PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μεγάλη κατανάλωση σε peugeot 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DriverGr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 Eco GPL 2010

Ένταξη: 27 Φεβ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2017, 04:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Μεγάλη κατανάλωση σε peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας πριν 2 βδομάδες πήρα ένα peugeot 207 eco με εργοστασιακο αεριο μοντέλο του 2010.
Ακούγοντας αρκετά για το αέριο και ότι είναι οικονομικό με μια δοκιμή στα 340-350 χλμ έκαψε 33 ευρώ, κάτι παραπάνω από 10λεπτσ/χλμ δηλαδή..
Είναι φυσιολογικό αυτό; Διότι είχα ακούσει για το αέριο ότι καίει 5-7 λεπτά /χλμ σε γενικές γραμμές.
Μήπως έχει κάτι και προκαλεί παραπάνω κατανάλωση ή έχει θέμα και <<χανει>> χιλιόμετρα στο κοντέρ;
Να σημειωθεί ότι σαν αίσθηση ταχύτητας συγκριτικά με το πασσατ του 98 που είχα σαν προηγούμενο μου φαίνεται ότι ενώ το πεζο λέει ότι πχ πάω με 70χλμ/ώρα έχω την αίσθηση ότι πάω με ποιο λίγο,μήπως μαρτυρά τίποτα αυτό;
Σας ευχαριστώ και συγνώμη για τις ερωτήσεις είμαι μικρός και νέος στον χώρο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2017, 22:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μεγάλη κατανάλωση σε peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DriverGr έγραψε:
Γειά σας πριν 2 βδομάδες πήρα ένα peugeot 207 eco με εργοστασιακο αεριο μοντέλο του 2010.
Ακούγοντας αρκετά για το αέριο και ότι είναι οικονομικό με μια δοκιμή στα 340-350 χλμ έκαψε 33 ευρώ, κάτι παραπάνω από 10λεπτσ/χλμ δηλαδή..
Είναι φυσιολογικό αυτό; Διότι είχα ακούσει για το αέριο ότι καίει 5-7 λεπτά /χλμ σε γενικές γραμμές.
Μήπως έχει κάτι και προκαλεί παραπάνω κατανάλωση ή έχει θέμα και <<χανει>> χιλιόμετρα στο κοντέρ;
Να σημειωθεί ότι σαν αίσθηση ταχύτητας συγκριτικά με το πασσατ του 98 που είχα σαν προηγούμενο μου φαίνεται ότι ενώ το πεζο λέει ότι πχ πάω με 70χλμ/ώρα έχω την αίσθηση ότι πάω με ποιο λίγο,μήπως μαρτυρά τίποτα αυτό;

Το trip computer τι μεση καταναλωση σου δινει?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
DriverGr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2017, 17:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μεγάλη κατανάλωση σε peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
DriverGr έγραψε:

Το trip computer τι μεση καταναλωση σου δινει?
14.7KM/L μου δειχνει, κατι που δεν συμφωνει με τα νουμερα που εβγαλα(40 λιτρα το χε γεμισει ο πατερας μου), εκτος κ αν ηταν λαθος η διαπιστωση μου οτι τελειωσε το αεριο(μου εκανε μπιπ-μπιπ συνεχεια και στο κουμπι του αεριου ειχε μια κοκκινη τελια αν θυμαμαι καλα ή ειχε 1 κοκκινη τελια και μια πρασινη)
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2017, 20:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αεριο οικονομια εχει λογο φθηνης τιμης...η καταναλωση πρεπει να ειναι 10-15% αυξημενη σε σχεση με την βενζινη στο εκαστοτε αυτοκινητο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 00:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 14,7km/L ειναι 6,8L/100km οπου ειναι μια πολυ καλη καταναλωση, ειδικα για υγραεριο που οπως λεει και ο Γιανης, εχει αυξημενη καταναλωση σε σχεση με τη βενζινη. Οποτε δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα.
κατα τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι ποτε αξιοπιστη η ενδειξη ποσοτητας στις δεξαμενες υγραεριου...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 01:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου, Peugeot 307cc (1,6 110hp, μετατροπή σε υγραεριο) με 45 λιτρα (περιπου 35 ευρω γεμισμα) βλεπω 430-470 χλμ (και είναι προγραμματισμένο αρκετά πλούσιο και όχι φτωχο!)

Οποτε αν συνυπολογίσεις ότι το δικο σου είναι πολλλλαααααα κιλα πιο ελαφρυ από τη μαουνα μου και ότι είναι εργοστασιακο αεριο , καααατι δε μου καθεται καλα....... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 10:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να βγαλεις σωστα τα νουμερα μη κοιτας ποσα ειχες βαλει αλλα ποσα θα παρει μετα.

δηλαδη φουλαρε κανε ξερω γω 300 - 400 χλμ οσα βγαλεις και ξαναφουλαρε
οσα σου παρει τη 2η φορα τοσα χρειαστηκες για τα χλμ που εβγαλες

ετσι οπως τα λες φαινεται οντως λιγο τσιμπημενη η καταναλωση αλλα πιθανον κατι να μην εχεις υπολογισει σωστα
Επιστροφή στην κορυφή
DriverGr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2017, 17:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια παλι το ιδιο σχεδον εκανε, με 39 λιτρα περιπου(28-29 ευρω) εβγαλε 320 χλμ, τι μπορω να κανω; γιατι απ οτι καταλαβαινω καποιο θεμα υπαρχει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης