Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jinx Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 12:31:49 Θέμα δημοσίευσης: Το τσάκισα!!! |
|
|
Το εκανα καινουργιο το 206cc μου! Επεσα πισω απο ενα Hiundai matrix και....προφυλακτηρες ψυγεια μασκες πηγαν περιπατο!!!
Εγω με κολλαρο και ναρθηκα στο ενα χερι!!! Δεν βαριεσαι και παλι καλα να λες.
Το μυστηριο ειναι οτι το συνεργειο (Condor στη Κηφισιας) μου εβγαλε ενα κοστουμι περιπου 2150 €! (1250€ ανταλλακτικα και 900€ εργασια).
Τα ανταλλακτικα περιλαμβανουν:
Καπω, Μασκα, σημα(!!!) προφυλακτηρας, ψυγειο μηχανης, ψυγειο A/C, βεντιλατερ και θερμοστατης.
Σημειωνω τι φτερα και μπρος φαναρια δεν επαθαν τιποτα!!
Και ρωταω ειναι δυνατον να κανουν αυτα 1250 €;
και επειτα η εργασια αλλα 900;
Δεν ξερω τι να πω, πητε μου και σεις τη γνωμη σας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 12:59:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλα κ εσυ την επαθες? Τελικα το εχει η εποχη με τις στουκες...Τι να πω? Παντως απο τη στιγμη που το πηγες σε service Peugeot, φυσικο ειναι να σου χρεωνουν τοσο για εργασια...Αν ειναι δοκιμασε σε κανενα φαναρτζη για φθηνοτερα.
Υ.Γ. Προεδρε θα στο ξαναπω...Αγιασμο τωρα...
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
argonaftis (Ηλίας) Μέλος

208 gti
Ένταξη: 08 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 13:57:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ λογικό.Είχα κι εγώ μια τράκα τον Απρίλιο και μου πήγε περίπου τόσο.Αυτά που αναφέρεις είναι μόνο αυτά που φαίνονται.Θα έχουν σπάσει κι άλλα μέσα από το καπό.Μου είχε εξηγήσει ο μηχανικός μου ότι σε ένα τρακάρισμα (όσο μικρό ή μεγάλο είναι) σπάνε πολλά πράγματα για μην φτάσει τίποτα στην καμπίνα, παθητική αφάλεια που λένε...
Argonaftis |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BUBA (Alexandros) Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)
Ένταξη: 30 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Παπάγου/Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:00:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποσοι αεροσακοι ανοιξαν ??
Θα εχεις και απο εκει μεγαλο κοστος ανταλλακτικων...
Περαστικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dbokos (Δημητρης) Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)
Ένταξη: 30 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:09:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περαστικα και ΑΓΙΑΣΜΟ γρηγορα !!!
Αν πας σε φαναρτζη, θα ειναι φθηνωτερα, αλλα τι γινεται με την εργοστασιακη εγγυηση ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jinx Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:33:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αεροσακκοι δεν ανοιξαν γιατι η ταχυτητα ηταν μικρη (κατω απο 30 - 35 χλμ/ω).
Οσο για αλλες ζημιες δεν νομιζω να υπαρχουν γιατι δεν μου αναφεραν οτι θα αντικαταστησουν τιποτα αλλο.
Οπως και νάχει ευχαριστω για τις ευχες σας!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:35:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jinx έγραψε: | Αεροσακκοι δεν ανοιξαν γιατι η ταχυτητα ηταν μικρη (κατω απο 30 - 35 χλμ/ω).
Οσο για αλλες ζημιες δεν νομιζω να υπαρχουν γιατι δεν μου αναφεραν οτι θα αντικαταστησουν τιποτα αλλο.
Οπως και νάχει ευχαριστω για τις ευχες σας!! |
Να υποθέσω ότι για να τραυματιστείς δεν πρέπει να φόραγες ζώνη;
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 15:24:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τάσο το επόμενο touring να γίνει στο Άγιο Όρος μπας και την γλιτώσουμε οι εναπομείναντες γιατί μου φαίνεται μας έχουν κάνει βουντού!!! 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jinx Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 17:31:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι σωστα υπεθεσες δεν φοραγα ζωνη ο ανοητος! Και να σκεφτεις οτι σχεδον παντα την φοραω -ακομα και μεσα στη πολη-, αλλα χτες πρωι- πρωι (7.30 ) προφανως υπεθεσα οτι για να παω απο το σπιτι μου στο σταθμο του μετρο δεν χρειαζοταν η ζωνη.....Καλα να παθω για να μαθω!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 20:05:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχήν περαστικά και μη χειρότερα....
Τώρα για την επισκευή και επειδή έχω δει από παρόμοιες φάσεις παιδιά που για να γλιτώσουν λεφτά έφτιαξαν το αυτοκίνητό τους σε τοπικούς φαναρτζήδες και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό π.χ. (χρώματα που ξεφλούδισαν μετά από λίγο, βαφές που διέφεραν από το χρώμα του εργοστασιακού, καπό που ποτέ δεν εφάρμοσαν σωστά και γενικά μικροτρακαρίσματα που από την μη σωστή επισκευή ποτέ δεν ξεχάστηκαν από τον οδηγό), θα σου πρότεινα να κάνεις μια έρευνα εκτίμησης επισκευής στα εξουσιοδοτημένα και αν μπορέσεις να γλιτώσεις κάποια χρήματα από φθηνότερα εργατικά που πιθανόν να πετύχεις θα ταν το καλύτερο.
Αρκετές φορές το φθηνότερο είναι ευκαιρία....πολλές παραπάνω όμως ότι πληρώσεις παίρνεις...(εξαρτάται εδώ το πόσο σε ενδιαφέρει να γίνει σωστή δουλειά.)
Εάν δεν έχεις εγγυημένα κάποιον καλό δικό σου φαναρτζή και ιδιαίτερα αν είσαι ψείρας με τ αμάξι σου και το θες σαν καινούριο μετά απ ότι συνέβη δεν είμαι υπέρ της άποψης να το εμπιστευτείς σε οποιονδήποτε θα σου τάξει επισκευή με τα μισά λεφτά.....
Προσωπική εμπειρία από φαναρτζίδικο εξουσιοδοτημένου έχω και παρ ότι ψιλοέτσουξε στην τσέπη το ότι δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με το συγκεκριμένο και ούτε που το θυμόμουν μετά από λίγο για μένα λέει αρκετά....
Αυτά τα λίγα από μένα και να σαι εσύ καλά και οι λαμαρίνες ξαναφτιάχνονται...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 21:01:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
crusader έγραψε: | Τάσο το επόμενο touring να γίνει στο Άγιο Όρος μπας και την γλιτώσουμε οι εναπομείναντες γιατί μου φαίνεται μας έχουν κάνει βουντού!!!  |
Oχι εκει Σπυρο! Αλλου, για να μπορουμε και εμεις τα κοριτσακια να ερθουμε... 
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 107 Τόπος: Aθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 21:15:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206Mike έγραψε: | Καταρχήν περαστικά και μη χειρότερα....
Τώρα για την επισκευή και επειδή έχω δει από παρόμοιες φάσεις παιδιά που για να γλιτώσουν λεφτά έφτιαξαν το αυτοκίνητό τους σε τοπικούς φαναρτζήδες και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό π.χ. (χρώματα που ξεφλούδισαν μετά από λίγο, βαφές που διέφεραν από το χρώμα του εργοστασιακού, καπό που ποτέ δεν εφάρμοσαν σωστά και γενικά μικροτρακαρίσματα που από την μη σωστή επισκευή ποτέ δεν ξεχάστηκαν από τον οδηγό), θα σου πρότεινα να κάνεις μια έρευνα εκτίμησης επισκευής στα εξουσιοδοτημένα και αν μπορέσεις να γλιτώσεις κάποια χρήματα από φθηνότερα εργατικά που πιθανόν να πετύχεις θα ταν το καλύτερο.
Αρκετές φορές το φθηνότερο είναι ευκαιρία....πολλές παραπάνω όμως ότι πληρώσεις παίρνεις...(εξαρτάται εδώ το πόσο σε ενδιαφέρει να γίνει σωστή δουλειά.)
Εάν δεν έχεις εγγυημένα κάποιον καλό δικό σου φαναρτζή και ιδιαίτερα αν είσαι ψείρας με τ αμάξι σου και το θες σαν καινούριο μετά απ ότι συνέβη δεν είμαι υπέρ της άποψης να το εμπιστευτείς σε οποιονδήποτε θα σου τάξει επισκευή με τα μισά λεφτά.....
Προσωπική εμπειρία από φαναρτζίδικο εξουσιοδοτημένου έχω και παρ ότι ψιλοέτσουξε στην τσέπη το ότι δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με το συγκεκριμένο και ούτε που το θυμόμουν μετά από λίγο για μένα λέει αρκετά....
Αυτά τα λίγα από μένα και να σαι εσύ καλά και οι λαμαρίνες ξαναφτιάχνονται... |
Παντως εγω ειχα δυσαρεστη εμπειρια απο εξουσιοδοτημενο.Αλλαγη φτερου με καινουριο με αποτελεσμα οταν ανοιγω την πορτα μου να βρισκει στο φτερο.
Αντιθετως εχω πολυ καλες εντυπωσεις απο φανοποιειο.
Ειναι σε τι μαστορα θα πεσεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:04:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Marellios έγραψε: | Παντως εγω ειχα δυσαρεστη εμπειρια απο εξουσιοδοτημενο.Αλλαγη φτερου με καινουριο με αποτελεσμα οταν ανοιγω την πορτα μου να βρισκει στο φτερο.
Απ' ό,τι μου είπε όμως μια ψυχή αυτό διορθώνεται με ζούληγμα στο πάνω μέρος του φτερού και σφίξιμο πάλι των βιδών που το συγκρατούν. Δηλαδή να "καμπυλώσει" περισσότερο το φτερό. Είναι στα άμεσα πλάνα... 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:41:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το τσάκισα!!! |
|
|
Jinx έγραψε: | Το εκανα καινουργιο το 206cc μου! Επεσα πισω απο ενα Hiundai matrix και....προφυλακτηρες ψυγεια μασκες πηγαν περιπατο!!!
Εγω με κολλαρο και ναρθηκα στο ενα χερι!!! Δεν βαριεσαι και παλι καλα να λες.
Το μυστηριο ειναι οτι το συνεργειο (Condor στη Κηφισιας) μου εβγαλε ενα κοστουμι περιπου 2150 €! (1250€ ανταλλακτικα και 900€ εργασια).
Τα ανταλλακτικα περιλαμβανουν:
Καπω, Μασκα, σημα(!!!) προφυλακτηρας, ψυγειο μηχανης, ψυγειο A/C, βεντιλατερ και θερμοστατης.
Σημειωνω τι φτερα και μπρος φαναρια δεν επαθαν τιποτα!!
Και ρωταω ειναι δυνατον να κανουν αυτα 1250 €;
και επειτα η εργασια αλλα 900;
Δεν ξερω τι να πω, πητε μου και σεις τη γνωμη σας. |
ω ναι ! τοσο κανουν τα ανταλλακτικα ! ειχα το ιδιο τρακαρισμα πριν 2 χρονια! με τα ιδια ανταλλακτικα! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 07:05:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | Marellios έγραψε: | Παντως εγω ειχα δυσαρεστη εμπειρια απο εξουσιοδοτημενο.Αλλαγη φτερου με καινουριο με αποτελεσμα οταν ανοιγω την πορτα μου να βρισκει στο φτερο.
Απ' ό,τι μου είπε όμως μια ψυχή αυτό διορθώνεται με ζούληγμα στο πάνω μέρος του φτερού και σφίξιμο πάλι των βιδών που το συγκρατούν. Δηλαδή να "καμπυλώσει" περισσότερο το φτερό. Είναι στα άμεσα πλάνα...  |
Eπειδη αλλαξα κ εγω φτερο κ ημουν πανω απο το κεφαλι τους οταν το τοποθετουσαν , οταν το βιδωνουν το σωστο ειναι να ειναι 2 ατομα ωστε ο ενας να Σμπρωχνει κ να ζουλαει κ ο αλλος να βιδωνει ωστε να κατσει σωστα! 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WrcOne69 (Νικήτας) Μόλις έγραψα

206 Gti 1.6 (6/2004)
Ένταξη: 09 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: ΔΙΟΝΥΣΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:35:53 Θέμα δημοσίευσης: 206 GTi |
|
|
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ !!! ΤΟ ΜΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ! ΞΕΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ GTi ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ :?: :?: :?: |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:39:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν σε ματιασουν μπορει και να τον πουλησεις γυρω στα 100 Ευρω
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WrcOne69 (Νικήτας) Μόλις έγραψα

206 Gti 1.6 (6/2004)
Ένταξη: 09 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: ΔΙΟΝΥΣΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:50:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ Ή ΧΩΡΙΣ .....ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΝΑ ΧΨΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ 206 ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑ....ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !!!!! 8-) :roll: |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gavanas (Γιώργος) Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003
Ένταξη: 24 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 219 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 16:05:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως για το ίδιο τρακάρισμα με κάτω από 30 χιλιόμετρα, ίδιες βλάβες με σένα και φανάρια, έδωσα 700 ευρώ. Οι δουλειές έγιναν στον κρασούλη και τον φαναρτζή δίπλα του.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gavanas στις Πεμ 16 Σεπ 2004, 16:13:48, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Σεπ 2004, 00:00:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
περαστικα και να θυμαστε :
Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|