Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Grigoris Hatz (Grigoris) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.1 8v
Ένταξη: 29 Ιαν 2017 Δημοσιεύσεις: 96
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2017, 20:31:06 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με θερμοκρασια 206 |
|
|
Καλησπερα,στο 206 μου καποιες φορες η θερμοκρασια δεν δειχνει καμια ενδειξη,δηλαδη σαν να ειναι σβηστο το αμαξι και οταν το πιεσο λιγο στα γκαζια ανεβαινει στους 90,και αλλες φορες δειχνει 70 βαθμους σταθερα και μετα απο καποια ωρα αφου ειμαι στο δρομο καποιες φορες βαραει κοκκινα και μου βγαζει ειδοποιηση να σταματησω.Θελω αλλαγη θερμοστατη η να κοιταξω κατι αλλο; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christos_99 (Christos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC
Ένταξη: 14 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 431 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2017, 21:50:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα πας σε συνεργειο που εχει διαγνωστικο, θα το συνδεσετε να δειτε θερμοκρασια απ τον υπολογιστη. Εαν γραφει 90 το pc εισαι οκ, δοκιμαστε να το φορτωσετε και λιγο γκαζια να δεις αν θα ανεβει η θερμοκρασια απ τον υπολογιστη. Αν δουλευει σωστα εισαι οκ και πας για αλλαγη κοντερ, ειδαλως αν πιανουν τα χερια σου το ανογεις και το διορθωνεις, συνηθης υποπτος το μοτερακι της βελονας
https://www.youtube.com/watch?v=MHdX1q4B-J8
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 1.1 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2017, 22:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christos_99 έγραψε: | Θα πας σε συνεργειο που εχει διαγνωστικο, θα το συνδεσετε να δειτε θερμοκρασια απ τον υπολογιστη. Εαν γραφει 90 το pc εισαι οκ, δοκιμαστε να το φορτωσετε και λιγο γκαζια να δεις αν θα ανεβει η θερμοκρασια απ τον υπολογιστη. Αν δουλευει σωστα εισαι οκ και πας για αλλαγη κοντερ, ειδαλως αν πιανουν τα χερια σου το ανογεις και το διορθωνεις, συνηθης υποπτος το μοτερακι της βελονας
https://www.youtube.com/watch?v=MHdX1q4B-J8 |
Απλα μου ειπαν οτι μπορει να εχει θεμα ο θερμοστατης γιαυτο ψαχνομαι..Ευχαριστω φιλε μου θα το κοιταξω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2017, 01:09:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εαν στο pc δεις να παιζει η θερμοκρασια τοτε πας για θερμοστατη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 1.1 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2017, 15:12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mono AEK έγραψε: | Εαν στο pc δεις να παιζει η θερμοκρασια τοτε πας για θερμοστατη |
εγινε,ευχαριστω πολυ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|