PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ PEUGEOT 308 BLUEHDI AUTO 120 ALLURE

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ISIDOROS (ΙΣΙΔΩΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 308 1.6 BlueHDi 120 EAT6 A

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2016, 15:03:06    Θέμα δημοσίευσης: ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ PEUGEOT 308 BLUEHDI AUTO 120 ALLURE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχες Ιουνιου το αγορασα και προσφατα μου εβγαλε ενδειξη service για τους αισθητηρες(μπροστα-πισω εργοστασιακοι),εσβησε η ενδειξη με το κλειδωμα ξεκλειδωμα αυτοκινητου και μετα απο 1 εβδομαδα αρχισαν να μην λειτουργουν σωστα,πηρα τηλ στην peugeot κουτλας που το αγορασα,την επομενη το πηγα βρηκαν οτι ηταν ελλατωματικος ο μπροστα δεξια τον παραγγειλαν,ηρθε αμεσα την ιδια μερα το μεσημερι απλα επρεπε να βαφτει στο χρωμα του αυτοκινητου λευκος και πηγα την επομενη μερα(απλα μεσολαβησε σαβ/κο και πηγα δευτερα) μου εκαναν και τον τυπικο ελεγχο εξαμηνου,ολα μια χαρα,μεσα στην εγγυηση,λυθηκε το προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δημήτρης. (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 308 1.6 hdi 2008

Ένταξη: 09 Νοέ 2016
Τόπος: Ξάνθη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 21:33:21    Θέμα δημοσίευσης: αισθητηρες παρκαρισματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου προσπαθω να μαθω για τους αισθητηρες που εχεις και εσυ(οπως και ο κουνιαδος μου)που πηγαμε μαζι στην πεζο εδω στην επαρχια (εγω εχω του 2008 μοντελο)τους λεω πως θελω να μαθω τιμη για να βαλω και εγω στο δικο μου γιατι μου αρεσαν εχει τον ηχο εχει και στην οθονη ενδειξει και δεν ξερουν...αν εχεις καμια ιδεα η αν το εχεις παρει απο αντιπροσωπια πεζο στειλε ενα π.μ. εναν αριθμο κατι για να μιλησω να μαθω τι και πως...ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
ISIDOROS (ΙΣΙΔΩΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 308 1.6 BlueHDi 120 EAT6 A

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Μάρ 2017, 10:50:14    Θέμα δημοσίευσης: αισθητηρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι εργοστασιακοι μαλλον δεν μπορεις να τους βαλεις μετα,ειναι εξοπλισμος,για να βαλεις μετα αισθητηρες μονο πισω δεν ξερω εαν ειχε τοτε το 2008 εξοπλισμο τετοιο μονο η αντιπροσωπεια θα ξερει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης