Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pavlosk Μόλις έγραψα

Peugeot 106 rallye (2003)
Ένταξη: 27 Ιαν 2016 Δημοσιεύσεις: 40
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2017, 20:34:28 Θέμα δημοσίευσης: 106-Δεν κραταει ρελαντι |
|
|
Καλησπερα,
Βαζοντας νεκρα εν κινησει πολλες φορες δεν κραταει ρελαντι και σβηνει, αλλες φορες παει να σβησει (κανουν μια βουτια οι στροφες) και ανεβαινουν μεχρι τις 1300πχ. Το παρουσιαζει κυριως το καλοκαιρι, οταν εχει ζεστη ή ειμαι σε κινηση. Εχει τυχει να σβησει σε κατεβασμα απο τριτη σε δευτερα πανω σε στροφη ή σε χαλαρη εκκινηση, αλλαγη πρωτης σε δευτερα. Αφου το βαλω μπρος μετα φαινεται να δουλευει σωστα για ενα μικρο χρονικο διαστημα
Το εχω συνδεσει σε διαγνωστικο αλλα δεν εχει βγαλει συγκεκριμενη βλαβη. Επισης εχω αλλαξει μοτερ ρελαντι, αισθητηρα στροφων(αυτος που κουμπωνει στο σαζμαν)και map (μεταχειρισμενο). Εχει γινει πολλες φορες καθαρισμος εισαγωγης, πεταλουδας και map αλλα χωρις σταθερο αποτελεσμα...
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα με εχει παιδεψει πολυ αυτο το θεμα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2017, 23:26:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αισθητήρα ψυχρής;;;
Μπεκιέρα;;;
Εγκέφαλος;;;
Τα έβαλα με σειρά κόστους... 
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mellodos Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Ιούν 2015 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2017, 20:18:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι κουλα σβησιματα παντως που εκανε το δικο μου 16v εν κινησει , ηταν προεορτια θανατου πολλαπλασιαστη...
Τα "παπαρισματα" του ρελαντι ειναι μυστηριο.... Αλλες μερες δεν το κανει σχεδον καθολου και αλλες παιζει σαν εκκεντροφορατο...Μην ειναι κανα προεορτιο και αυτο?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pavlosk Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2017, 20:47:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Hellas4x4 έγραψε: | Αισθητήρα ψυχρής;;;
Μπεκιέρα;;;
Εγκέφαλος;;;
Τα έβαλα με σειρά κόστους...  |
Δεν εχει κανενα θεμα με τις κρυες εκκινησεις... επηρεαζει και το μειγμα αφου ζεσταθει; Καποιες φορες δουλευει σωστα, αλλες κανει τα δικα του σκαμπανεβαζματα στο ρελαντι εν κινησει, οταν σταματησω το ρελαντι σταθεροποιειται! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pavlosk Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2017, 21:12:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mellodos έγραψε: | Κατι κουλα σβησιματα παντως που εκανε το δικο μου 16v εν κινησει , ηταν προεορτια θανατου πολλαπλασιαστη...
Τα "παπαρισματα" του ρελαντι ειναι μυστηριο.... Αλλες μερες δεν το κανει σχεδον καθολου και αλλες παιζει σαν εκκεντροφορατο...Μην ειναι κανα προεορτιο και αυτο?  |
Πολλαπλασιαστη αλλαξα πριν απο ενα εξαμηνο..
Λες με ενα γατο να ησυχασει;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pavlosk Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Αύγ 2017, 16:37:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καμια αλλη ιδεα κανενας;
Εψαξα να δω μηπως ειναι κομμενο το σωληνακι που παει στο φτερο στο δοχειο ανθρακα, αλλα φαινεται μια χαρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|