PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα προβλημα προβλημα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

Ένταξη: 11 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2016, 21:33:23    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα προβλημα προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα.καταρχην χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα.ας ξεκινησουμε απο την αρχη οπως εγιναν τα πραγματα.παω μια γρηγορη βολτα με το αμαξι.με το που κατεβαινω απο το αυτοκινητο βλεπω να βγαινει λιγο καπνος απο τη ζαντα. κ λεω θα ειναι απο τα φρενα για καλη μου τυχη ανοιγω το καπο και βλεπω οτι εχει γεμισει λαδια ολοι η μηχανη και εχει παιζει λαδι στο καπακι τ χταποδιου και να βγαζει καπνους το σκουπιζω οσο μπορω ελεχω λαδια νερο ολα καλα μετα παω μια βολτα σιγα και τπτ απολυτος παω μια βολτα με αρκετες στροφες παλι τα ιδια παντου λαδια..παω το απογευμα να ξεκλιδωσω την πορτα σπαει το κλειδι για κακη μου τυχει δεν ειχα δευτερο κλειδει(γιατι ειχε σπασει και εκεινο)και για καλη μου τυχςι μπορεσα και εβγαλα το σπασμενο κλειδη που ειχε μεινει μεσα στην κλειδαρια.οπου σημερα εβγαλα αντικλειδει.παω να δοκιμασω σημερα το κλειδει παιρνει μπροστα ξεκιναω και.......παταω το γκαζει και αυτο δεν εχςι δυναμη ειναι ακριβως οπως ξεκιναει ενα αυτοκινιτο με ενα μπουζοκαλοδιο βγαλμενο@(για να πιασω τα 40 με την πρωτη θελει κανα 300μετρα.τη μπορει να φταιει για το προτο προβλημα και για το 3(τα μπουζοκαλοδια ειναι ολα στημ θεση τους)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2016, 13:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη,εντοπισες απο που πεταει λαδια ο κινητηρας σου; το γεγονος οτι δουλευει σα τρικυλινδρο μπορει να οφειλεται σε καμμενη φλατζα! Βγαλε τα μπουζι σου και δες αν καποιο εχει σταγονες απο νερο. Επισης αν τα λαδια προερχονται απο την αριστερη πλευρα του κινητηρα καμια 10ρια εκατοστα κατω απο το ψευτοκαπακο,πρεπει να αλλαξεις οπωσδηποτε φλατζα γιατι εκει ειναι ο αγωγος του λαδιου.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2016, 14:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω να καταλαβω απο που ειναι αμα το πας σιγα δεν βγαζει καθολου αν το πας γρηγορα πεταει παντου τα λαδια.φλατζα καπακιου αλλαχτηκε πριν κανα 6 μηνο.τωρα υο αλλο προβλημα λυθηκε σημερα αλλαζοντας πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλοδια.να πω οτι το αμαξι πριν το πολλαπλασιαστη δουλευε με 2 κιληνδρους τον 1 κ;ι τον 4.απλως επειδη το εκανε βολτα ο μηχανικος δεν το ζορισε και γιατο δεν ειδε οτι πεταει λαδια.μολις το πηρα εγω το ζορισα λιγο και πεταξε τωρα εχω ραντεβου 15:30 να δουμε τ θα μας πει
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2016, 14:55:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να πω οτι με ειπε μπορει να ειναι καμια τσιμουχα η κανα ελατηριο βαλβιδων.τωρα περιμενουμε να δουμε τη θα μας πει
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2016, 14:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθαριστικε η φιλτροχοανι τον αναθυμιασεον και τηνν βαλαμε να κοιταει προσ τα κατω για να δουμε αν πεταει τα λαδια προς το παρον ολα κομπλε.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης