Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Rallyestas (Rallye_REEE) Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift
Ένταξη: 02 Μάρ 2013 Δημοσιεύσεις: 346 Τόπος: Athina
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2017, 11:53:53 Θέμα δημοσίευσης: Προγραμμα 207 Rallye |
|
|
Καλημερα, σκεφτομαι μηπως απο το χειμωνα ή λιγο αργοτερα μηπως παω για προγραμμα στο 207 rallye (150 αλογα). Γνωριζω απο διαβασμα που εχω κανει οτι υπαρχουν διαφορων ειδων προγραμματα...ειτε για απλη βενζινη 95 αρα, είτε για 100άρα για πιο πολλα αλογα... ενα φουλ πρωτο σταδιο για απλη 95 αρα βγαζει καπου 185 αλογα ή παραπανω? Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο απο θεμα και αξιοπιστιας αν θα εχω θεματα μελλοντικα..δηλαδη ενα προγραμμα 95αρας ή ενα 100αρας με ακομη παραπανω δυναμη, του στυλ 210-230 το πολύ. Απο την μια το 95αρας θα ειναι λογικα καπως πιο οικονομικο απο της 100αρας (και λογω φθηνοτερης τιμης της βενζινης και λογω καταναλωσης λογικα αν και για την καταναλωση δεν ξερω πως παει και στις δυο περιπτωσεις και σε σχεση με το μαμα προγραμμα). Γενικα εχω και μηχανη για αυτο σκεφτομαι μηπως βαλω ενα προγραμμα και για αλλαγη, αλλα και επειδη το δουλευω 1 με 2 φορες την εβδομαδα το αυτοκινητο.... Ταξιδια δεν κανω και τοσα με το αμαξι εχω κανει λιγα ως τωρα, αλλά καποια που εχω κανει μου ειχε φανει οτι επειδη εχει 5 ταχυτητες το αμαξι κουραζε σε καποια φαση...με την εννοια οτι δουλευε ψηλα πιο πολυ και συνεπως ειχε και πιο πολυ καταναλωση....βεβαια και με το προγραμμα οπως ειπα δεν ξερω αν θα αλλαξει η καταναλωση ή θα ανεβει κι αλλο. Γενικα τι γνωμη εχετε για το προγραμμα σε αυτο το αυτοκινητο? αξιζει λετε? θα μου δωσει κατι που θα με αναταμειψει με βαση τα χρηματα που θα χαλασω για περιφερειακα και το προγραμμα?? Επισης αν πηγαινα τελικα σε προγραμμα πιο θα προτεινατε και γιατι? της 95αρας βενζινης ή 100αρας? Θα ηθελα να ακουσω γνωμες και κυριως οσον εχουν προγραμμα ηδη σχετικα με τις παραπανω απορειες που ρωτησα - ανεφερα... ευχαριστω προκαταβολικα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2017, 13:40:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καμια γνωμη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2017, 16:38:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχήν αν θες να βάλεις πρόγραμμα βάλε πρώτα τα περιφερειακά για να ρυθμίσεις μια και καλή
Ή κατανάλωση θα πέσει λίγο ναι κυρίως σε ταξίδι όμως βλέπεις τη διαφορά
Το 95αρας με 100αρας σίγουρα δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά σε απόδοση να περιμένεις γύρω στα 200 άλογα με απλής και Μαξ 210 με 100αρας με φουλ περιφερειακά
Από κει και πέρα για την αξιοπιστία σίγουρα με ένα πιο σωστό πρόγραμμα γίνεται και πιο αξιόπιστο το μοτέρ και όπως και να το κάνεις το καλύτερο καύσιμο μόνο καλό κάνει αλλά δε νομίζω ότι επηρεάζει το θέμα αξιοπιστία
Δε γνωρίζω κάτι άλλο να σου πω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2017, 17:14:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι σιγουρα, αν αποφασισω τελικα...θα κανω πρωτα ολα τα περιφερειακα και στο τελος θα βαλω προγραμμα....τωρα σχετικα με 95αρα ή 100αρα, με κοβω για 95αρα μαλλον, πρωτον γιατι η 100αρα ειναι πολυ ακριβοτερη και θα με χαλαει στο τελος πιστευω...ασε που οι περισσοτερες 100αρες θελουν προσοχη στην Ελλαδα μιας και δεν κινουνται και πολυ πλεον... οποτε αφου το 95αρας φτανει οπως λες 200 αλογα, θεωρω οτι ειναι μια χαρα μεχρι 200 (σε σχεση με 150)... Απο κει και περα απο θεμα αξιοπιστιας σε σχεση με μαμα δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα (ελπιζω δηλαδη)... τωρα εχω καποοια ερωτηματα αν γνωριζεις ή οποιος αλλος γνωριζει...σε περιπτωση που βαρεθω το αυτοκινητο στο μελλον και θελω να το πουλησω...μπορω να πουλησω το προγραμμα πριν πουλησω το αμαξι? ή δεν γινεται αυτο καπως? επισης, για προγραμμα 95αρας μεχρι 200 αλογα οπως ειπες, τι περιφερειακα θελω για το καλυτερο αποτελεσμα και την καλυτερη δυνατη εκμεταλευση του προγραμματος της 95αρας? φιλτρο ελευθερας, εξατμιση απο σπυραλ και πισω 60αρα? ή κατι αλλο στο θεμα εξατμιση? γιατι εχω διαβασει διαφορα για την εξατμιση στο προγραμμα, εννοω διαφορες αποψεις για το τι ειναι καλυτερο... θελει κατι αλλο στα περιφερειακα το προγραμμα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreasf1 (Ανδρέας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110
Ένταξη: 05 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 514 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2017, 01:33:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όλα έχουν πολυσυζητηθει και πολυαναλυθει. Μη περιμένεις να ακούσεις κάτι καινούργιο. Τα κλασσικά, ανάλογα το μπάτζετ σου προχωρας στις γνωστές και δοκιμαμενες λύσεις.
Το πρόγραμμα απ όσο ξέρω όχι, δεν μπορείς να το πουλήσεις. Υπήρχε κάποια εταιρία παλιά που το δεχόταν, σε φαση αν εσύ εβρισκες κάποιον με το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό σου και ήθελε πρόγραμμα, μπορούσες να το πουλήσεις σε χαμηλότερη τιμή. Πλέον απ όσο ξέρω δεν το κάνει.
Peugeot 2 0 7 | GT HDI | |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2017, 12:12:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Andreasf1 έγραψε: | Όλα έχουν πολυσυζητηθει και πολυαναλυθει. Μη περιμένεις να ακούσεις κάτι καινούργιο. Τα κλασσικά, ανάλογα το μπάτζετ σου προχωρας στις γνωστές και δοκιμαμενες λύσεις.
Το πρόγραμμα απ όσο ξέρω όχι, δεν μπορείς να το πουλήσεις. Υπήρχε κάποια εταιρία παλιά που το δεχόταν, σε φαση αν εσύ εβρισκες κάποιον με το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό σου και ήθελε πρόγραμμα, μπορούσες να το πουλήσεις σε χαμηλότερη τιμή. Πλέον απ όσο ξέρω δεν το κάνει. |
για περιφερειακα ποια ειναι η καλυτερη λυση? ελευθερο φιλτρο αερα και εξατμιση απο σπυραλ και πισω 60άρα? εννοω για 1ο σταδιο με προγραμμα για 95αρα βενζινη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2017, 12:17:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όπως σου έγραψε ο Αντρέας ειναι θέμα μπάτζετ και γούστου
Ή καλύτερη λύση για απόδοση πχ είναι να φύγει και ο καταλύτης αλλά είναι κάτι που απαγορεύεται
Ή καλύτερη λύση για ησυχία είναι να έχεις μεσαίο και τελικό κάτι που ταυτόχρονα θα σου κόψει 1-2 άλογα (τρόπος του λέγειν) από το να έχεις μόνο τελικό
Δεν υπάρχει καλύτερη λύση υπάρχει τι θες από το αμάξι σου
Στα περιφερειακά αυτά που είπες συν ιντερκουλερ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2017, 12:24:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mono AEK έγραψε: | Όπως σου έγραψε ο Αντρέας ειναι θέμα μπάτζετ και γούστου
Ή καλύτερη λύση για απόδοση πχ είναι να φύγει και ο καταλύτης αλλά είναι κάτι που απαγορεύεται
Ή καλύτερη λύση για ησυχία είναι να έχεις μεσαίο και τελικό κάτι που ταυτόχρονα θα σου κόψει 1-2 άλογα (τρόπος του λέγειν) από το να έχεις μόνο τελικό
Δεν υπάρχει καλύτερη λύση υπάρχει τι θες από το αμάξι σου
Στα περιφερειακά αυτά που είπες συν ιντερκουλερ |
οχι καταλυτη δεν θα εβγαζα γιατι και δεν ειναι καλο για λογους υγειας απο οσο ξερω και απαγορευεται...ησυχια δεν θελω να σου πω την αληθεια...τωρα με τη μαμα εξατμιση εχω βγαλει τελικο και στη θεση του τελικου εχω βαλει 54αρα σωληνα...βεβαια ο ηχος βγαινει πιο πολυ χαμηλα και λιγοτερο ψηλα κατι που θα ηθελα και πιο ψηλα...και γενικα και λιγο παραπανω ηχο απο τωρα...για ενα πρωτο σταδιο σε πολλα θεματα ειδα που ελεγαν για 60 αρα εξατμιση απο σπιραλ και πισω... δηλαδη υπαρχει καλυτερη λυση που δεν την ξερω?? (περαν του να αφαιρεσω καταλυτη που δεν το κανω οπως ειπα)...
για πρωτο σταδιο 95αρας για να φτασω απο 190 αλογα ή 200 οσο μπορει να παει με 95 δηλαδη (αν το οριο ειναι 190 τοτε οκ μεχρι εκει...δεν ξερω ποιο ειναι το οριο για το 95αρας βενζινης το προγραμμα...) Χρειαζεται Ιντερκουλερ για 95αρας μεχρι 190 αλογα προγραμμα? νομιζω αυτο ηταν για πανω απο 200 και 2 σταδιο ουσιαστικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2017, 15:27:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν υπάρχει χρειάζεται
Μπορεις να βάλεις και μόνο πρόγραμμα χωρίς περιφερειακά καθόλου
Τι θες είναι το θέμα
Το ότι το μαμά Κουλέρ είναι μικρό είναι και δεν κάνει για τίποτα αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει η δε πρεπει να αλλαχτεί
Όλα όσα ρωτάς έχουν αναλυθεί στα αντίστοιχα θέματα ρίξε μια ματιά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vag21 (Βαγγελης) Μέλος

peugeot 207 gt
Ένταξη: 16 Αύγ 2014 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2017, 16:17:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω παντως θα σου ελεγα να συζητησης και το θεμα με τον προγραμματιστη σου,ή αν δεν εχεις, κατεληξε πρωτα που θα βαλεις προγραμμα και στην συνεχεια συζητησε το μαζι τους.
ευχαριστω που με ακουσατε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 01:08:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά ο προγραμματιστής θα πει δεν χρειάζεται τίποτα, έλα να βάλουμε πρόγραμμα. Δεν λέω πως το κάνουν όλοι αλλά για να έχουν άμεσο κέρδος απο το πρόγραμμα θα στο πει.
Γιατί αν σου πει θέλει εξάτμιση, θέλει κουλερ, εισαγωγή,..κτλ εσύ θα πρεπει να μαζεψεις για να τα ρίξεις πρώτα εκεί που παει να πει μη άμεσο κέρδος για τον εκάστοτε προγραμματιστή. Ξανά λέω δεν το κάνουν όλοι αλλά τα έχουμε ακούσει και αυτά...
Αδελφέ αν θες πες μας πόσο χρήμα θες να ρίξεις στο αυτοκίνητο σου. Και να θυμάσαι πως η αξιοπιστία παει ανάλογα με τα περιφεριακά. Όσο πιο σωστά το εχεις προετοιμάσειμε τα περιφεριακά του τόσο πιο καλά και αξιόπιστα θα δουλέψει το αυτοκίνητο σου.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vag21 (Βαγγελης) Μέλος

peugeot 207 gt
Ένταξη: 16 Αύγ 2014 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 10:16:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αντρεα αυτο το τελευταιο που ειπες το ενοιωσα καλα στο πετσι μου,θελει κατα την γνωμη μου σωστα περιφερειακα για να μπει προγραμμα.για μενα ο καλος προγραμματιστης πρεπει να σε κατευθυνει στο τι χρειαζεται,για να δουλευει απροβληματιστα το προγραμμα του.
ευχαριστω που με ακουσατε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 11:44:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχως και γω πιστευω οτι ισχυει αυτο που λεει ο φιλος Αντρεας...για να μην σε χασει πιθανον ο καθε προγραμματιστης και να μην χασει το αμεσο κερδος θα σου πει ελα να στο κανω και αν αλλαξεις γνωμη για καποιο περιφερειακο, τοτε ξανακανουμε επαναπρογραμματισμο για να παρει και κατι απο επαναπρογραμματισμο....γιαυτο και γω ψαχνω να βρω τι πρεπει να αλλαχτει γιατι μεχρι το χειμωνα θελω αν μπορεσω να τα εχω τελειωσει ολα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rallyestas στις Δευ 11 Σεπ 2017, 11:53:40, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 11:52:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Andreasf1 έγραψε: |
Αδελφέ αν θες πες μας πόσο χρήμα θες να ρίξεις στο αυτοκίνητο σου. Και να θυμάσαι πως η αξιοπιστία παει ανάλογα με τα περιφεριακά. Όσο πιο σωστά το εχεις προετοιμάσειμε τα περιφεριακά του τόσο πιο καλά και αξιόπιστα θα δουλέψει το αυτοκίνητο σου. |
το ψαχνω λιγο πολυ για να δω ποσο θα φτασει και να δω ποτε θα ειμαι 100% ετοιμος να τα εχω στην αρκη να τα εχω μαζεψει και να μπορω να προχωρησω να τα κανω ολα με τη σειρα....πιθανον το χειμωνα να ειμαι ετοιμος οπως θα ηθελα...αυτα που θα αλλαξω σιγουρα πριν παω σε προγραμμα ειναι εξατμιση (συνηθως σε οσα θεματα ειδα, ελεγαν οτι αλλαζουν απο σπιραλ και πισω με 60αρα σωληνα). αυτο απο οσο ειχα ψαχτει πιο παλια πρεπει να βγαινει καπου στο 300-350 εκτος αν αλλαξε κατι τωρα... επισης ειχα παλιοτερα βαλει στο ματι μια μηχανικη σκαστρα που ειχα δει οτι βαζει ο παυλιδης, αλλα δεν ειχα παει τελικα και λογω οικονομικων και λογω χρονου δεν μπορουσα να ασχοληθω τοτε...σκεφτομαι αμα παω στο προγραμμα να βαλω και αυτη τη σκαστρα (ειναι καλυτερη απο τη μαμα ετσι? υπαρχει κατι καλυτερο σε aftermarket για τη σκαστρα?) θα βαλω και ενα φιλτρο ελευθερας στη θεση του εργοστασιακου φιλτρου αερα...λιγο πολυ αυτα, τωρα οπως ειπα παραπανω αν χρειαζεται κατι αλλο εξτρα που δεν το εχω στο μυαλο μου θα ηθελα να το ακουσω, να ακουσω τι παραπανω θα μου προσφερει και αν οντως αξιζει θα το σκεφτω σοβαρα και γιαυτο το περιφεριακο...βεβαια αρκει να δινει οντως καποια σημαντικη διαφορα και οχι 2 αλογα ας πουμε.. το προγραμμα ποσο κοστιζει περιπου? για 95αρας θα παω λογικα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 14:40:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το μόνο που "πρέπει" να αλλάξεις πριν το πρόγραμμα από αυτά που θες να κάνεις είναι η εξάτμιση
η σκάστρα και το ελεύθερο φίλτρο δεν επηρεάζουν τη χαρτογράφηση
στην εξάτμιση αυτό που λες συν τη κατάργηση του προκαταλύτη είναι η καλύτερη value for money επιλογή
κάτι πιο ακριβό αλλά ακόμα καλύτερο είναι να μεταφέρεις και τον καταλύτη στο πάτωμα
για τιμές θα μιλήσεις αντίστοιχα με εξατμισάδες και προγραμματιστές |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 17:43:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mono AEK έγραψε: | το μόνο που "πρέπει" να αλλάξεις πριν το πρόγραμμα από αυτά που θες να κάνεις είναι η εξάτμιση
η σκάστρα και το ελεύθερο φίλτρο δεν επηρεάζουν τη χαρτογράφηση
στην εξάτμιση αυτό που λες συν τη κατάργηση του προκαταλύτη είναι η καλύτερη value for money επιλογή
κάτι πιο ακριβό αλλά ακόμα καλύτερο είναι να μεταφέρεις και τον καταλύτη στο πάτωμα
για τιμές θα μιλήσεις αντίστοιχα με εξατμισάδες και προγραμματιστές |
αυτο που λες με την καταργηση του προκαταλυτη, δεν ειναι αυτο που λεγαμε παραπανω οτι ειναι παρανομο θεωρητικα και οτι δεν κανει να το αφαιρεσουμε? γιατι δεν θελω να εισπνεω ολο το καυσαεριο απευθειας και εγω και οι γυρω μου...αν λεμε το ιδιο που ειχαμε πει στην αρχη του θεματος πιο πανω..
Αυτο με τον καταλυτη στο πατωμα ειναι άλλο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vatos (Παναγιώτης) Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 17 Ιούν 2017 Δημοσιεύσεις: 87
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 20:55:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τον προκαταλύτη μπορείς να τον βγάλεις
αλλά γενικά με μια 200αρα παίρνεις μεταλλικό 200άρι που περνάει κτέο και είναι και ελεύθερος
εγώ τουλάχιστον έναν τέτοιο έδωσα στο συνεργείο που έχει το αμάξι και του είπα βάλτον |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2017, 22:27:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μέσα στο dp υπάρχει το κύριός σώμα του καταλύτη και πανω απο αυτόν ο προκαταλυτης που ουσιαστικά αυτός κανει το μεγάλο κακό ας πούμε. Αν πας σε κάποιον εξατμισα και του πεις θέλω να αφαιρεσω τον προκαταλυτη αυτός (συνήθως :Ρ) ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ουσιαστικά ανοίγει το dp στα δυο και σπάει το σώμα του προκαταλυτη.
Όχι δεν είναι το ίδιο με την αφαίρεση καταλύτη. Καταλύτης θα υπάρχει μέσα στο dp σου και θα είσαι μια χαρά νόμιμος.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Σεπ 2017, 11:04:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Andreasf1 έγραψε: | Μέσα στο dp υπάρχει το κύριός σώμα του καταλύτη και πανω απο αυτόν ο προκαταλυτης που ουσιαστικά αυτός κανει το μεγάλο κακό ας πούμε. Αν πας σε κάποιον εξατμισα και του πεις θέλω να αφαιρεσω τον προκαταλυτη αυτός (συνήθως :Ρ) ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ουσιαστικά ανοίγει το dp στα δυο και σπάει το σώμα του προκαταλυτη.
Όχι δεν είναι το ίδιο με την αφαίρεση καταλύτη. Καταλύτης θα υπάρχει μέσα στο dp σου και θα είσαι μια χαρά νόμιμος. |
Καλημερα, διαβαζα λιγο που εψαχνα και λενε οτι εχουν λαμπακι οσοι βγαζουν τον προκαταλυτη.... και πολλοι λεγανε (οπως και ο φιλος Μono AEK πιο πανω) για μεταφορα του καταλυτη κατω... η μεταφορα του, κατω, είναι νομιμη? αλλάζει κατι στα καυσαρερια αρνητικα που να επηρρεαζει και την υγεια μου και την υγεια των αλλων ? γιατι θελω να ειμαι οπως τωρα, νομιμος και υγειης και εγω και οι γυρω μου... απο κει και περα οταν λενε κατω εννουν και να τον κατεβασουν και θα ειναι καλυτερα επιπλεον να βγει και ο προκαταλυτης ή οχι? και με το θεμα λαμπακι τι γινεται? ευχαριστω προκαταβολικα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Σεπ 2017, 12:25:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λαμπάκι όταν βγαλεις προκαταλυτη, όχι, δεν έχεις.
Συνήθως όταν λέμε βάλε καταλύτη στο πάτωμα εννοούμε κάποιον μεταλικό ελευθέρας. Δεν εννοούμε τον εργοστασιακό. Ωστόσο δεν είναι άσχημη ιδέα να κατέβει και ο ίδιος ο εργοστασιακός στο πάτωμα αλλά θέλει κοψε ραψε για να προσαρμοστεί. Ο προκαταλυτης όπως και να έχει όμως πρέπει να πάρει πόδι!
Νόμιμος θα είσαι είτε βγαλεις προκαταλυτη είτε κατεβάσεις τον καταλύτη στο πάτωμα. Τώρα αν βάλεις κάποιον ελευθέρας ειτε πανω είτε στο πάτωμα σίγουρα δεν θα είσαι μέσα στα εργοστασιακά επίπεδα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|