PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PZEN1600 (ΕΦΗ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) ZEN (2001)

Ένταξη: 03 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2016, 13:23:04    Θέμα δημοσίευσης: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως και να ειμαι σε λαθος τομεα.............αλλα δεν ηξερα που αλλου να δημοσιευσω το μνμ αυτο!!!!Μετα απο αρκετο καιρο κοπους και βασανα το πεζακι μου ειναι παλι στον δρομο!!!! Very happy Εγινε ενας ωραιοτατος καθαρισμος πεταλουδας ,map ,μοτερ ρελαντι αλλα και αλλαγη μοτερ ρελαντι!!!!!και τελικα το προβλημα ηταν το 3ο μπεκ!!!!!!!(και με τον φοβο να ειναι εγκεφαλος!!!!!)αλλαγη λοιπον και των 4ων μπεκ και μπεκιερας και ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!πανε τα λαμπακια ,τα κοψιματα,η ασταθεια ρελαντι,και ο φοβερος και τρομερος θορυβος και το κοπανημα.Κοστος.....αρκετη στεναχωρια και απογοητευση που δεν λυνοταν το προβλημα ,πολλες ωρες διαβασμα .......αρκετες ωρες ,λογο ελλειψης γνωσεων ,κατω απο το καπο ,50ΕΥΡΩ για το μοτερακι ρελαντι +80ΕΥΡΩ μπεκ και μπεκιερα αλλα χαρα και ικανοποιηση που στο τελος ολα ειναι καλα και εχω και παλι το τουτου μου!!!!!!!!Μεσα απο αυτο το μνμα θελω να ευχαριστησω το PSClub που με δεχτηκε αλλα και ολους τους κυριους που με τις απαντησεις τους με βοηθησαν τοοοοοσο πολυ οχι μονο να κανω εγω καποια πραγματα στο αυτοκινητο μου αλλα και να μαθω γιαυτο πολλα, φυσικα ολους οσους αναρτουν σχολια, προβληματα αλλα και λυσεις αυτων .Εγω το προβλημα το ελυσα αλλα θα συνεχισω να διαβαζω το σα'ι'τ και φυσικα ολα τα νεα,ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω να γινω επισημο και ενεργο μελος αλλα και να μπορεσω να βοηθησω τη λεσχη .Ζητω συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.....σας ευχαριστω ολους ευχομαι να εχετε ενα καλο καλοκαιρι....χωρις βλαβες και προβληματα Very happy .ΕΦΗ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2016, 16:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να'σαι καλα. Εμ εγώ σου είπα να έρθω να το δω απο κόντα. μπεκ πεθαμένο το κομάνημα=ρετάρισμα... Τελος καλο όλα καλα πάντως.

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης