PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

sos δείκτης καυσίμου παίζει το μοτέρ κόβει πάνω στη στροφη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xsi-trans (fotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v) xsi (1993)

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Αύγ 2017, 20:25:26    Θέμα δημοσίευσης: sos δείκτης καυσίμου παίζει το μοτέρ κόβει πάνω στη στροφη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ένα πρόβλημα που απο οσο έχω δει απο βιντεακια μεχρι και αμαξια φίλων ειναι καπως κοινό, όταν φρενάρω, στρίβω , γκαζωνω, ειμαι σ ανηφόρα κλπ , ο δεικτης του καυσίμου παίζει μεχρι που αναβει και λαμπάκι κατι φορες. 2 φίλοι μου ο ένας με ΑΧ και ο αλλος με 106 μου παν μην αγχωνεσαι το φλοτερ ειναι το κανει και το δικο μας ειναι απλα ενδειξη. Κομπλέ εμαθα να ζω μ αυτο και να ξέρω στο περιπου ποσο καυσιμο εχω και ποτε δε τ αφηνω ν αδειαζει. Ομως εχω δει πως οταν ο δείκτης παει στο λαμπακι το μοτερ κομπιαζει. Μεχρι σημερα μου το ειχε κανει με τ ντποζιτο να χει λιγο καυσιμο και σε δυνατες επιταχυνσεις που τελικα κατεληγαν τζιφος αφου εκοβε και μετα ξανα γκαζωνε. Σημερα ενω γυρνουσα απο μπανακι με το σοι στο αμαξι και πηγαινα σα τη θειτσα, πανω που μαι στο πέταλο στα λιμανακια και δίνω σταδιακα να παρω τη στροφη, κανει τα κολπα του και μ αφηνει χωρις γκαζι. Οποιος εχει λιγο υποψη του τον ῾῾κωλο¨ χαρακτηρα του 106 με νιωθει, χεστηκα πανω μου ο κωλος αρχισε να ανοιγει τροχια και γκαζι δεν ειχα να τ μαζεψω, ευτυχως που πηγαινα αργα και δεν ειχε κανενα στη διπλα λωρίδα γιατι καταφερα να ισιωσω τιμονι και να μπω σ αυτη. Ειχε κανεις τετοιο θεμα; παίζει σε τετοιο στριφταδικο αμαξι να χεις τετοιο προβλημα απο τη μετακινηση του καυσιμου; καποια λυση; να αλλαξω τρομπα θα δω διαφορα; βοηθατεε τα χρειαστικα μιλαμε Shocked . Ευχαριστώ εκ των πρωτερων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Αύγ 2017, 22:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο καυσιμο ειχες μεσα; Αν πηγαινεις μονιμα με λαμπακι ειναι λογικο να σου το κανει.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
xsi-trans (fotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v) xsi (1993)

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2017, 02:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Ποσο καυσιμο ειχες μεσα; Αν πηγαινεις μονιμα με λαμπακι ειναι λογικο να σου το κανει.
Μισο ντεποζιτο στο περιπου γιατι ο δεικτης παιζει αλλα και ειχα καυσιμο και μολις ειχα βαλει κανα 20αρι ευρο. Ποτε δεν τ αφηνω στο λαμπακι γιατι τοτε το φαινομενο ειναι πολυ πιο συχνο και δεν μπορω να εμπιστευτω την οποια ενδειξη ουτε να ρουφα το μοτερ τα κατακαθια απο 25 χρονων ντεποζιτο. Δε θα το ψαχνα καν αν ημουν ρεζερβα συνεχεια, ειπαμε νταξει εχουμε και μυαλο. Οταν λεω πως ο δεικτης παει στο λαμπακι εννοω στιγμιαια πανω στη στοφη η την επιταχυνση, ειναι στη μεση ασ πουμε κ πεφτει ξαφνικα μεχρι και κατω απο το 0 και νομιζω πως καπου εκει κομπιαζει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης