PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 diesel - σωληνωσεις intercooler εισαγωγης και turbo

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δημήτρης. (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 308 1.6 hdi 2008

Ένταξη: 09 Νοέ 2016
Τόπος: Ξάνθη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2017, 14:07:34    Θέμα δημοσίευσης: 207 diesel - σωληνωσεις intercooler εισαγωγης και turbo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ανοιγω καινουργιο θεμα γιατι δεν βρηκα για πετρελαιο στην αναζητηση(εκτος αν εκανα κατι λαθος)
λοιπον εχει περιπου 2 βδομαδες που διαπιστωσα οτι το αμαξι μου με μικρη ταχυτητα (περιπου 20 - 60 χλμ) και ταχυτητα 2ρα εως και 4αρτη οταν αφηνα το γκαζι και πηγαινα να το ξαναπατησω μου εκανε ενα κοψημο και μετα εδινε...
μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα προβλημα στο κολαρο (οπως φαινεται και στις φωτο που εχω αλλαξει) δεν θα πω πως ηταν τρυπιο αλλα ειχε ξεφλουδισει...

το εχει παθει καποιος αλλος αυτο??

και ακομη μια ερωτηση αυτα τα κολαρα δεμ μου φαινονται και πολυ ενταξει μηπως σιλικονατα θα ηταν καλυτερα??
ευχαριστω εκ των προταιρων...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2017, 14:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο τα μαμά. Εγώ τα εχω αλλάξει με σιλικόνης.
Αν θες να τα αλλαξεις θες ενα 45° απο το τούρμπο πρός το κουλερ και το άλλο ενα ίσιο απλό κολάρο. Αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι φ50 και τα δύο.
Μπορείς να αλλαξεις και τα άλλα δύο του κουλερ αλλά αν δεν έχουν θέμα δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αλλαχτουν.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτρης. (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 308 1.6 hdi 2008

Ένταξη: 09 Νοέ 2016
Τόπος: Ξάνθη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2017, 19:50:38    Θέμα δημοσίευσης: σωληνωσεις intercooler εισαγωγης και turbo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεω να τα αλλαξω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...αλλα ασε που ειναι και του 08 μοντελο.....και το πλαστικο κουτι ειναι γεματο λαδια...αρα λεω να το κανω ενα καθαρισμα και να δω να τα αλλαξω...
ευχαριστω..
Επιστροφή στην κορυφή
KonstadinosHDI (Konstadinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT 1,6 HDI 109*

Ένταξη: 06 Δεκ 2016
Τόπος: Κατερινη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2017, 13:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα κ απο εμενα Smile
Ειμαι και εγω ιδιοκτητης ενος Peugeot 207 hdi 1.6 με την ιδια πεταλουδα...προσωπικα δεν ειχα προβλημα με τα κολαρα αλλα και εμενα γεμιζει λαδια + οτι χανει αερα απο μια τρυπα που εχει ενα σημειο της πεταλουδας με αποτελεσμα να μου βγαζει depollution faulty Sad ... Ρωτησα να το αλλαξω,στην αντιπροσωπεια μου ειπαν πως κοστιζει 310 ... Μεταχειρο κανει 170 και ειναι δυσκολο να βρεθει,λογο του οτι μου φανηκαν ακριβες και οι 2 λυσεις σκεφτηκα να το βγαλω και να το καθαρισω + να κολισω την τρυπα πραγμα το οποιο εκανα αλλα δεν επιασε με αποτελεσμα να εχω παλι τσεκ αναμενω οχι ομως μονιμα...μια μερα ειναι αναμενω μια δεν ειναι.
Μηπως μπορειτε να μου προτινεται καποια αλλη λυση ?
(Νομιζω πως αυτο που πρεπει να κανω ειναι να παρω μεταχειρο φοβαμαι ομως μη δε σβησει το τσεκ και ουσιαστικα να "πεταξω" 170€)
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2017, 14:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν γεμίζει λάδια εσωτερικά είναι φυσιολογικό, μην ανησυχεις. Είναι απο τις αναθυμιασεις.

Για να σου ξανά έβγαλε τσεκ ίσως να μην έχεις κολλήσει καλά την τρύπα και να χάνει.

Η καλύτερη λύση για τον εναλλάκτη αέρος (δεν είναι πεταλούδα, τουλάχιστον όχι με την έννοια που νοείται η πεταλούδα σε ενα βενζινοκίνητο) είναι να καταργηθεί και να μπούν μεταλλικές σωληνώσεις. Πιστεύω σε συνεργασία με κάποιον προγραμματιστή κρατώντας μόνο τους αισθητήρες όπως map και αισθητήρα θερμοκρασία στις μεταλλικές σωληνώσεις θα γινόταν η δουλειά.
Ίσως θα μπορούσε να μας απαντήσει και ο Στέλιος (σαλεξ) στο αν γίνεται ή αν έχει κάτι στο μυαλό του.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιαν 2018, 16:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωδικό βλάβης έχουμε

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης