PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ S3
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

Ένταξη: 09 Ιούν 2009
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 00:09:51    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ S3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εβαλα τη σκαστρα και το αυτοκινητο ξεφουσκωνει στα καλα καθουμενα και οταν κραταω σταθερο γκαζι ανεβοκατεβαζει μονο του την πιεση!
Εχω προγραμμα στο αμαξι την εβγαλα εβαλα τη μαμα και ολα οκ!
Τι μπορει να φταιει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 00:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποια βλακεία στο καλώδιό της;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 10:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε από όσο γνωρίζω και έχω διαβάσει και εδώ δεν την βάζεις ολόκληρη την "σκαστρα" από το σ3,αλλα αντικαθιστάς τα μαμά εντόσθια με τις σ3.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 11:00:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι τα χείλια από το s3 δεν κάνουν τέλεια επαφή, αυτό που λέει και ο παραπάνω συμφορουμίτης να κάνεις. Δες και εδώ

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=2

Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 12:37:11    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ S3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες αυτο εχω κανει μονο τα σωθηκα εχω αλλαξει!
Η διαφορα που βλεπω ειναι οτι η μαμα σκαστρα πανω στα χειλια εχει ενα λαστιχακι για να σφραγιζει πανω στο αλουμινιο ενω απο το S3 ειναι σιδερο με σιδερο!
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχει κανενας αλλοσ προβλημμα αλλα μονο εγω!
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 13:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγς δεν εχω αλλαξει μονο τα εντοσθια..οπως ηταν την εβαλα και δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο για το οποιο μιλατε... Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 13:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ S3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pistolas έγραψε:
Παιδες αυτο εχω κανει μονο τα σωθηκα εχω αλλαξει!
Η διαφορα που βλεπω ειναι οτι η μαμα σκαστρα πανω στα χειλια εχει ενα λαστιχακι για να σφραγιζει πανω στο αλουμινιο ενω απο το S3 ειναι σιδερο με σιδερο!
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχει κανενας αλλοσ προβλημμα αλλα μονο εγω!

Αν εννοείς το κίτρινο λαστιχάκι, νομίζω και του s3 έχει. Πρέπει να το βάλεις και αυτό μάλλον
Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 15:56:29    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ S3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι στην εξωτερικη μερια τησ σκαστρας στο κεφαλι που ειχει τισ τρυπες αυτο παει και σφραγιζει με την τουρμινα στην μαμα εχει ανα μαυρο λαστιχακι ενω στη s3 τιποτα και μου φαινεται πολυ λογικο να το κανει διοτι ειναι πολυ δυσκολο να σφραγισει σιδερο με σιδερο και να μην εχει απωλεια!
Το κανει πολυ εντονα με μισο γκαζι στο 0,5-0,7 bar!
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 15:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στάθη, από όλο τον κόσμο που έχει βάλει τη σκάστρα εσύ φαίνεται ότι έκανες κάτι διαφορετικό.

Το συνηθισμένο είναι να μην έχει καμία διαφορά στην απόδοση, ή να έχει καλύτερη πίεση σε ψηλότερες στροφές. Επίσης ακούγεται λιγοτερο από την εργοστασιακή μας γιατί έχει σκληρότερο ελατήριο.

Καλύτερα ξαναδοκίμασε, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να ψάξεις...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 16:03:02    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ S3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο μηπως υπαρχει περιπτωση το κεφαλι της να εχει στραβωσει και να μην κανει καλη επαφη ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανα λαθος την εβαλα εβγαλα 3 φορες!
Θ την παω πισω να μου την αλλαξουν!
Κοιτα λιγο στισ τεχνικες συζητησεις μηπως ξερεις κατι για το θεμα που ανοιξα!
Επιστροφή στην κορυφή
cztred (MINI_vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2011, 00:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια γνωριζετε καποιο συνεργειο ή ατομο που να μπορει να κανει τη μετατροπη της φισας απο μαμα σε s3??
Ευχαριστω πολυ!
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2011, 00:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι να το κανεις???Αφου οι σκαστρες ειναι μαγνητικες αλλαξε τα σωθηκα και βαλε και το ελατηριακι που δινει η alta για το cooper s works.Θελω να το παρω και εγω γιανα σκληρυνει λιγο.
Επιστροφή στην κορυφή
cztred (MINI_vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 13:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω κανει οτι ακριβως λες παραπανω και το αμαξι εχει πολυ νευρο...αλλα στο σκησιμο και στις γρηγορες αλλαγες δε συνεχιζει τη φουλ πιεση και πεφτει.
Πιστευω δε κλεινει η σκαστρα ετσι ωστε να σφραγισει και να δουλεψει φουλ πιεση μολις ξαναδωσεις τερμα γκαζι μετα την αλλαγη.
Μου συμβαινει συνεχεια και λεω να δοκιμασω μια σκαστρα απο σ3 να δω μηπως με το σ3 κελυφος συνεργαζονται καλυτερα τα εντοσθια.
Εχω ψιλοαπογοητευτει με αυτο το θεμα μιας και δε μπορω να χαρω το αμαξι μου.
Να πω πως εχω προγραμμα απο overload και οι πιεσεις ειναι 1.4 οβερ 1.2 σταθερη,καπου εκει περα...
Οποιος εχει αντιμετωπησει κατι παρομοιο παρακαλω ας ριξει μια βοηθεια!
SoS !!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 13:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμαστικά είχα βάλει κ εγω εντόσθια απο VAG στη δική μου και για κάποιο λόγο δεν δούλευε καθόλου καλα σε σχέση με ολόκληρη, το βλεπα και στο μπαρόμετρο. Καλύτερα βάλτην ολόκληρη.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
cztred (MINI_vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 15:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εκει με βλεπω :-/
Μπορεις να μου πεις πως ή που εκανες το κοψε ραψε της φισας;
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 17:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρες πιο σκληρο ελατηριο...
Επιστροφή στην κορυφή
cztred (MINI_vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 19:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχω δοκιμασει και αυτο Wink
Η επαναφορα ομως δεν εχει επυτευχθει.
Στην αλλαγη πανω δεν εχει πιεση!
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 22:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεδομενου οτι ενας ηλεκτρομαγνητης ανοιγει την σκαστρα ελκοντας το εμβολο προς τα μεσα μολις περασει τη δυναμη που αντιστεκεται το ελατηριο.Πως αν τον αλλαξεις θα στην κραταει κλειστη αφου γι αυτο ειναι υπευθυνο το ελατηριο.Σωστα???
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 23:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως είπε κ ο πάρης πιο πάνω το καβούκι το μόνο που κάνει είναι να τραβάει την σκάστρα πίσω ,το ελατήριο φροντίζει για την επαναφορά τις σκάστρας κ την κρατάει κλειστή μέχρι να φουσκώσει εσωτερικά από την πίεση τις τουρμπίνας.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
cztred (MINI_vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2011, 05:17:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε παρη πανω που παω να πιασω τι εννοεις ... η διατυπωση σου μου τα μπερδευει παλι.
Παντως πιστευα πως με την αλλαγη του ελατηριου σε πιο σκληρο θα μου τη σφραγιζε γρηγοροτερα και δε θα ειχα κολληματα παλι.
Σε καποιο βαθμο βελτιωθηκε αλλα παραμενει κατα κυριο λογο!
Πιστευω ειναι θεμα μαμα ηλεκτρομαγνητη ο οποιος δε συνεργαζεται με τα σ3 εντοσθια οπως πρεπει.
Θα φτιαξω τη καλωδιωση και θα ενημερωσω.
Παντως αν υπαρχουν και αλλα παιδια με παρομοιες περιπτωσεις ας παραθεσουν τη δικη τους εμπειρια και αν μετα τη τοποθετηση ολοκληρης της σ3 λυθηκε το προβλημα ή στραφηκαν προς μηχανικη καθαρα!
Ευχαριστω Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης