PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ηλεκτρολογικο προβλημα rcz

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2016, 22:13:05    Θέμα δημοσίευσης: ηλεκτρολογικο προβλημα rcz Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηρθε η ωρα να γραψω κι εγω σε αυτη την ενοτητα πολυ νωριτερα αποτι φανταζομουν

Παω να βαλω μπροστα το αμαξι σημερα μετα απο καμια δεκαρια μερες και ακουω ρο γρυλο του παραθυρου να δουλευει

Το αμαξι νεκρο απο ρευμα
μετα απο κοπανημα στα κουμπια των παραθυρων (λυση αλλα τσακωνας) σταματαει ο θορυβος

Ανοιγω καπο να συνδεσω μπαταρια και ακουγεται ενα συνεχομενο τακ τακ απο την ασφαλειοθηκη
ξεσυνδεω το πολο και σταματαει κι αυτο

Συνδεω μπαταρια μιαζαρω παιρνει μπροστα και δε δουλευει το παραθυρο του οδηγου
του συνοδηγου δουλευει με διακοπες και η αεροτομη σηκωθηκε κι εμεινε μονιμα εκει
δεν δοκιμασα να δω αν δε σουλευει κατι αλλο

Κανενα σφαλμα στο σκανγκοτζ κανενα λαμπακι

Το παρατησα ετσι γιατι ηθελα να φυγω

Θελω να πιστευω οτι ειναι καποια ασφαλεια
το μυαλο μου παει σε ασφαλειοθηκη
φοβαμαι μηπως ειναι εγκεφαλος

Ακουω γνωμες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 01:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H μπαταρία σου είναι ξεφόρτιστη.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 08:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι ειπε ο απο επανω συν οτι τα παραθυρα μπαινοθυν σε mode εκμαθησης αν ειναι χωρις ρευμα για καιρο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 09:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι να ναι αυτο

Αλλα η μπαταρια ειναι πρασινη και οταν το εβαλα μπροστα οπως ειπα του οδηγου δε δουλευε καθολου οπως και η αεροτομη

Αν το δουλεψω και φορτισει θα στρωσει?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 18:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο ματάκι της μπαταρίας βλέπει συνήθως ένα στοιχείο. Τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι κλασικά χαμηλής τάσης. Τα παράθυρα κι η αεροτομή θέλουν εκμάθηση των ακραίων θέσεων. Το αν θα φορτίσει κι αν θα είναι οκ μετά εξαρτάται από το πόσο έχει ξεφορτίσει και πόσο sulphation έχουν υποστεί τα στοιχεία της μπαταρίας.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 19:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thank you very much for your answers
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 19:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμπερασμα: το να αποσυνδεεις τη μπαταρια αν δεν προκειται να χρησιμοπ. το αυτοκινητο για 1 - 2 εβδομαδες (η περισσοτερο) δε σου γλυτωνει τη μπαταρια η οποια θα αδειασει ετσι κι αλλιως Wink

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 23:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πώς θα αδειάσει αν την έχεις αποσυνδέσει; Η εσωτερική αντίστασή/self discharge της δεν είναι τόσο μεγάλη για να την ξετινάξει σε 1-2 βδομάδες εκτός αν είναι ήδη τέζα.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2016, 14:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Πώς θα αδειάσει αν την έχεις αποσυνδέσει; Η εσωτερική αντίστασή/self discharge της δεν είναι τόσο μεγάλη για να την ξετινάξει σε 1-2 βδομάδες εκτός αν είναι ήδη τέζα.

ετσι καταλαβα...

χαμηλη ταση σε αποσυνδεδεμενη μπαταρια ;

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2016, 20:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απντειτ

Εβαλα το αμαξι μπροστα με καλωδια το πηγα μια καλη βολτα και ολα εστρωσαν
Στα παραθυρα εκανα χειροκινητα την εκμαθηση (δεν ξερω αν αργοτερα θα εστρωναν μονα τους) λιγο πιο μετα επανηλθε η αεροτομη ενω αυτο που με ξαφνιασε ευχαριστα ειναι οτι λιγο αργοτερα ανοιξα το ραδιο και ειχε αποθηκευμενους τους σταθμους! Ενω στην αρχη ηταν κενες οι μνημες

Η μπαταρια παραμενει πρασινη οποτε θα δω αυριο μεθαυριο αν παιρνει και αναλογα θα παρω μια καινουρια η θα την αφησω λιγο ακομα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης