PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με δυναμό 106 rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kiriakos2015 (Κυριάκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v) Rallye 2003

Ένταξη: 01 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2017, 04:03:07    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με δυναμό 106 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιμετωπίζω εδώ και πολύ καιρό πρόβλημα με το ραλλακι μου και δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα , ας μην χρονοτριβώ άλλο.

Πριν κανένα 6 μηνο στο κοντερ μου έβγαζε συνέχεια η ένδειξη της μπαταρίας , πήγα σε ηλεκτρολόγο και μου είπε να τον επισκευάσουμε και να μην τον αλλάξουμε , και αυτό έκανα.

Εδώ και 1 μήνα κάνω μεγάλες διαδρομές και παρατηρώ ότι εάν πάω σταθερά 120-130 χλμ πολύ ώρα χωρίς φώτα ανοιχτά αχνωφένεται πάλι το λαμπάκι της μπαταρίας (δεν το κάνει συνέχεια , στης 5 διαδρομές θα το κάνει 1 η 2) , και αν ανοίξω φώτα γίνεται πιο έντονο και πιο συχνά. Στην πόλη που το χρησιμοποιώ δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ παρά μόνο όταν είμαι βράδυ και ανοίγω φώτα (μετά από κανένα 20 λεπτο)

Η μπαταρία είναι καινούρια , την άλλαξα πρίν 6 μήνες μαζί με την επισκευή.

Πήγα στην peugeot και μου είπαν ότι θέλει αλλαγή ο δυναμός και οι τιμές είναι γύρο στα 250 με εργασία , εκτός και αν μου δώσουν μεταχειρισμένο με όλα τα σωθικά του καινούρια με 150. Τι ακριβώς να κάνω είναι δυναμό η κάτι άλλο ; να πάρω τον καινούριο να τελειώνω η όχι ; Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2017, 11:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να μετρήσεις το δυναμό για να δεις αν είναι αυτό (αν και είναι πολύ λογικό να είναι)
Επιστροφή στην κορυφή
kiriakos2015 (Κυριάκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2017, 14:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Μπορείς να μετρήσεις το δυναμό για να δεις αν είναι αυτό (αν και είναι πολύ λογικό να είναι)

Δηλαδή η μέτρηση του δυναμό πόσο να είναι (με ανοιχτά τα φώτα να υποθέσω) ; Να τσεκάρω και μπαταρία ;

Και αν είναι αυτό να προτιμήσω καινούριο ή τον μεταχειρισμένο με καινούρια σωθικά ;
Επιστροφή στην κορυφή
kiriakos2015 (Κυριάκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2017, 19:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμία βοήθεια ;
Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2017, 20:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρεπει να σου βγαζει γυρω στα 14,3 volt μετ τη μηχανηη αναμμενη.

One mans fun is anothers hell...
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2017, 20:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 206 μου,οταν ειχα το θεμα αυτο,αιτια ηταν η φυσα και οχι το δυναμο.Τσεκαρε την φυσα πρωτα,φυσιξε την και ριξε σπρευ επαφων.

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούν 2017, 00:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο ρελαντί πρέπει να σού βγάζει από 13.7 μέχρι 14+ χωρίς κατανάλωση όπως φώτα,βεντιλατέρ κτλπ και ανάλογα την ανοχή του πολυμέτρου που θα χρησιμοποιήσεις.
Η επισκευή έγινε σωστά? Μπήκε ο σωστός αυτόματος μαζί με τα καρβουνάκια?
Η αγορά μεταχ/νου-επισκευασμένου είναι σωστή αλλά σχετικά ακριβή και αν ο δικός σου δεν έχει πολλά χιλιόμετρα τότε δεν υπάρχει και λόγος να τον αλλάξεις. Η αλλαγή του αυτόματου μαζί με τα καρβουνάκια είναι μια απλή και σχετικά οικονομική λύση-ιδιαίτερα για Valeo. Πιο''τσιμπημένοι'' είναι οι Bosch, έχουν το διπλάσιο τουλάχιστον κόστος, αλλά...αξίζει.
Φυσικά όπως αναφέρθηκε ίσως να είναι και η φίσα του, αν και με το βάλε βγάλε λογικά θα είχε κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά του.
Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να έχει λασκάρει και το λουρί.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
kiriakos2015 (Κυριάκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούν 2017, 23:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας , αύριο θα πάω σε ηλεκτρολόγο να μου μετρήσει μπαταρία και δυναμό και επανέρχομαι για να μου δώσετε τα φώτα σας Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kiriakos2015 (Κυριάκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2017, 10:12:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα στον ηλεκτρολόγο και η ένδειξη είναι 13.5 v μηχανή και με φώτα το ίδιο , και μου είπε ότι μπορεί να είναι η πλακέτα και ότι ο δυναμός είναι οκ .
Επιστροφή στην κορυφή
kiriakos2015 (Κυριάκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2017, 10:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OnyX έγραψε:
Στο 206 μου,οταν ειχα το θεμα αυτο,αιτια ηταν η φυσα και οχι το δυναμο.Τσεκαρε την φυσα πρωτα,φυσιξε την και ριξε σπρευ επαφων.

Μπορείς να μου εξηγήσεις που ακριβώς βρίσκεται ;
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιούν 2017, 14:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kiriakos2015 έγραψε:
OnyX έγραψε:

Πάνω στο δυναμό.

Ο ηλεκτρολόγος ποια πλακέτα εννοεί? Είναι ο ίδιος που σου άλλαξε τον αυτόματο? Γιατί άλλη πλακέτα δεν υπάρχει.
Τον ιμάντα τον τσεκάρατε? Ακόμα και λίγο λασκαρισμένος να είναι μπορεί να σου παρουσιάζει αυτά που αναφέρεις.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
kiriakos2015 (Κυριάκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Ιούλ 2017, 15:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
kiriakos2015 έγραψε:
OnyX έγραψε:

Πάνω στο δυναμό.

Ο ηλεκτρολόγος ποια πλακέτα εννοεί? Είναι ο ίδιος που σου άλλαξε τον αυτόματο? Γιατί άλλη πλακέτα δεν υπάρχει.
Τον ιμάντα τον τσεκάρατε? Ακόμα και λίγο λασκαρισμένος να είναι μπορεί να σου παρουσιάζει αυτά που αναφέρεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Όχι δεν είναι ο ίδιος αλλά πήγα χθες σε άλλον να τον δει και μου είπε να τον ανοίξουμε να δούμε τι γίνεται , επίσης του είπα για τον ιμάντα , αλλά έλεγε κάθετα ότι δεν είναι από εκεί . Συμπληρώνω ότι το αμάξι έχει και κλιματιστικό , απλά το αναφέρω μήπως παίζει κάποιο ρόλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης