PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κομπρεσέρ air condition

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

Ένταξη: 26 Μάρ 2004
Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 19:02:45    Θέμα δημοσίευσης: Κομπρεσέρ air condition Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο περίπου πάει το μαλλί για μεταχειρισμένο κομπρεσέρ???Απο τρακαρισμένο στουκαρισμένο καμμένο ή ότι άλλο κάτσει...οτι πιο φθηνό και ηλίθιο...
Όπως καταλάβατε δεν είναι για μένα..χεχε..αλλά εγώ θα το πληρώσω...
Αν κανείς έχει υπόψιν του ας με ενημερώσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2004, 11:11:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το επαναφέρω,αν ξέρει κανείς κόστος μεταχειρισμένου,ας το αναφέρει να το έχουμε στα υπόψη...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2004, 11:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με κονέ στην Πεζό βρήκα μεταχειρισμένο μετά από 15 μέρες ολόκληρο το κομπρεσέρ 150Ε και για τοποθέτηση με φρένο 70Ε...
Καινούριο 470Ε περίπου...

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2004, 12:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Qman έγραψε:
Με κονέ στην Πεζό βρήκα μεταχειρισμένο μετά από 15 μέρες ολόκληρο το κομπρεσέρ 150Ε και για τοποθέτηση με φρένο 70Ε...
Καινούριο 470Ε περίπου...

Καινούργιο 600Ε,σήμερα ρώτησα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2004, 12:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά εμένα ήταν 1.4 του 2000 8ν μήπως το δικό σου έχει κλιμα??? Confused Γιατί πριν 2 μήνες είχα ρωτήσει...
Ρώτα τους και αν μαζί με το κομπρεσέρ θα σου δώσουν ολόκληρο το κλιματιστικό!!!! Shocked
Πάντως πάνω από 500 μη δώσεις ούτε για αστείο...!!!!

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2004, 12:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καινούργιο δεν παίρνω ούτε για αστείο.Αν χρειαστεί στο μέλλον (κάτι συμπτώματα μου έκανε για την ώρα),θα πάω για άλλο... αυτοκίνητο... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης