θέμα είναι ότι παντιάζει παντού και πάντα αν και auto με 245-40-17 πίσω!!! Βέβαια από κράτημα στο Διόνυσο τέλειο!!! Προχθές την γύρισα από Τρίκαλα και δεν κατάλαβα για πότε πήγε 210!!!

Τα άλλα τρία είναι ένα CR-X V.tec του 91 πάλι του πατέρα αλλά το έκανα βόλτα μόνο σε αλάνες λόγω ηλικίας(13-14),μια SLK αλλά για δυο βόλτες μόνο και μια 146 1,4 twin spark του κολλητού!!!

Αυτά από τη ταπεινή μου οδηγική εμπειρία !!!![/b]

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 16:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κιεγω ειμαι μικρος ακομα, αλλα δοξα το Θεο εχω οδηγησει μερικα καλα τουτου!!! Πρωτα και καλυτερα τα δυο BMW των γονιων μου, μια 520i E39 (λιγο πειραγμενη...) και μια 316Ci Ε46!!! Τα αυτοκινητα ειναι αλλου, ειδικα η 5αρα!!! Οταν πατησεις το μαγικο κουμπι "χορευει" για πλακα, σε καθε αλλη περιπτωση νομιζεις οτι βρισκεσαι σε τραινο TGV...Η 316 ενταξει, δεν γυρναει ετσι, πιο πολυ μουτρα πεταει αν την πιεσεις (με το DSC off...)!!! Εχω "περιλαβει" και το Golfaki ΙΙΙ του θειου μου που ειναι ομως 2λιτρο GTi!!! Καλο αυτοκινητο, αλλα πολλααααα μουτρα!!! Δεν ειναι για στροφες!!! Επισης, ειχα εμπειρια με μια Mercedes C200 Kompressor (163ps)!!! Δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε, εν συγκριση με τις BMW, αλλα οτι ειχε δυναμη, την ειχε!!! Προσφατα οδηγησα κι ενα Leon 1.8 20VT (με τα 180ps)...Φοβερο αυτοκινητο!!! Επιταχυνει τρελλα ειτε εχεις 1η ειτε 6η!!! Και οποιος ειπε οτι δε στριβει, ας παει μια βολτα να δει!!! Τωρα ψηνω τον πατηρ να παμε για test drive το RX8, ευνοητος ο λογος!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 16:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Επισης, ειχα εμπειρια με μια Mercedes C200 Kompressor (163ps)!!! Δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε, εν συγκριση με τις BMW, αλλα οτι ειχε δυναμη, την ειχε!!!

Σε 2-3 βδομάδες θα σου πω από πρώτο χέρι.Αναμένεται...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 22:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν έχω οδηγήσει γρήγορο αμάξι...

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Alfa romeo Gtv TB.Απο εναν φιλο.......Με ειχε κανει τοτε εντυπωση το τιμονι.Κρεμαγιερα 2.4 στροφες απο ακρη σε ακρη.Απο γκαζι καλο αλλα μουρωνε σαν τρελο.

Αχχχχχχχχχχχχ....ξέρεις τι είναι να το έχεις μες τα χέρια σου και να μην έχεις δίπλωμα????????????????? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εμένα έκανε εντύπωση στην πλάτη μου το πως κόλλησε επάνω της το κάθισμα σε μια εκκίνηση!!!!! Very happy

Ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα σε γρήγορο αυτοκίνητο. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2004, 17:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Αχχχχχχχχχχχχ....ξέρεις τι είναι να το έχεις μες τα χέρια σου και να μην έχεις δίπλωμα????????????????? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εμένα έκανε εντύπωση στην πλάτη μου το πως κόλλησε επάνω της το κάθισμα σε μια εκκίνηση!!!!! Very happy

Ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα σε γρήγορο αυτοκίνητο. Very happy

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
RENAULT CLIO MAXI εργοστασιακο.Καροτσα RENAULTSPORT MATTER τετραπεταλουδες εισαγωγες-15 συμπιεση κτλ κτλ.Αυτο το αμαξι ειναι Μηχανακι.Τι και αν απο σταση ενα STI πχ θα φυγει μεχρι τα 100χιλμ.Τι και αν η τελικη του ειναι μονο 200 χιλμ.Αυτος ο διαβολος θα βγει απο μια φουρκετα με 1 ταχυτητα και 90 χιλμ (τοσο βγαζει η πρωτη) και στα 100 μετρα μεχρι την αλλη στροφη θα εχει αλλαξει και τις 6 ταχυτητες και μετα θα πατησει μια το φρενο και θα στριψει ξανα με 1 οταν ενα βολτισιο πολυ γρηγορο θα κουμπωνει ακομα την δευτερα απο την προηγουμενη στροφη.Απο αισθηση δεν μιλαμε....Αλλο πραγμα.Σε ξεκολαει το κεφαλι και στο στελνει να κανει παρεα με την σωληνα πισω.Θες φρενα Ορεξη να εχεις και να εισαι δεμενος σφιχτα αλλιως εφυγες και περασες απο το μπαμπριζ.Τετοια αμαξια τα λες ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.Ακαριαια αποκριση στο γκαζι και ο δρομος στενευει παρα πολυ γρηγορα

Μακαρι να σου δωθει και μια ευκαιρια να μπεις σε ενα τετοιο αμαξι.Λεει... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 00:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μακαρι να σου δωθει και μια ευκαιρια να μπεις σε ενα τετοιο αμαξι.Λεει... Wink

Μακάρι Νικόλα! Wink
Και μακάρι να βγω και ζωντανός!!!! Very happy

Sorry που ξεφύγαμε λίγο από τη συζήτηση με το Νίκο. Smile

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 02:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω... απο πού να αρχισω...

ΚΟΥΛΑ.... The No 1

Πάμε παρακάτ...

Saab 9-3 Aero Convertible.. Νοικιασμένο μεν δικό μου δεν για 15 ολίκληρες ημέρες το καλοκαίρι που μας πέρασε... Εμ.. πως να συνοδευσω τον αδερφο μου στην εκκλησία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την γυναίκα του.. με την κουλα ?? ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ

Υπέροχο μοτερ by Mitsubishi... Αργο σαζμαν... Λιγο Turbo lag και μετα το σεσουαρ της χαρας να σου δινει ενα διαπλατο χαμόγελο απο το ενα αυτι μεχρι το αλλο ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζκςςςςςςςςςςςςςςςς (κάπως ετσι τελως παντων..), και όλα αυτά κάτω απο το φώς του ηλίου ή των αστεριών ανάλογα με την ώρα..

Mitsubishi Lancer EVO VI & VII

Άλλο πράμα το ενα αλλο πράμα το αλλο... ποιο αλητικο το VI ποιο κυριλέ και μεγάλο το VII αλλα αμφότερα θαύμα δυναμης και τεχνολογίας..

Mazda MX-5 1.8

Δεν το συμεριλαμβάνω λογο ταχύτητας αλλα λογω διασκέδασης.. με το πλάι και οπου πάει και θεεικό 6ρι κιβώτιο με διαδρομές joystick

Δεν μπαίνω σε λεπτομέριες με άλλα αυτοκίνητα αλλα θα κάνω την τελευταία στάση στο αυτοκίνητο που έμαθα να οδηγώ...

Opel Kadett GT/E 1.9

Αιχμή της τεχνολογίας τότε...(5ρι σαζμάν) με 115 καρμπυρατεράτα αλογα μαμα με ποσα απο μπαμπα δεν ξέρω.. βλέπετε ο μπαμπας είχε τοτε το μικρόβιο του overspeeding.. 4(ναι καλά βλέπετε τεσσερα) Del'orto καθέτου ροής και άγνωστου διαμετρήματος Καρμπυρατέρ ζούσανε κάτω απο το καπώ, ένα για κάθε αυλό εισαγωγής.. κάτι αντίστοιχο με τα σημερινά τετραπετάλουδα ενα πράγμα... Ούτε εγκέφαλοι ουτε αερόσακοι ουτε υδραυλικά τιμόνια ουτε τιποτα (μάλλον ουτε φρενα) αλλα άπαξ και το πλάγιαζες.. ε πήγαινες ΜΟΝΟ με το πλάι.. Λαστιχα διαστάσεως 205/50/13...

Ειλικρινά το νοσταλγώ ακομα αυτό το αυτοκίνητο...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 11:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

No1 και αξεπεραστο...

Ford Sierra RS Cosworth by Wolf Racing
Η διπορτη καροτσα με 400 αλογατα στο καπο...Δεν το οδηγησα αλλα σαν συνοδηγος συγκλονιστικα με αυτο το αυτοκινητο...Ειναι ακομα το dreamcar για εμενα...Με αυτο εχω παει και τα περισσοτερα χλμ στο δρομο, περι τα 260...Αυτο που δεν ξεχνω ειναι τα ανοιγματα απο τα 120-130χλμ οπου το αυτοκινητο τερματιζε σχεδον την πισω αναρτηση...

Fiat Punto Sporting 16v 1.2litre
Το πρωτο μου αυτοκινητο. 1200 κυβικα μονο και αυτο μου κολλησε το μικροβιο των μετατροπων. Στην καλυτερη του μορφη τουρμπισμενο μοτερ με 200+ αλογα και το κλειστο το σασμαν του Sporting. Εκινησεις με 2α πατιναρισμενη, κοφτη στις 7850σαλ και λυσσα σε ολες τις ταχυτητες. Punto GT για να με κυνηγουσε επρεπε να ηταν πανω απο 230 αλογα καθως ημουν και 90 κιλα ελαφρυτερος... ακομα δεν θα ξεχασω το ανοιγμα με το Lancia HF turbo (193ps) πριν τα φαναρια της κιφησιας προς λαμια, με 110χλμ αριστερη μου πετα φωτα και απλα παταω τερμα γκαζι...οταν σταματησαμε στο φαναρι του λαινοπουλου ηθελε να του το πουλησω... Laughing Laughing

Peugeot 206CC Project
Το δευτερο καμπριο της οικογενειας με πολυ χαρισματικο μοτερ. Σκοπος μας ειναι να το κανουμε 200++++ αλογα και να φοβιζουμε τα S2000... Ακομα το παλευουμε. Πιστευω πως σε κανα χρονο περιπου και υστερα απο κανα πεντοχιλιαρο ακομα να το εχουμε φτασει στην επιθυμιτη κατασταση...
TU5 Forever... Twisted evil

Jaguar X Type 2.5
2.5 λιτρα, 6κυλινδρο, τετρακινητο, 200 αλογα (το αυτοκινητο της κοπελας μου στην NYC). Απλα καθεσε μεσα, εισαι χαλαρος και μπορεις να κανεις τρελες (ιδιως αν σβυσεις το DSC) σε στεγνο, βρεγμενο και χιονι... Cool

Mercedes CLK 430
4.3 λιτρα, 8κυλινδρο, ολα πισω, 280 αλογα και ροπη νταλικας. Εδω συνοδηγος. Απλα σκεφτητε...μια τρελιαρα αμερικανα 22 χρονων πιλοτακι να το μανουβραρει λες και οδηγει seicento και το Antispin στο ταμπλο να αναβοσβυνει σαν φωτορυθμικο... (γεια σου ρε Steph μεγαλη...οχι η κοπελα μου, απλα μια φιλη) Laughing

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 12:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Honda CRX Mugen 220 HP, 1992.........

Ένας φίλος είχε παλιά ένα Honda CRX, το οποίο είχε τσιπαριστεί και έβγαζε 180 ΗΡ....
Δεν ήταν ικανοποιημένος....
Ώσπου το πήγε στην Mugen και το ανέβασε στα 220 ΗΡ....
Έκανα και εγώ μια μικρή βόλτα....
Ήταν εκπληκτικό το πώς ανέβαζε τα χιλιόμετρα και πως γύρναγε το στροφόμετρο.....(!!!!!!!!!!!!!)
Ακόμα θυμάμαι το βρυχηθμό μετά τις 8000 στροφές.........(!!!!!!!!!!!)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 15:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alfa Romeo Veloce 2000 cc (’74).

Κινητήρας ολικό rebuild απο γνωστό βελτιωτή των Άλφα.
Διπλα WEBER με καλύματα .
Πίσω κίνηση
Μπλοκέ
Πραγματικά δύστροπο αυτοκίνητο.Απίστευτη απόκριση στο γκάζι,κινητήρας με σκαλοπάτι στην απόδοση της ισχύως ( καλο τράβηγμα πριν τις 4.000-4.500 rpm,κόλαση απο εκει και πάνω...),ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος απο τα Weber.
Απίστευτα βαρύ τιμόνι.Το πίσω μέρος ιδρώνεις να το κρατήσεις στην ευθεία σε full throttle κατάσταση. Ανατρίχιασα και μόνο στη σκέψη,οτι με τέτοια αυτοκίνητα κάποτε κάποιοι έτρεχαν ολόκληρους αγώνες.
Ακόμα και ο ιδιοκτήτης ,παραδέχετε οτι δεν το στρίβεις εύκολα αυτο το αυτοκίνητο,όσο και να το μάθεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 11:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ΝΑΙ !!!! Φίλε Πάνο-μιας που άνοιξες το topic-ήρθε η στιγμή που θα γράψω για το νέο μου αυτοκίνητο! Δικό μου αυτοκίνητο!!!
Κοιτάω και ξανακοιτάω την άδεια και δεν το πιστεύω γράφει το όνομά μου!!!!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:
HONDA CIVIC Vti (V.tec) 1,6 160hp μοντέλο 05/96!
Το έχω δυο μέρες και του έχω κάνει 300χλμ!
Το αυτοκίνητο πάει πάρα πολύ καλά! Όλα τα λεφτά είναι η δευτέρα του γιατί δεν αργεί να "ξυπνήσει" στις 2.000-3.000 rpm,πράγμα που γίνεται με 3η κ 4η,αλλά από τις περίπου 5.800 2gunfire μέχρι τις 8.200-8.300 2gunfire πετάει στην κυριολεξία!
Είμαι τρελαμένος! Τι τρελαμένος? Ευτυχισμένος,ερωτευμένος . . . άρρωστος τελείως!!!
Δεν έχω λόγια . . .
Αυτά . . .
Rambo Rambo Rambo Rambo

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 11:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕΓΕΙΕΣ ΜΑΣΤΟΡΑ !!!!!
τι χρωματακι ειναι ?4πορτο ?
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ !!!!!!!!!!!!!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 11:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
ΜΕΓΕΙΕΣ ΜΑΣΤΟΡΑ !!!!!
τι χρωματακι ειναι ?4πορτο ?
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ !!!!!!!!!!!!!

Αν και σου έστειλα πμ,επειδή ήταν παράλειψή μου τα αναγράφω παρακάτω:
Είναι τρίπορτο και κόκκινο σαν φωτοβολίδα!!!!!
Φωτο soon!
Υ.Γ.:sorry για το ψωνίστηκο στιλάκι αλλά . . . . είμαι κ@υ.. εεεεε ... ερωτευμένος !!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 11:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καταννοω απολυτα!
ΕΡΩΤΑ

Wink Wink Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 12:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με γειά αντρέα! το πήρες τελικά ε? τυχερε... !!
αντε καλά σκισίματα τωρα με το νεο σου καμάρι... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 12:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:

ΜΟΝΟ !!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Thank's ρε φίλε! Θα τα πούμε! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 14:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

ΜΟΝΟ !!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Thank's ρε φίλε! Θα τα πούμε! Wink

Ανδρέα μου,εύχομαι οτι καλύτερο για το νέο σου εργαλείο.
Καλοτάξιδο,και πάντα μάχιμο...

Το να παίρνεις ένα αυτοκίνητο που πάντα το ήθελες ,είναι μεγάλο πράγμα.Και ο Ανδρέας είναι γνωστός για τα ''Hondικά'' αισθήματα του Exclamation

Και πάλι καλορίζικο φιλαράκο.Τα υπόλοιπα απο κοντά Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης