PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αξίζει η αγορά;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (8V) 2002

Ένταξη: 30 Μάρ 2016
Τόπος: Heraklion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 13:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Αξίζει η αγορά; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας,
Είμαι ο Γιάννης είμαι 18 χρονών και έχουμε σαν όχημα οικογένειας ένα 307 1.4 8v.Έχει μόνο 80.000χλμ απο το 2002.Καλό χρυσό αλλα με aircon και 3 άτομα δε πάει ούτε στις κατηφόρες και πανω απ όλα δεν είναι δικό μου άρα μετατροπές....μόνο διακρητικές.. Το ερώτημά μου είναι:

Αξίζει η αγορά ενός 307 1.6 16v??

Το λέω διότι εκτός της καλής τιμής,είναι του φίλου και μηχανικού μου άρα και προσεγμένο αλλά και βελτιωμένο.Σαν ''κ-αγγούρι (καγκούρι) 18 χρονών θέλω κ εγω το κάτι παραπάνω..

Συζητάμε λοιπόν για ένα 307 1.6 16v με πρόγραμμα,εξάτμιση remus Απο μπροστά μέχρι πίσω (νομιζω),Χταπόδι ιδιοκατασκευή INOX,σκούπα,xenon φώτα.σασμάν απο VTS,17αρες ζάντες,Bilstein B6 Χοντρομπούκαλα,Sub 2x12'',ενισχυτή και 2 σετ διαιρούμενα..

Σε όλα αυτά έχω μερικές αμφιβολίες...Κατ'αρχάς έχει γύρω στις 250.000χλμ.Το ότι είναι μηχανικού με καθησυχάζει,αν και έχει φάει πολύ γκάζι δεν καίει σταγόνα λάδι,δεν ακούγεται τίποτα,δεν εχει καμια διαρροη..

Ακόμα κάτι που δεν ξέρω κατα πόσο είναι σοβαρό είναι ότι είχε όταν ήταν 2 χρονών ένα ατύχημα σε μπάρες (γλύστρισε στην άμμο που είχε βγάλει η παραλία) και χτύπησε με τη μούρη αλλά επισκευάστηκε (κολλήθηκε νέο ράμφος και όλα τα υπόλοιπα γνήσια.)

Επίσης τον είχαν τρακάρει στην αριστερή μεριά,ελαφριά αλλά άνοιξαν οι πλαϊνοι αερόσακοι (δεν έχουν αντικατασταθεί)

Απο όλη αυτή τη προϊστορία το αυτοκίνητο το λειτουργούσε για περισσότερο απο 10 χρόνια ακόμα..οπώτε για να το εμπιστεύθηκε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο ''σασι''

Αξίζει η αγορά λοιπόν ενός τέτοιου αυτοκινήτου,που ξέρω αυτο το ιστορικό του για περίπου 2000€?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 14:18:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε κατα τη γνωμη μου τα 2000 ευρω ειναι μεν ενα ποσο πολυ μικρο αλλα !
- το αμαξι εχει πολλαααα χλμ στην πλατη του (ακομα κιαν ειναι προσεγμενο)
- το αμαξι ειχε 2 ατυχηματα κ επισκευες
- το αμαξι ειναι ενα παλιο μοντελο 15ετιας με οτι αυτο συνεπαγεται
- οι βελτιωσεις που εχει θα σε κανουν να καταλαβεις μια καποια διαφορα σε σχεση με το τωρινο σου αμαξι αλλα μεχρι εκει.

βαζοντας τα κατω κ βλεποντας αντικειμενικα τα παραπανω ΜΟΝΟ αν δεν ειχες να διαθεσεις λιγα χρηματα περισσοτερα (π.χ. 5000 6000 ευρω) θα σου ελεγα να το παρεις και μονο αν τα 2000 ηταν το "ταβανι" σου

προσωπικη μου αποψη

Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 14:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι 18, είναι βελτιωμένο.ξέρω τα κουσούρια του απ το δικό μου,οι δικοί μου δε ξέρω πότε θα το αντικαταστήσουν (αν και πιστεύω σύντομα στα επόμενα 1~2 χρόνια) οπώτε και δε ξέρω αν μπορώ να διαθέσω 5000-6000€.Που να τα βρώ!! Τώρα στα 2000€ που έχει το άλλο το συζητάω..

Και μπαι δε γουει..1600 ειναι αυτο ενω εμένα 1.4 8v.Γύρω στα 140 άλογα πρέπει να βγαίνει
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 15:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ενα χιλιαρικο βαρια-βαρια ισως το συζητουσα. Το επισκευασμενο σασι δεν εχει την ιδια παθητικη ασφαλεια οπως και να το κανουμε.

Υ.Γ 140 ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα χωρις καπακι και εκκεντροφορια.
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 15:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Με ενα χιλιαρικο βαρια-βαρια ισως το συζητουσα. Το επισκευασμενο σασι δεν εχει την ιδια παθητικη ασφαλεια οπως και να το κανουμε.

Υ.Γ 140 ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα χωρις καπακι και εκκεντροφορια.
Μάλιστα..θα δώ μήπως μπορώ να το κατεβάσω.. γιατί αν υπολογίσεις τα 109 μαμά άλογα με εισαγωγή εξάτμιση πρόγραμμα πόσα μπορεί να πάρει (αν και δεν ειναι αυτο το θέμα μας τώρα)

Εχθές το πήρα για μία βόλτα σύντομη...βγάζει το 0-100 σε κατω απο 10',ο θόρυβος φανταστικός και ο κόφτης στις 7.200 όνειρο...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 18:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnnym έγραψε:
Είμαι 18, είναι βελτιωμένο.ξέρω τα κουσούρια του απ το δικό μου,οι δικοί μου δε ξέρω πότε θα το αντικαταστήσουν (αν και πιστεύω σύντομα στα επόμενα 1~2 χρόνια) οπώτε και δε ξέρω αν μπορώ να διαθέσω 5000-6000€.Που να τα βρώ!! Τώρα στα 2000€ που έχει το άλλο το συζητάω..

Και μπαι δε γουει..1600 ειναι αυτο ενω εμένα 1.4 8v.Γύρω στα 140 άλογα πρέπει να βγαίνει

απο τα λεγομενα σου (κ το υφος τους) καταλαβαινω οτι μαλλον το εχεις αποφασισει κ θελεις να το παρεις, οποτε μαλλον δεν χρειαζεται να ζητας επιβεβαιωση απο το forum οπου ο καθε ενας (και εγω μαζι) θα σου πει το μακρυ του κ το κοντο του.
εσυ πληρωνεις εσυ αποφασιζεις

Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 20:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου τρωγεσαι με τα ρουχα σου για 16αρι και παιχνιδιαρικο, γιατι δεν παιρνεις ενα 206 ή κατι παρομοιο με λιγοτερα χιλιομετρα και στα ιδια περιπου χρηματα.??

Παντως οπως σου ειπαν και τα παιδια μ αυτα που εχει το 307 δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει 140 αλογατα, μετα βιας να βγαλει 125 σε σωστο δυναμομετρο... Υπολογισε και το βαρος του, δεν θα το χαρεις οπως το φανταζεσαι... Κι αφου ο ανθρωπος εχει 307 οτι PSA Group και να τους πας για ελεγχο θα στο διαβασει χαρτι, και θα σου πει αν αξιζει η αγορα.

Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 20:55:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε παιδιά για να το γράφω θα θελω τη γνώμη σας...

Δεν ειμαι αποφασισμένος ουτε εχω ακομα αρκετά χρήματα ώστε να το αγοράσω να τ κάνω τη συντήρηση του κλπ.πρπς το παρων με φτάνουν ισα ισα για τις βενζίνες και τις συντηρήσεις του ήδη υπάρχον 307 μου...

Απλα τα λεφτά μ φαίνονται καλα..και parts να το πουλήσω πάλι λεφτά θα βαλω στην άκρη..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 22:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λεφτα καλα ειναι αν οντως το εχει τοσο προσεγμενο, με δεδομενο οτι μπορει να παρει καποιο μτχ το οποιο μπορει να λεει οτι εχει λιγοτερα χλμ, αλλα στην πραγματικοτητα να εχει παραπανω και απ αυτο και μπορει να γλιτωσει 500 ευρω αλλα να θελει αλλα 1000 να το συμαζεψει. Αν το αμαξι ειναι πενα, εχει σωστα λαστιχα, αμορτισερ, φρενα, + ολα τα καγκουροπραγματα που ουτως ή αλλως αργα ή γρηγορα θα βαλει, νομιζω ειναι καλη επιλογη.
Συν του οτι οπως ειπε κ ο dimip, το γουσταρει και οτι κ να λεμε θα το παρει!

Το μονο που θα προτεινα ειναι να τον πιεζες μπας και εβρισκε τιποτα μτχ αεροσακους να στους περασει πριν το παρεις.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 02:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας!
Μολις!(3:18) έφυγα απ το συνεργείο του παιδιού.
Εκτος της βόλτας που έκανα στο 307 τελειώσαμε την κατασκευή του χταποδιού Ινοξ που εχει κανει αλλα και συζητήσαμε μερικές λεπτομέρειες για το αμάξι ακομα...αερόσακους 100€ βρίσκεις.το μονο που χρειάζεται ειναι ελαστικά τα υπόλοιπα ειναι ολα οκ! Μαζι εχει να μου δωσει οτι ελαττωματικό του εχει βγάλει στα +_250.000..απο αντλία τιμονιού μεχρι ημιαξόνια μεχρι φανάρια Ότι εχει αντικατασταθεί. Ακομα μου είπε οτι για 5 χρονια έκαιγε υδρογόνο(?) μαζι με τη βενζινη.

Αλλα...είχε μεσα 1 γραμμή πριν την κορυφη βενζίνη και οντως το βάρος του 307 ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...και με 225/45/17 ακομα και ξερό άρα και λιγότερη αντίσταση ένιωθες οτι το αμάξι κααατι παραπάνω εχει...

Δε μπορώ να πω καλο χρυσό,150 με 3 πριν τον κόφτη,πολυ ωραίος ήχος,0-100 αεράτα αλλα η βενζινη οχι απλα φευγει αλλα με μια ΚΑΛΗ Βολτα έκαψα ενα 10€ Τουλάχιστον !!! Αν ειναι να με πουλήσει στις βενζίνες ευχαριστω καλυτερα να κρατήσω το 1.4 και να του βαλω καμια εξάτμιση να τραβάει λιγο καλυτερα!!

Όπωτε το πρότζεκτ παει προς απόρριψη...

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το αμάξι ας μ πει..του εβαλα βέβαια ψύλλους να τπ δωσει ανταλλακτικά

(για να παρω πλεξούδα εγκέφαλο και να βρω ενα άλλο ιδιο μοτέρ με πιο λίγα χλμ για μετατροπή) 😂😂😂 χαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 12:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε,
αν εχεις δουλεια, αρχισε να μαζευεις λεφτα με οικονομια μεχρι να μπορεις να αγορασεις κατι αξιοπρεπες
αν δεν εχεις δουλεια και μπορεις να κανεις κατι εποχιακο, αρχισε να μαζευεις λεφτα με οικονομια μεχρι να μπορεις να αγορασεις κατι αξιοπρεπες
αν δεν παιζει καμια δουλεια λογω ηλικιας η ο,τι αλλο, αρχισε να μαζευεις λεφτα με οικονομια απο οτιδηποτε (χαρτζηλικια κλπ) μεχρι να μπορεις να αγορασεις κατι αξιοπρεπες

βαλτο στοχο , κανεις δε λεει οτι σε 1 - 2 μηνες μπορεις να κανεις τετοια αγορα αλλα το να δωσεις λεφτα που θα τα μετανιωσεις .... ειναι κριμα

ουτως η αλλως εχεις το τωρινο σου αμαξι να τη βγαλεις μεχρι να μαζεψεις ενα καποιο ποσο

Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 12:50:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα

Δουλεύω στις επιχειρήσεις των γονιών μου και ειδικά τωρα υο καλοκαίρι..

Σκεφτόμουν αν ειναι γύρο στα 7-8.000 την αγορά κάποιου Gt (golf,308,Leon)

Αλλα...περισσότερο μου αρεςει το 308gt με τα 175άλογα σε ολα και γ πανοραμική αλλα...δεν θελω να συμπληρώνω λάδια σαν το 2 χρόνο..γενικά
Δε θελω να βαλω στα χέρια μου thp μοτέρ..εχω ακούσει πολλα..αν ειναι να παρω αμάξι κ να συμπληρώνω λάδι σαν 2χρονο..καλυτερα με το 1.4 8v
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 16:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

15ετίας, 250.000κμ, 2 τρακαρίσματα+αλλαγμένο ράμφος, μετατροπές σε κινητήρα, ηχοσύστημα, χρειάζεται 17" ελαστικά, μεγάλη κατανάλωση (δεν σχολιάζω καν τα 140 άλογα)...
Αναρωτιέμαι που είδες την ευκαιρία... Rolling eyes

Μάθε να οδηγείς καλά με το αυτοκίνητο των δικών σου, κάνε οικονομία/υπομονή και πάρε κάτι που να αξίζει.

-no offence

Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 17:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnnym έγραψε:
Καλημέρα

Δουλεύω στις επιχειρήσεις των γονιών μου και ειδικά τωρα υο καλοκαίρι..

Σκεφτόμουν αν ειναι γύρο στα 7-8.000 την αγορά κάποιου Gt (golf,308,Leon)

Αλλα...περισσότερο μου αρεςει το 308gt με τα 175άλογα σε ολα και γ πανοραμική αλλα...δεν θελω να συμπληρώνω λάδια σαν το 2 χρόνο..γενικά
Δε θελω να βαλω στα χέρια μου thp μοτέρ..εχω ακούσει πολλα..αν ειναι να παρω αμάξι κ να συμπληρώνω λάδι σαν 2χρονο..καλυτερα με το 1.4 8v

Λαδια συπληρωνεις στα thp που τα εχουν πηδηξει χωρις βαζελινη, δεν ειναι ολα ετσι Wink
Ξερω αρκετα που καινε κατω απο 1λτ στα 10,000χλμ
Οπως και το δικο μου

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 17:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι κορόνα γράμματα το θεμα
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 22:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά, πρέπει να αποφασίσεις τί ακριβώς θέλεις γιατί χωρίς σαφή κριτήρια δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση.

Κινητήρας άμεσου ψεκασμού 4-6 ετών που να ΜΗΝ καίει 1 λίτρο ανά 4-5.000χλμ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Το ξέρουν, το ξέρουμε, δεν μιλάει κανένας για αυτό και είμαστε όλοι αγαπημένοι. Δεν είναι κακό να συμπληρώνεις που και που αρκεί να μη χαλάει το μοτέρ.

Πίστεψέ με, ένα 307 με 1.4 είναι δράμα. Είναι ένα λάθος που δεν έπρεπε να έχει δοθεί καν στην κυκλοφορία. Το ίδιο μοτέρ πάνω σε ένα 206 είναι για να κάνεις τη δουλειά σου και μόνο μέχρι εκεί. Επιδόσεις και ενδιαφέρον, μάλλον τα ξεχνάς. Σε 106 κάτι γίνεται λόγω βάρους καρότσας.

Αντίθετα, από πλευράς ισχύος αντοχής και αξιοπιστίας (αν τα προσέχεις) τα ΤΗΡ είναι πολύ καλύτερα από τα 8 και τα 16βάλβιδα γιατί η τεχνολογία που κουβαλάνε και η ισχύς που παράγουν είναι τελικά 2 φορές μεγαλύτερη χωρίς να καίνε φλάντζες ή να φοβάσαι αν θα σπάσει ο ιμάντας ή αν θα σπάσει πιστόνι σε ατμοσφαιρικό. Οι πιο πολλοί ξεχνάνε ότι κάποτε ασχολούμασταν με τα 106 και τα Saxo VTS που έσπαγαν πιστόνια με μαμά πρόγραμμα και σκούπα εξάτμιση. Τωρα έχουμε διπλάσια εργοστασιακή ισχύ και ακόμα παραπονιόμαστε για κανένα πιστονάκι που και που Smile .

Πάντως, κι εγώ 308 GT θα αγόραζα αν έβρισκα κανένα. Είναι πανέμορφο, άνετο, έχει πολύ καλό εξοπλισμό και η πανοραμική του είναι τεράστια! Πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο.

Και το facelift είναι ακόμα καλύτερο αλλά άντε βρες τέτοιο. Το νέο τα σπάει αλλά είναι νωρίς για να βρεις τέτοιο μεταχειρισμένο.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιούλ 2016, 09:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VW passat 1.4 Tsi, 65000κμ, αλλαγές λαδιών το πολύ κάθε 7000κμ ( λάδια 5-40 Total quartz 9000), ένας καθαρισμός βαλβίδων με ειδικό σπρέι στις 50000κμ και 300-400 ml κατανάλωση μαξ ανά 7000κμ! Very happy

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιούλ 2016, 11:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας! Και φίλος με 1.4 tsiμε προγράμμα σκαστρα τελικό και δε κατεβαίνει απ το ΜΑξ ο δείκτης μεχρι την αλλαγή των 10.000

Ήθελα να ρωτήσω για το 175αρι 308gt...γνώμη; Πιθανά προβλήματα;το εχει οδηγήσει κανεις;

Ειδα μπόλικα 308gt στο car.gr και αυτο που με καθυσηχασε ηταν οτι στα 4 απ τα περίπου 10 175αρια είχαν παιδικά καθίσματα άρα και δε νομίζω να ειναι σκισμένα 😁😁
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιούλ 2016, 15:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnnym έγραψε:
Ειδα μπόλικα 308gt στο car.gr και αυτο που με καθυσηχασε ηταν οτι στα 4 απ τα περίπου 10 175αρια είχαν παιδικά καθίσματα άρα και δε νομίζω να ειναι σκισμένα 😁😁

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή Evil

Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιούλ 2016, 19:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαχαχαχα τωρα με καθησυχασες!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης