PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρίξιμο απο μπροστινή ανάρτηση 207gt

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2017, 20:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Τρίξιμο απο μπροστινή ανάρτηση 207gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα
Ακούω εμπρός αριστερά ένα θόρυβο σαν κάτι να χτυπάει όταν στρίβω τιμόνι.Το κάνει αρκετές φορές κατά το στρίψιμο από άκρη σε ακρη.Επισης το ιδιο κάνει όταν πάω αργά σε δρόμο με ανωμαλίες χωρίς να κουνάω τιμονι.Σαν κάτι να χτυπάει στην ανάρτηση.Ολα καλά ως εδώ θα μου πείτε.Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο θόρυβο αρχιζει να τον κάνει μόνο όταν κανω μεγάλες αποστάσεις.Όταν κανω 10,20 χλμ και σταματάω δεν κάνει τίποτε.
Επίσης όταν τον κάνει,αν σταματισω κάνα δεκαλεπτο ξαναξεκιναω και δεν ακούγεται τίποτε.Εχω 150 χιλ. χιλιόμετρα και πρόσφατα έχω αλλάξει ντιζες αντιστρεπτικης και top mounts.Έχουν τσεκαριστει τα πάντα και δεν έχει πουθενά τζογους. Οσες φορες το έχω πάει στο μάστορα δεν κάνει τιποτε.Καμιά ιδέα κανείς?Λέτε να είναι καμιά κρεμαγιερα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2017, 21:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να είναι ημιαξόνιο.

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2017, 14:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω εχει τα σημεια που ποναει η κρεμαγιερα με βαση το servicebox (υπηρεσια με πληρωμη,δεν το βλεπεις στο δωρεαν) περα απο καποια προφανη οπως topmount(οσον αφορα την μεταφορα ηχων/κραδασμων). Τερμα αριστερα ειναι το πιο μη προφανες (και δεν παει ευκολα το μυαλο μηχανικου),η αντλια υποβοηθησης οπου εχει 3 βιδες (το εχει μαρκαρει με αριθμο 7) και μαλλον (δεν το εχω δει απο κοντα) παρεμβαλλεται καποα βαση/τσιμουχα/κατι τελος παντων, το οποιο ποια εχει δημιουργησει κενα...
Εκτυπωσε το σχεδιο και τραβα στον μηχανικο σου σε επομενο σερβις να ελεγξει και αυτα τα σημεια
Επιστροφή στην κορυφή
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002

Ένταξη: 27 Νοέ 2015
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2017, 17:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισχύει το ίδιο και στα 206;

4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2017, 10:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!
Θα εξεταστούν όλα.
Σήμερα που μου το ξανακάνε κατέβηκα και άκουσα ο θόρυβος να έρχεται από το αριστερό top mound.Επισης βλέπω το πάνω μέρος του αμορτισέρ σαν να σκαλωνει κατά το στρίψιμο.
Δημοσθένη ή κρεμαγιερα του 207 είναι ηλεκτρική .Το σκίτσο που έβαλε ο Βασίλης φαίνεται ότι έχει υδραυλικη αντλία οπότε αν βλέπω καλά ισχύει για το 206.
Επιστροφή στην κορυφή
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002

Ένταξη: 27 Νοέ 2015
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2017, 13:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ ωχ ωχ...
Νιωθω οπως οταν ψαχνεις αν εχεις καποια αρρωστια στο google βασει συμπτωματων και αντι για κριθαρακι διαβαζεις οτι εχεις καρκινο σε τερματικο σταδιο.
Βασει οσων εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο εδω μεσα, εχω κανει κατι σεναρια στο μυαλο μου που θα παω συνεργειο για καποιο θορυβο και θα μου βγουν ζημιες των 1000€...
Γιαννηηηηη, ετοιμασου για βολτα μολις ερθω σημερα. Θα σε παω σε λακουβες μεχρι να ακουσεις τι εννοω, αλλιως περιγραφοντας δε θα καταλαβεις. Μετα κρατας το αμαξι για ελεγχο σα να στο εφερα χωρις βιβλιο σερβις. Γδυσ το, φοβαμαι για πολλα πραγματα...το πηρα αμαξι βολτας και το κανα καρο...γαμw τη γαλλικη συμμαχια μου!

4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης