Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
manousos4 (kwstis) Μόλις έγραψα

306 1.6 8v xs
Ένταξη: 23 Ιαν 2016 Δημοσιεύσεις: 21
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2016, 08:42:24 Θέμα δημοσίευσης: θερμοκρασιες και αλλαλουμ |
|
|
καλημερα παιδια εχω σοβαρο προβλημα με θερμοκρασια σε 306 16αρι 8βαλβιδο εχω παει σε μηχανικους ηλεκτρολογους κανεις δεν μου λεει κατι σιγουρο,το αμαξι ειναι απο επισκευη φλαντζας και σερβις αλλαξα τα παντα μαζι με αλλαγμενους αισθητηρες (μπλε-πρασινο) δουλεψα 3 σετ απ με 89αρη θερμοστατη και 92-87 βαλβιδα ψυγειου και με 82αρη θερμοστατη και 87-79 βαλβιδα αντιστοιχα και 82αρη με 92-87 προφανως με εξαερωσεις.
στο τωρινο σετ απ 82θερμοστατη με 87-79 βαλβιδα ανοιγει βεντιλατερ στους 91 και απλα δεν κλεινει μεχρι και στο 2λεπτο που το χα να δω αν κλεισει,(κλεινει μετα απο 4λεπτα και εφοσον εχει σβησει ο κινητηρας.μεση θερμοκρασια στο δρομο 95 παει μεχρι 100,και 105 στο ζορισμα.
στα υπολοιπα σετ απ οχι ιδιετερες διαφορες λιγο στο 82θερμοστατη 92-87 βαλβιδα αναβοσβηνε το βεντιλατερ πανω κατω ιδιες θερμοκρασιες απλα ανοιγε στοιυς 97βαθμους. σε ολα τα σετ το κολαρο πρηζεται αρκετα..το καλυτερο που μου χουν πει ειναι οτι ετσι δουλεουν αυτα και εχουν αποκλιση 5-6βαθμους να ανοιξει και στο δουλεμα,αλλος μου ειπε οτι φταινε οι κυψελες του ψυγειου (κινεζικο καινουργιο)και να ψαξω να βρω γνησιο μεταχειρο μια μαρκα δεν θυμαμαι που εβαζε η πεζο,γιατι και βαλεο να βαλω το ιδια θα κανει. εχω ρωτησει διαφορα παιδια εκτος και εντος σοσιαλ και ιντερνετ ελλαδα και εκτος αλλα ακρη δεν βγαζω,εχω υπονοια οτι ο τορνατζης δεν εδωσε την απαραιτητη σημασια και το καπακι δεν ηθελε απλα ενα ψιλο πλανισμα-καθαρισμα βαλβιδες μιας και 1η φορα επισκευη.
παρακαλω οποιο παλικαρι ξερει εχω δωσει ενα μηνιατικο + στο αμαξι και ακρη δεν βγαζω μην χαλασει παλι. ευχαριστω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
athanas (Στεφανος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16v
Ένταξη: 17 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 1036 Τόπος: χμμμμμμμ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2016, 09:49:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αλλαξε ψυγειο και βαλε ordonez (καινουργιο)....ετσι οπως τα λες για ψυγειο μου κανει....
Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manousos4 (kwstis) Μόλις έγραψα

306 1.6 8v xs
Ένταξη: 23 Ιαν 2016 Δημοσιεύσεις: 21
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2016, 21:37:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δλδ με αυτό θα ηρεμησω? Ξέρουμε κόστος?άρα έχει θέμα το αμάξι δεν είναι όλα το ίδιο...!!
Να ρωτησω κάτι άσχετο μην άλλο θέμα? Που μπορώ να βρω βίδα για την εξάτμιση που πιάνει σασμαν γιατί κάνει τριγμούς? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|