Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ISIDOROS (ΙΣΙΔΩΡΟΣ) Μόλις έγραψα

"Peugeot 308 1.6 BlueHDi 120 EAT6 A
Ένταξη: 30 Μάϊ 2016 Δημοσιεύσεις: 36
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2016, 15:03:06 Θέμα δημοσίευσης: ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ PEUGEOT 308 BLUEHDI AUTO 120 ALLURE |
|
|
Αρχες Ιουνιου το αγορασα και προσφατα μου εβγαλε ενδειξη service για τους αισθητηρες(μπροστα-πισω εργοστασιακοι),εσβησε η ενδειξη με το κλειδωμα ξεκλειδωμα αυτοκινητου και μετα απο 1 εβδομαδα αρχισαν να μην λειτουργουν σωστα,πηρα τηλ στην peugeot κουτλας που το αγορασα,την επομενη το πηγα βρηκαν οτι ηταν ελλατωματικος ο μπροστα δεξια τον παραγγειλαν,ηρθε αμεσα την ιδια μερα το μεσημερι απλα επρεπε να βαφτει στο χρωμα του αυτοκινητου λευκος και πηγα την επομενη μερα(απλα μεσολαβησε σαβ/κο και πηγα δευτερα) μου εκαναν και τον τυπικο ελεγχο εξαμηνου,ολα μια χαρα,μεσα στην εγγυηση,λυθηκε το προβλημα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτρης. (Δημήτρης) Μόλις έγραψα

peugeot 308 1.6 hdi 2008
Ένταξη: 09 Νοέ 2016 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Ξάνθη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 21:33:21 Θέμα δημοσίευσης: αισθητηρες παρκαρισματος |
|
|
φιλε μου προσπαθω να μαθω για τους αισθητηρες που εχεις και εσυ(οπως και ο κουνιαδος μου)που πηγαμε μαζι στην πεζο εδω στην επαρχια (εγω εχω του 2008 μοντελο)τους λεω πως θελω να μαθω τιμη για να βαλω και εγω στο δικο μου γιατι μου αρεσαν εχει τον ηχο εχει και στην οθονη ενδειξει και δεν ξερουν...αν εχεις καμια ιδεα η αν το εχεις παρει απο αντιπροσωπια πεζο στειλε ενα π.μ. εναν αριθμο κατι για να μιλησω να μαθω τι και πως...ευχαριστω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ISIDOROS (ΙΣΙΔΩΡΟΣ) Μόλις έγραψα

"Peugeot 308 1.6 BlueHDi 120 EAT6 A
Ένταξη: 30 Μάϊ 2016 Δημοσιεύσεις: 36
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Μάρ 2017, 10:50:14 Θέμα δημοσίευσης: αισθητηρες |
|
|
ειναι εργοστασιακοι μαλλον δεν μπορεις να τους βαλεις μετα,ειναι εξοπλισμος,για να βαλεις μετα αισθητηρες μονο πισω δεν ξερω εαν ειχε τοτε το 2008 εξοπλισμο τετοιο μονο η αντιπροσωπεια θα ξερει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|