PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

DRL σε 308 e-HDi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pavlito (Pavlos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 e-HDi

Ένταξη: 02 Σεπ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2017, 18:07:52    Θέμα δημοσίευσης: DRL σε 308 e-HDi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, πριν ανοίξω νέο θέμα, έψαξα αρκετά στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Αν υπάρχει και δεν το βρήκα, παρακαλώ πολύ κάποιος admin να το μεταφέρει εκεί το θέμα μου.
Είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός 308 e-HDi το οποίο και αγόρασα μεταχειρισμένο εδώ και μερικούς μήνες. Το αυτοκίνητο έχει τα πάντα μέσα εκτός από δερμάτινα καθίσματα.
Παρατήρησα ότι έχει και φώτα ημέρας led (DRL) κοντά στα προβολάκια. Να ενημερώσω ότι εχει αυτόματα φώτα. Αυτό όμως που παρατήρησα είναι ότι για να ανάψουν τα DRL θα πρέπει να ανάψουν όλα τα φώτα ή να το επιλέξω από τον διακόπτη. Αυτό όμς δεν έχει νόημα γιατί τα φώτα αυτά πρέπει να είναι αναμμένα συνέχεια.
Απο το μενού και τις ρυθίσεις του αυτοκινήτου, υπάρχει η επιλογή για DRL ON και OFF αλλά όποια επιλογή και να έχω επιλεγμένη, τα φώτα αυτά δεν ανάβουν παρά μόνο με τον διακόπτη ή όπως προανέφερα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το θέμα μου; Μήπως θέλει κάποια κωδικοποίηση με OBD II φύσα ή δεν ξέρω τι άλλο;;

Οποιαδήποτε συμβουλή φυσικά ευπρόσδεκτη!

Go hard or go home.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2017, 21:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επέλεξε από το μενού ον και μετά άναψε μια τα φώτα και σβηστά και λογικά θα μεινουν αναμένα μόνιμα

Σε μένα τουλάχιστον έτσι δουλεύει
Επιστροφή στην κορυφή
pavlito (Pavlos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 e-HDi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2017, 14:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς σε εμένα δεν δουλεύουν έτσι..
Αν δεις μέσα στο φανάρι το κανονικό έχει 2 λάμπες οι οποίες δεν λειτουργούν ποτέ και δεν έχουν και διακόπτη, μήπως κάτι γίνεται με την καλωδίωση τους;;

Go hard or go home.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2017, 15:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε γνωρίζω φίλε μου να σου πω κάτι άλλο
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2017, 21:27:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το manual το διαβασες μηπως λεει τιποτα ?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
pavlito (Pavlos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 e-HDi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2017, 09:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, το manual είναι στα Ιταλικά για να πω την αλήθεια γιατί το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής (από Ιταλία).

Go hard or go home.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2017, 11:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω στα Ελληνικα
http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
pavlito (Pavlos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 e-HDi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 17:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ, σύμφωνα με τις οδηγίες θα έπρεπε να είναι αναμμένα αυτόματα με την εκκίνηση της μηχανής, πράγμα το οποίο δεν γίνεται. Έχω δοκιμάσει τα πάντα πλέον το μοναδικό που μένει να κάνω είναι να το πάω στην Peugeot μπας και γνωρίζουν πως να το διορθώσουν το θέμα που έχω. Λογικά κάποιος προγραμματισμός θα είναι.

Go hard or go home.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης