Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dario (Xristos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 16:12:08 Θέμα δημοσίευσης: Συναγερμός Cobra. Πρόβλημα |
|
|
Καλησπέρα,
Πρόσφατα τοποθέτησα ένα συναγερμό cobra. Μέσα σε 2 εβδομάδες μου προκάλεσε τα παρακάτω προβλήματα:
1. Αρχίζει να χτυπάει μόνο του
2. Αντί να κλειδώσει, ακούγεται παρατεταμένος ήχος και πετάει τις ασφάλειες
3. Το ένα από τα 2 κουμπάκια που μου έδωσαν, δεν δουλεύει καθόλου
Εκτός των παραπάνω, πρόσφατα είχε καεί ένα ρελε στον εγκέφαλο. Πιθανώς αυτό να μην είχε σχέση με τον συναγερμό.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια προβλήματα??
ultras7osfp.com
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 18:07:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KALHSPERA <<XRISTOS>> H PRWTH ERWTHSH POU THA ITHELA NA SOU KANW EINAI AN TON SYNAGERMO TON PARELABES TOPOTHETIMENO STO <<CAR>> SOU APO KAPOION EPISHMO EMPORO.
2.AN TO <<CAR>> EINAI KAINOURIO H METAXEIRISMENO?GIATI AN EINAI KAINOURIO EINAI POLLY PITHANO TO PROBLHMA NA TO DHMIOURGHSE ASYMBATOTHTA ME TO PERIFIMO MULTIPLEXING THS PEUGEOT.
SORRY GIA TA GREEKLISH  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 18:07:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χωρις να ειμαι η ειδικη επι του θεματος, απο την εμπειρια μου μ'ενα συναγερμο Clifford G4 θα σου πω τι ξερω...
1.Οταν χτυπαει ισως ειναι απο κραδασμους στο γυρω χωρο που εχεις παρκαρει το αμαξι (αυτο εξαρταται απο το συναγερμο σου βεβαια αν εχει τετοιου ειδους ευαισθησια)
2.Για το θορυβο που κανει και πεταει ασφαλειες κοιτα μην τυχων και σε προειδοποιει οτι δεν εχεις κλεισει καποια πορτα ή εχεις το λαμπακι της καμπινας ανοιχτο ή στη λαθος θεση...(το ιδιο εκανε και ο δικος μου συναγερμος σε παρομοια περιπτωση)
3.Για το κοντρολακι, μαλλον δεν εχει μπαταρια, αλλα καλου-κακου πηγαινε το εκει που σου τοποθετησαν το συναγερμο να το τσεκαρουν
Επαναλαμβανω, δεν ειμαι η ειδικη, αλλα ελπιζω να βοηθησα... 
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 10:24:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Val έγραψε: | Χωρις να ειμαι η ειδικη επι του θεματος, απο την εμπειρια μου μ'ενα συναγερμο Clifford G4 θα σου πω τι ξερω...
1.Οταν χτυπαει ισως ειναι απο κραδασμους στο γυρω χωρο που εχεις παρκαρει το αμαξι (αυτο εξαρταται απο το συναγερμο σου βεβαια αν εχει τετοιου ειδους ευαισθησια)
2.Για το θορυβο που κανει και πεταει ασφαλειες κοιτα μην τυχων και σε προειδοποιει οτι δεν εχεις κλεισει καποια πορτα ή εχεις το λαμπακι της καμπινας ανοιχτο ή στη λαθος θεση...(το ιδιο εκανε και ο δικος μου συναγερμος σε παρομοια περιπτωση)
3.Για το κοντρολακι, μαλλον δεν εχει μπαταρια, αλλα καλου-κακου πηγαινε το εκει που σου τοποθετησαν το συναγερμο να το τσεκαρουν
Επαναλαμβανω, δεν ειμαι η ειδικη, αλλα ελπιζω να βοηθησα...  |
<<VAL>> H APANTHSH SOU No1 PITHANOTATA NA EINAI SWSTH,TWRA GIA THN No2 KALO THA HTAN O XRISTOS NA EIXE DIEYKRINISEI AN KLEIDWNEI KANONIKA TO AYT/TO APO THN KLEIDARIA STHN PORTA H OXI.
TWRA GIA TO EPIPLEON PLHKTRO TOY REMOTE CONTROL NOMIZW DEN EINAI LOGIKO LWGO THS MPATARIAS NA LEITOYRGEI TO ENA KAI TO ALLO OXI,ISWS NA MHN YPARXEI KAN H LEITOURGIA TOU H APLA NA EINAI XALASMENO.KALO THA HTAN NA APEYTHINTHEI STO KATASTHMA POU TOPOTHETITHIKE O SYNAGERMOS.
MHN ME <<KRAKSETE>> GIA TA GREEKLISH EXW PROVLHMA ME TO PC... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IRIS (Mαρία) Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE
Ένταξη: 12 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: MAΡΟΥΣΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 13:29:41 Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός Cobra. Πρόβλημα |
|
|
Dario έγραψε: | Καλησπέρα,
Πρόσφατα τοποθέτησα ένα συναγερμό cobra. Μέσα σε 2 εβδομάδες μου προκάλεσε τα παρακάτω προβλήματα:
Εκτός των παραπάνω, πρόσφατα είχε καεί ένα ρελε στον εγκέφαλο. Πιθανώς αυτό να μην είχε σχέση με τον συναγερμό.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια προβλήματα?? |
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω γιατί δεν έχουμε τον ίδιο συναγερμό αλλά στο δικό μου, 30 λεπτά περίπου αφού έβαζα τον συναγερμό, το άκουγα να χτυπάει. Στην peugeot που το πήγα, μου είπαν ότι αφού σβήσεις τον κινητήρα, μετά από 30 περίπου λεπτά ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο με αποτέλεσμα να περνάει ρεύμα από κάποια σημεία του αυτοκινήτου. Οταν γίνεται αυτό, ο συναγερμός το εκλαμβάνει ως παραβίαση και αρχίζει να χτυπάει...Η λύση ήταν να απενεργοποιηθεί κάποιος από τους ελέγχους που κάνει ο συναγερμός...( αν και δεν ξέρω τελικά κατά πόσον ήταν η ασφαλέστερη επιλογή...) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 20:05:36 Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός Cobra. Πρόβλημα |
|
|
IRIS έγραψε: | Dario έγραψε: | Καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω γιατί δεν έχουμε τον ίδιο συναγερμό αλλά στο δικό μου, 30 λεπτά περίπου αφού έβαζα τον συναγερμό, το άκουγα να χτυπάει. Στην peugeot που το πήγα, μου είπαν ότι αφού σβήσεις τον κινητήρα, μετά από 30 περίπου λεπτά ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο με αποτέλεσμα να περνάει ρεύμα από κάποια σημεία του αυτοκινήτου. Οταν γίνεται αυτό, ο συναγερμός το εκλαμβάνει ως παραβίαση και αρχίζει να χτυπάει...Η λύση ήταν να απενεργοποιηθεί κάποιος από τους ελέγχους που κάνει ο συναγερμός...( αν και δεν ξέρω τελικά κατά πόσον ήταν η ασφαλέστερη επιλογή...) | Τι συναγερμο εχεις??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IRIS (Mαρία) Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE
Ένταξη: 12 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: MAΡΟΥΣΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 12:59:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός Cobra. Πρόβλημα |
|
|
Touristas έγραψε: | IRIS έγραψε: | Dario έγραψε: | Καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω γιατί δεν έχουμε τον ίδιο συναγερμό αλλά στο δικό μου, 30 λεπτά περίπου αφού έβαζα τον συναγερμό, το άκουγα να χτυπάει. Στην peugeot που το πήγα, μου είπαν ότι αφού σβήσεις τον κινητήρα, μετά από 30 περίπου λεπτά ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο με αποτέλεσμα να περνάει ρεύμα από κάποια σημεία του αυτοκινήτου. Οταν γίνεται αυτό, ο συναγερμός το εκλαμβάνει ως παραβίαση και αρχίζει να χτυπάει...Η λύση ήταν να απενεργοποιηθεί κάποιος από τους ελέγχους που κάνει ο συναγερμός...( αν και δεν ξέρω τελικά κατά πόσον ήταν η ασφαλέστερη επιλογή...) | Τι συναγερμο εχεις??? |
Εχω τον εργοστασιακό της peugeot... Οχι και ο,τι καλύτερο όπως έχει αποδειχθεί για αυτό και θα τον αλλάξω κάποια στιγμή αλλά ....επί του παρόντος, προέχουν οι ζάντες ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μέλος

206 GTi '03
Ένταξη: 22 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 08:12:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα παιδια! Πριν 6 μηνες περιπου τοποθετησα ενα συναγερμο PYTHON.Η τοποθετηση εγινε στην Ηχοκινηση στην Ηλιουπολη.Αφου ταλαιπωρηθηκαν τα παιδια εκει περιπου 8 ώρες πηρα το αυτοκινητο και γυρισα Γιαννενα! Τωρα εδω και 2 μερες οταν παταω το κουμπακι να κλειδωσει απλα μπαινει σε λειτουργια ο συναγερμος αλλα δεν μου κατεβαζει τις ασφαλειες . Μετα απο λιγα δευτερολεπτα αρχιζει και βαραει! Αν το κλειδωσω κανονικα με το κλειδι και μετα βαλω τον συναγερμο παλι βαραει! Τι μπορει να συμβαινει? Μηπως πρεπει να κατεβω μια βολτα στην Ηχοκινηση?
LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 08:50:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DaSoP έγραψε: | Καλημερα παιδια! Πριν 6 μηνες περιπου τοποθετησα ενα συναγερμο PYTHON.Η τοποθετηση εγινε στην Ηχοκινηση στην Ηλιουπολη.Αφου ταλαιπωρηθηκαν τα παιδια εκει περιπου 8 ώρες πηρα το αυτοκινητο και γυρισα Γιαννενα! Τωρα εδω και 2 μερες οταν παταω το κουμπακι να κλειδωσει απλα μπαινει σε λειτουργια ο συναγερμος αλλα δεν μου κατεβαζει τις ασφαλειες . Μετα απο λιγα δευτερολεπτα αρχιζει και βαραει! Αν το κλειδωσω κανονικα με το κλειδι και μετα βαλω τον συναγερμο παλι βαραει! Τι μπορει να συμβαινει? Μηπως πρεπει να κατεβω μια βολτα στην Ηχοκινηση? |
Στο δικο μου, αυτος που μου εβαλε το συναγερμο, μου ειπε ποτε να μην κλειδωνω κανονικα με το κλειδι, επειδη θα μπλοκαριζε και ο συναγερμος και το immobilazer...Βεβαια το αμαξι εκεινο δεν ειχε multiplex. Ισως αυτο σου δημιουργει επιπλοκες... 
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μέλος

206 GTi '03
Ένταξη: 22 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 09:31:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το θεμα ειναι πως δεν κλειδωνει απλα με το συναγερμο... Βεβαια αν παιξω λιγο ανοιξε-κλεισε καποια στιγμη κλειδωνει κανονικα... Αλλα δεν νομιζω πως ειναι οτι πιο καλο στις 3 το πρωι να ακουγεται μπιπ-μπιπ και μπιπ-μπιπ 
LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
-=N4X=- (ΑL-X) Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!
Ένταξη: 10 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 462 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 23:41:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω εχω τον συναγερμο της cobra τωρα μοντελο δεν θυμαμαι αλλα ειναι γενικα απλος.Δεν ειναι ενσωματωμενος με το κεντρικο κλειδωμα αλλα εχει δικο του χειριστηριακι με δυο κουμπακια κ δεν εχει προκαλεσει προβλημα 5 μηνες τωρα.Ισως το οτι ειναι ξεχωριστος να εκανε την διαφορα αλλα μεταξυ μας ειναι λιγο μαλ***α να εχεις σε ενα μπρελοκ δυο χειριστηρια.