PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το τσάκισα!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jinx 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 12:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Το τσάκισα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εκανα καινουργιο το 206cc μου! Επεσα πισω απο ενα Hiundai matrix και....προφυλακτηρες ψυγεια μασκες πηγαν περιπατο!!!
Εγω με κολλαρο και ναρθηκα στο ενα χερι!!! Δεν βαριεσαι και παλι καλα να λες.
Το μυστηριο ειναι οτι το συνεργειο (Condor στη Κηφισιας) μου εβγαλε ενα κοστουμι περιπου 2150 €! (1250€ ανταλλακτικα και 900€ εργασια).
Τα ανταλλακτικα περιλαμβανουν:
Καπω, Μασκα, σημα(!!!) προφυλακτηρας, ψυγειο μηχανης, ψυγειο A/C, βεντιλατερ και θερμοστατης.
Σημειωνω τι φτερα και μπρος φαναρια δεν επαθαν τιποτα!!
Και ρωταω ειναι δυνατον να κανουν αυτα 1250 €;
και επειτα η εργασια αλλα 900;
Δεν ξερω τι να πω, πητε μου και σεις τη γνωμη σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 12:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλα κ εσυ την επαθες? Τελικα το εχει η εποχη με τις στουκες...Τι να πω? Παντως απο τη στιγμη που το πηγες σε service Peugeot, φυσικο ειναι να σου χρεωνουν τοσο για εργασια...Αν ειναι δοκιμασε σε κανενα φαναρτζη για φθηνοτερα.

Υ.Γ. Προεδρε θα στο ξαναπω...Αγιασμο τωρα...

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 13:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ λογικό.Είχα κι εγώ μια τράκα τον Απρίλιο και μου πήγε περίπου τόσο.Αυτά που αναφέρεις είναι μόνο αυτά που φαίνονται.Θα έχουν σπάσει κι άλλα μέσα από το καπό.Μου είχε εξηγήσει ο μηχανικός μου ότι σε ένα τρακάρισμα (όσο μικρό ή μεγάλο είναι) σπάνε πολλά πράγματα για μην φτάσει τίποτα στην καμπίνα, παθητική αφάλεια που λένε...

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσοι αεροσακοι ανοιξαν ??
Θα εχεις και απο εκει μεγαλο κοστος ανταλλακτικων...
Περαστικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:09:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικα και ΑΓΙΑΣΜΟ γρηγορα !!!

Αν πας σε φαναρτζη, θα ειναι φθηνωτερα, αλλα τι γινεται με την εργοστασιακη εγγυηση ?
Επιστροφή στην κορυφή
Jinx 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αεροσακκοι δεν ανοιξαν γιατι η ταχυτητα ηταν μικρη (κατω απο 30 - 35 χλμ/ω).
Οσο για αλλες ζημιες δεν νομιζω να υπαρχουν γιατι δεν μου αναφεραν οτι θα αντικαταστησουν τιποτα αλλο.
Οπως και νάχει ευχαριστω για τις ευχες σας!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 14:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jinx έγραψε:
Αεροσακκοι δεν ανοιξαν γιατι η ταχυτητα ηταν μικρη (κατω απο 30 - 35 χλμ/ω).
Οσο για αλλες ζημιες δεν νομιζω να υπαρχουν γιατι δεν μου αναφεραν οτι θα αντικαταστησουν τιποτα αλλο.
Οπως και νάχει ευχαριστω για τις ευχες σας!!

Να υποθέσω ότι για να τραυματιστείς δεν πρέπει να φόραγες ζώνη;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 15:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο το επόμενο touring να γίνει στο Άγιο Όρος μπας και την γλιτώσουμε οι εναπομείναντες γιατί μου φαίνεται μας έχουν κάνει βουντού!!! Rolling eyes Sad

®
Επιστροφή στην κορυφή
Jinx 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 17:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι σωστα υπεθεσες δεν φοραγα ζωνη ο ανοητος! Και να σκεφτεις οτι σχεδον παντα την φοραω -ακομα και μεσα στη πολη-, αλλα χτες πρωι- πρωι (7.30 ) προφανως υπεθεσα οτι για να παω απο το σπιτι μου στο σταθμο του μετρο δεν χρειαζοταν η ζωνη.....Καλα να παθω για να μαθω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 20:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν περαστικά και μη χειρότερα....

Τώρα για την επισκευή και επειδή έχω δει από παρόμοιες φάσεις παιδιά που για να γλιτώσουν λεφτά έφτιαξαν το αυτοκίνητό τους σε τοπικούς φαναρτζήδες και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό π.χ. (χρώματα που ξεφλούδισαν μετά από λίγο, βαφές που διέφεραν από το χρώμα του εργοστασιακού, καπό που ποτέ δεν εφάρμοσαν σωστά και γενικά μικροτρακαρίσματα που από την μη σωστή επισκευή ποτέ δεν ξεχάστηκαν από τον οδηγό), θα σου πρότεινα να κάνεις μια έρευνα εκτίμησης επισκευής στα εξουσιοδοτημένα και αν μπορέσεις να γλιτώσεις κάποια χρήματα από φθηνότερα εργατικά που πιθανόν να πετύχεις θα ταν το καλύτερο.
Αρκετές φορές το φθηνότερο είναι ευκαιρία....πολλές παραπάνω όμως ότι πληρώσεις παίρνεις...(εξαρτάται εδώ το πόσο σε ενδιαφέρει να γίνει σωστή δουλειά.)

Εάν δεν έχεις εγγυημένα κάποιον καλό δικό σου φαναρτζή και ιδιαίτερα αν είσαι ψείρας με τ αμάξι σου και το θες σαν καινούριο μετά απ ότι συνέβη δεν είμαι υπέρ της άποψης να το εμπιστευτείς σε οποιονδήποτε θα σου τάξει επισκευή με τα μισά λεφτά.....

Προσωπική εμπειρία από φαναρτζίδικο εξουσιοδοτημένου έχω και παρ ότι ψιλοέτσουξε στην τσέπη το ότι δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με το συγκεκριμένο και ούτε που το θυμόμουν μετά από λίγο για μένα λέει αρκετά....

Αυτά τα λίγα από μένα και να σαι εσύ καλά και οι λαμαρίνες ξαναφτιάχνονται...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 21:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Τάσο το επόμενο touring να γίνει στο Άγιο Όρος μπας και την γλιτώσουμε οι εναπομείναντες γιατί μου φαίνεται μας έχουν κάνει βουντού!!! Rolling eyes Sad

Oχι εκει Σπυρο! Αλλου, για να μπορουμε και εμεις τα κοριτσακια να ερθουμε... Laughing

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 21:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Καταρχήν περαστικά και μη χειρότερα....

Τώρα για την επισκευή και επειδή έχω δει από παρόμοιες φάσεις παιδιά που για να γλιτώσουν λεφτά έφτιαξαν το αυτοκίνητό τους σε τοπικούς φαναρτζήδες και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό π.χ. (χρώματα που ξεφλούδισαν μετά από λίγο, βαφές που διέφεραν από το χρώμα του εργοστασιακού, καπό που ποτέ δεν εφάρμοσαν σωστά και γενικά μικροτρακαρίσματα που από την μη σωστή επισκευή ποτέ δεν ξεχάστηκαν από τον οδηγό), θα σου πρότεινα να κάνεις μια έρευνα εκτίμησης επισκευής στα εξουσιοδοτημένα και αν μπορέσεις να γλιτώσεις κάποια χρήματα από φθηνότερα εργατικά που πιθανόν να πετύχεις θα ταν το καλύτερο.
Αρκετές φορές το φθηνότερο είναι ευκαιρία....πολλές παραπάνω όμως ότι πληρώσεις παίρνεις...(εξαρτάται εδώ το πόσο σε ενδιαφέρει να γίνει σωστή δουλειά.)

Εάν δεν έχεις εγγυημένα κάποιον καλό δικό σου φαναρτζή και ιδιαίτερα αν είσαι ψείρας με τ αμάξι σου και το θες σαν καινούριο μετά απ ότι συνέβη δεν είμαι υπέρ της άποψης να το εμπιστευτείς σε οποιονδήποτε θα σου τάξει επισκευή με τα μισά λεφτά.....

Προσωπική εμπειρία από φαναρτζίδικο εξουσιοδοτημένου έχω και παρ ότι ψιλοέτσουξε στην τσέπη το ότι δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με το συγκεκριμένο και ούτε που το θυμόμουν μετά από λίγο για μένα λέει αρκετά....

Αυτά τα λίγα από μένα και να σαι εσύ καλά και οι λαμαρίνες ξαναφτιάχνονται...

Παντως εγω ειχα δυσαρεστη εμπειρια απο εξουσιοδοτημενο.Αλλαγη φτερου με καινουριο με αποτελεσμα οταν ανοιγω την πορτα μου να βρισκει στο φτερο.
Αντιθετως εχω πολυ καλες εντυπωσεις απο φανοποιειο.
Ειναι σε τι μαστορα θα πεσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Marellios έγραψε:
Παντως εγω ειχα δυσαρεστη εμπειρια απο εξουσιοδοτημενο.Αλλαγη φτερου με καινουριο με αποτελεσμα οταν ανοιγω την πορτα μου να βρισκει στο φτερο.

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Απ' ό,τι μου είπε όμως μια ψυχή αυτό διορθώνεται με ζούληγμα στο πάνω μέρος του φτερού και σφίξιμο πάλι των βιδών που το συγκρατούν. Δηλαδή να "καμπυλώσει" περισσότερο το φτερό. Είναι στα άμεσα πλάνα... Evil Evil Evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το τσάκισα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jinx έγραψε:
Το εκανα καινουργιο το 206cc μου! Επεσα πισω απο ενα Hiundai matrix και....προφυλακτηρες ψυγεια μασκες πηγαν περιπατο!!!
Εγω με κολλαρο και ναρθηκα στο ενα χερι!!! Δεν βαριεσαι και παλι καλα να λες.
Το μυστηριο ειναι οτι το συνεργειο (Condor στη Κηφισιας) μου εβγαλε ενα κοστουμι περιπου 2150 €! (1250€ ανταλλακτικα και 900€ εργασια).
Τα ανταλλακτικα περιλαμβανουν:
Καπω, Μασκα, σημα(!!!) προφυλακτηρας, ψυγειο μηχανης, ψυγειο A/C, βεντιλατερ και θερμοστατης.
Σημειωνω τι φτερα και μπρος φαναρια δεν επαθαν τιποτα!!
Και ρωταω ειναι δυνατον να κανουν αυτα 1250 €;
και επειτα η εργασια αλλα 900;
Δεν ξερω τι να πω, πητε μου και σεις τη γνωμη σας.

ω ναι ! τοσο κανουν τα ανταλλακτικα ! ειχα το ιδιο τρακαρισμα πριν 2 χρονια! με τα ιδια ανταλλακτικα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 07:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Marellios έγραψε:

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Απ' ό,τι μου είπε όμως μια ψυχή αυτό διορθώνεται με ζούληγμα στο πάνω μέρος του φτερού και σφίξιμο πάλι των βιδών που το συγκρατούν. Δηλαδή να "καμπυλώσει" περισσότερο το φτερό. Είναι στα άμεσα πλάνα... Evil Evil Evil

Eπειδη αλλαξα κ εγω φτερο κ ημουν πανω απο το κεφαλι τους οταν το τοποθετουσαν , οταν το βιδωνουν το σωστο ειναι να ειναι 2 ατομα ωστε ο ενας να Σμπρωχνει κ να ζουλαει κ ο αλλος να βιδωνει ωστε να κατσει σωστα! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WrcOne69 (Νικήτας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 Gti 1.6 (6/2004)

Ένταξη: 09 Σεπ 2004
Τόπος: ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:35:53    Θέμα δημοσίευσης: 206 GTi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ !!! ΤΟ ΜΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ! ΞΕΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ GTi ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ :?: :?: :?:
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν σε ματιασουν μπορει και να τον πουλησεις γυρω στα 100 Ευρω

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WrcOne69 (Νικήτας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 Gti 1.6 (6/2004)

Ένταξη: 09 Σεπ 2004
Τόπος: ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ Ή ΧΩΡΙΣ .....ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΝΑ ΧΨΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ 206 ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑ....ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !!!!! 8-) :roll:
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 16:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως για το ίδιο τρακάρισμα με κάτω από 30 χιλιόμετρα, ίδιες βλάβες με σένα και φανάρια, έδωσα 700 ευρώ. Οι δουλειές έγιναν στον κρασούλη και τον φαναρτζή δίπλα του.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gavanas στις Πεμ 16 Σεπ 2004, 16:13:48, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Σεπ 2004, 00:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περαστικα και να θυμαστε :

Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ... Idea Idea Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης