PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Battery Charge fault

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 09:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Battery Charge fault Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πρώτη σοβαρή βλάβη μετά από 8 χρόνια που έχω το αμάξι στην κατοχή μου και 105.000χλμ που έχω κάνει εγώ.Το αμάξι έχει 250.000χλμ.
Εχθές ενώ είχα το κλιματιστικό σε λειτουργία μου άναψε το λαμπάκι της μπαταρίας με ένδειξη στην οθόνη Battery charge fault.Έσβησα αμέσως το κλιματιστικό και έσβησε η ένδειξη.Μετά από 2 ώρες,χωρίς κλιματιστικό,εν κινήσει μου άναψε ξανά.Αφού έκανα με μικρή ταχύτητα κάποια χλμ άναψε το STOP και όλες οι ενδείξεις.Σταμάτησα και το πήγα με οδική βοήθεια στο συνεργείο.Από τηλεφωνική επικοινωνία με το μηχανικό μου είπε ότι απλώς η μπαταρία δε φορτιζόταν,εξαντλήθηκε και γι'αυτό αναψε το stop.Μάλλον το δυναμό τα "έπαιξε".Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;Με ένα μικρό βολτόμετρο που έχω στο αμάξι,η μπαταρία με το αμάξι σβηστό ήταν 12,25v και μόλις το έβαζα σε λειτουργία έγραφε 11,55v.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 11:16:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυναμο, και κατ επεκταση σου ξελιγωσε την μπαταρια....

Υπαρχουν και ηλεκτρολογοι οι οποιοι αλλαζουν καρβουνακια στον δυναμο, χωρις ομως να γνωριζω προσωπικα αν αξιζει κατι τετοιο απ την αγορα καινουριου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 11:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή λες να πάω σε εξολοκλήρου αγορά νέου δυναμό και όχι επισκευή του;Επίσης η μπαταρία λες να τα έφτυσε και να πρέπει να αγοράσω ΚΑΙ μπαταρία;

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 11:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην τα δωσεις ολα μαζι και πονεσεις (οσο να ναι και δυναμο και μπαταρια κοστιζει...) αλλαζεις καινουριο δυναμο, αν εισαι τυχερος και παρει μπρος εισαι καλα. Πολυ πιθανον ομως σε 1 μηνα να σ αφησει και η μπαταρια αφου εχει πεσει ηδη η ταση της, γι αυτο αν παρει κανε αρκετα χλμ να την δυναμωσει λιγο...

Αν δεν παρει μπρος τοτε την φορτιζεις στον ηλεκτρολογο (περιπου 8 ωρες χρειαζεται αν θυμαμαι καλα) αλλα και αυτο ειναι αμφιβολο αν θα επανελθει στην αρχικη της λειτουργια. Εννοειτε θα την ξαναμετρησετε, απο volt νομιζω γυρω στα 13+ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, ξερει καλυτερα ο μαστορας. Συνηθως αυτη την παρακτικη την εφαρμοζουν για προσωρινες καταστασεις.

Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι παίρνει μπρος κανονικά και τώρα.Απλώς μετά από λίγο ανάβουν τα λαμπάκια.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα, μην το βαζεις ασκοπα μπρος μεχρι να αλλαξεις δυναμο, μονο χειροτερη κανεις την ζωη της μπαταριας...

Ξεκινας απο δυναμο και βλεπεις στην πορεια πως θα παει η μπαταρια, οστωσο μετρηστε την μπαταρια μετα την αλλαγη δυναμο να ξερεις αν σε περιμενει στην γωνια και αλλαγη της!

Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το βάζω μπροστά.Περιμένω αύριο το πρωί να ανοίξει το συνεργείο να το δει ο μηχανικός.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 14:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ιμάντας του δυναμό είναι πάνω ;

το είχα πάθει σε renault clio έκανα μια όπισθεν έκοψε τον ιμάντα και απλά έμεινα από μπαταρία γιατί δεν φόρτιζε
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 15:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ο ιμάντας επάνω είναι και τεντωμένος.Και καινούριος τον είχα αλλάξει το Μάιο μαζί με τον ιμάντα χρονισμού.Επειδή κι εμένα μου είχε τύχει να κοπεί,παλιά με άλλο αμάξι,ήταν το πρώτο που κοίταξα.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
taskom (ΤΑΣΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)

Ένταξη: 18 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 16:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπας και είναι καμιά γείωση από το δυναμό και δεν φορτίζει καλά την μπαταριά μου έχει τύχη εμένα ...

Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Σεπ 2017, 16:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω ιδέα!Μακάρι να είναι κάτι απλό και να μη χρειαστεί να πληρώσω πολλά διότι αυτή την εποχή είναι δύσκολα!Αύριο πιστεύω ότι θα μάθω!

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2017, 10:38:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τα καρβουνάκια ήταν.Αλλάχτηκε όλη η πλακέτα του αυτόματου με τα καρβουνάκια και είναι εντάξει.Συνολικό κόστος ανταλλακτικό+εργασία 90€

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης