PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργο ζήτημα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sonus (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 2008 1.6 BlueHDi 100 (2017)

Ένταξη: 03 Απρ 2016
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2017, 15:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργο ζήτημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες!!!!!
Χθες που λέτε συνέβη κάτι περίεργο. Πήγα το πρωί να βάλω εμπρός το αυτοκίνητο. Πήρε εμπρός αλλά μου έσβησε σχεδόν αμέσως(να σημειώσω ότι ήμουν με λαμπάκι και η αυτονομία στα 45χλμ, βλέπετε το είχε πάρει η γυναίκα μου). Το ξαναβάζω εμπρός παίρνει κατ'ευθείαν αλλά αναψε κατ'ευθείαν στις 800 στροφές και το αμάξι φάνηκε να "ξύπνησε" και τράβαγε πολύ καλύτερα καθώς επίσης και φαίνεται να έχει πέσει η κατανάλωση.
Πώς γκενεν αυτό?????????ΤΙ μπορεί να συμβαίνει?

2007 - 2015 Citroen C4 1.4 90hp
2015 - 2017 Peugeot 308GT 175hp
2017 - Σήμερα Peugeot 2008 BlueHDi 100hp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salamanque_207 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2017, 16:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι κανει ο THP οταν του "κοψεις" το cold start. Τη δευτερη φορα ξεκιναει με κανονικες στροφες παροτι ειναι κρυο. Τα αλλα που αναφερεις μαλλον ειναι ιδεα σου. Εμενα θα με απασχολουσε περισσοτερο το γιατι εσβησε την πρωτη φορα.
Επιστροφή στην κορυφή
Markol (Maria)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Σεπ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Σεπ 2017, 12:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα ! Εγω εχω ενα περίεργο πρόβλημα που δε μπορω να καταλάβω τι ειναι. Εχω το Peugeot 206 1.4cc (1999) λοιπον οταν ειναι κρύο το αμάξι το βαζω μπρος και στο 5λεπτο ξαφνικά ανεβάζει στροφές μονο του περίπου 1700-1800 και μένει ακίνητο εκει και ξαφνικά πεφτει στις 900-1000 μπορει να το κανει μεχρι δυο φορες. Εκείνη την στιγμή αμα πατήσω γκαζι οταν το κανει μπουκώνει και βγαζει άκαυτη βενζίνη. Ο εγκέφαλος εβγαλε την μια οτι φταίει η βαλβίδα αέρος την αλλη πεταλούδα. Έβαλε δοκιμαστικά αλλη πεταλούδα, την βαλβίδα αέρος αλλα ακομα τιποτα ! Εντομεταξυ κάποιες φορες δύσκολευεται να παρει μπρος και τρεμοπαίζει η βελόνα στο στροφόμετρο σαν να μην εχει κουράγιο. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Σεπ 2017, 15:01:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Markol έγραψε:
Καλησπέρα ! Εγω εχω ενα περίεργο πρόβλημα που δε μπορω να καταλάβω τι ειναι. Εχω το Peugeot 206 1.4cc (1999) λοιπον οταν ειναι κρύο το αμάξι το βαζω μπρος και στο 5λεπτο ξαφνικά ανεβάζει στροφές μονο του περίπου 1700-1800 και μένει ακίνητο εκει και ξαφνικά πεφτει στις 900-1000 μπορει να το κανει μεχρι δυο φορες. Εκείνη την στιγμή αμα πατήσω γκαζι οταν το κανει μπουκώνει και βγαζει άκαυτη βενζίνη. Ο εγκέφαλος εβγαλε την μια οτι φταίει η βαλβίδα αέρος την αλλη πεταλούδα. Έβαλε δοκιμαστικά αλλη πεταλούδα, την βαλβίδα αέρος αλλα ακομα τιποτα ! Εντομεταξυ κάποιες φορες δύσκολευεται να παρει μπρος και τρεμοπαίζει η βελόνα στο στροφόμετρο σαν να μην εχει κουράγιο. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;

Πιθανότατα βαλβίδα ψυχρής.
Ή και πολλαπλασιαστής για τα μπουκώματα που κάνει.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Politicalscientist 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4i 2001

Ένταξη: 04 Σεπ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Σεπ 2017, 00:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τσέκαρε να του βάλεις πάνω γνήσιο μοτεράκι πεταλούδας ή ρελαντί (το ίδιο είναι νομίζω) και να του κάνετε στον εγκέφαλο μία ρύθμιση βασικής στην πεταλούδα.

Φυσικά πριν μπεί το μοτεράκι καθαρίστε με ειδικό σπρέι το σώμα της πεταλούδας.Επίσης κοιτάξτε και την βαλβίδα ψυχρής.

Τα ανταλλακτικά αυτά είναι τα πιό οικονομικά με τα οποία μπορείς να αρχίσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Σεπ 2017, 18:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 για βαλβίδα ψυχρής και για καθάρισμα των παραπάνω...
Μόνο τον ρυθμιστή της πεταλούδας μην ρίξεις καθαριστικό... Σε πολλά μοντέλα καταστρέφεται... Wink

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Σεπ 2017, 22:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thp moter είναι δεν έχει τίποτα από όλα αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Σεπ 2017, 12:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Εχω το Peugeot 206 1.4cc (1999)

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Σεπ 2017, 16:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Παράθεση:
Εχω το Peugeot 206 1.4cc (1999)

Εμ είπα κι εγώ....

Απλά ο 1ος χρήστης (Sonus) έχει τον THP και το 3ος έγραψε παρόμοιο πρόβλημα για 206 1.4 1999.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης