PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με Peugeot 207 - Διαρροή λαδιών

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Anna2148 (Άννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Νοέ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Νοέ 2017, 23:22:38    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με Peugeot 207 - Διαρροή λαδιών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το peugeot 207 που έχω.Γενικά δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα από αυτοκίνητα καθώς μέχρι πρότινος ασχολούνταν με όλα αυτά ο πατέρας μου.Καταρχήν, το peugeot που έχω έχει τα εξής χαρακτηριστικά : 1397cc, 02/2006, απ'ότι μου έχουν πει το καπάκι της μηχανής είναι της bmw, αριθμός κινητήρα 8FS.Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει διαρροή λαδιού η οποία πιθανόν ξεκινά από την αντλία υποπίεσης του συστήματος φρένων ( σε σχετική αναζήτηση που έκανα στο internet πιθανόν ονομάζεται έτσι - θα επισυνάψω και φώτο ) και πέφτοντας τα λάδια στο σπιράλ που βρίσκεται ακριβώς από κάτω καταλήγουν στο έδαφος.Όλα τα παραπάνω τα εντοπίσαμε μαζί με τον πατέρα μου καθώς στο συνεργείο που πηγαίνουμε δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα. Δυστυχώς, δεν εμπιστεύομαι καθόλου το συνεργείο το οποίο επισκέπτεται ο πατέρας μου καθώς αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει.Σε πρώτη φάση στο συνεργείο αυτό έσφιξαν κάτι βίδες που υπάρχουν ( το πρόβλημα δε λύθηκε) και σε δεύτερη επίσκεψη έβαλαν σιλικόνη στην ένωση που υπάρχει ανάμεσα στους κυλίνδρους. Μετά τη δεύτερη επίσκεψη η ποσότητα των λαδιών που έπεφταν μειώθηκε, μπορώ να πω ότι απλά δάκρυζε.Μετά από δύο εβδομάδες - σήμερα ουσιαστικά - η διαρροή των λαδιών αυξήθηκε ξανά. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Ονομάζεται όντως αντλία υποπίεσης συστήματος φρένων; Γνωρίζετε που μπορώ να βρώ εγγυημένα γνήσια ανταλλακτικά και αν μπορώ να αντικαταστήσω απλά κάποιο κομμάτι και όχι όλο το σύστημα αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. [/img]https://ibb.co/fmiuqw[/img] [/img]https://ibb.co/igLw3G[/img] [/img]https://ibb.co/eBvPqw[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης