PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή φλάτζας κεφαλής 207

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Dimitris_207 (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα




Ένταξη: 05 Ιούν 2016
Δημοσιεύσεις: 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2016, 21:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή φλάτζας κεφαλής 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 10 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 207 με τον 1,4 90hp πάνω,πριν το αγοράσω όταν το πήγα στο μηχανικό να το ελέγξει μου είπε πως το αμάξι είναι καλό αλλά χρειάζεται αλλαγή στη φλάτζα κεφαλής κάποια στιγμή στο μέλλον γιατί έχει αρχίσει αυτή να χάνει λίγο λάδι και να το βγάζει μέσα στο παγουράκι του ψυγείου.
Μου είπε πως μπορεί να με βγάλει από 3 μήνες ως και 1 χρόνο απλά να ξέρω ότι κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να την αλλάξω.
Να σας πω πως δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα μηχανικά και έτσι άρχισα να μαζεύω γνώμες δεξιά κ αριστερά από σχετικούς (γνωστούς μηχανικούς) και μη (φίλους και διάφορους κατόχους αυτοκινήτων peugeot).
Οι μισοί μου έλεγαν να μην το πάρω καθώς πρόκειται για σοβαρή βλάβη οι άλλοι μισοί να το πάρω καθώς είναι κάτι που φτιάχνεται και δεν θα έπρεπε να με ανησυχεί πολύ.
Ο μηχανικός μου είχε πει πως είναι αναμενόμενη βλάβη για τα 207 καθώς αυτοί οι κινητήρες πονάνε εκεί και κάποια στιγμή το εμφανίζουν.
Εγώ πιο πολύ αποφάσισα με τη καρδιά και το πήρα και το αμάξι είναι πολύ καλό το έχω καταευχαριστηθεί αυτές τις λίγες μέρες που το οδηγώ.
Θέλω τη γνώμη σας για τη σοβαρότητα της βλάβης αυτής και αν πρέπει να ανησυχώ.
(400-500€ έχω πάρει τιμή για επισκευή από 2 μηχανικούς)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009
Δημοσιεύσεις: 829

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούν 2016, 02:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι γεγονος οτι αυτος ο κινητηρας εχει θεμα με τη φλατζα.
Σε ολους θα προκυψει αργα η γρηγορα ωστοσο οχι, η ζημια δεν ειναι σοβαρη με την εννοια οτι ειναι ευκολα επισκευασιμη κι αν γινει σωστα η επισκευη ξεγνοιασες για πολυ καιρο αν οχι για παντα.

Τα 500 ευρω που σου ειπαν ωστοσο ειναι αρκετα τσιμπημενα, πανω απο 350 ευρω αντε 400 δεν υπαρχει κανενας λογος να κοστισει κι αυτο με πλανισμα σε ρεκτιφιε (απαραιτητο) και καινουριες βιδες κεφαλης (που δεν βαζουν ολοι αλλα καλο ειναι να αλλαξεις).
Τα εργατικα ειναι γυρω στα 150 ευρω, το ρεκτιφιε ενα 50αρι και αλλα 150 ευρω χοντρικα τα υπολοιπα ανταλλακτικα μαζι με το παραφλου και τα παντα.
Εγω ειχα δωσει 450 ευρω αλλα ειχα αλλαξει και θερμοστατη και τρομπα νερου (καλο ειναι να την αλλαξεις κι εσυ) και ιμαντα χρονισμου.

Γενικα μην ανησυχεις παντως, απλα πηγαινε σε μαστορα που να εξειδικευεται σε πεζω.
Αν γινει η δουλεια σωστα, κατι που για σοβαρο μαστορα δεν ειναι τιποτα, δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,0753s (PHP: 70% - SQL: 30%) - SQL queries: 13 - GZIP enabled - Debug on